Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2015 07:31 - BLOG.BG Имена - Kushel 2010-2012
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 6165 Коментари: 24 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Този е объркан, сбъркан, побъркан, луд, луд за затвора, готов за доброволец в ИД...

Това са етапите през които премина и преминава развитието на kushel, откакто се разписва в блога. Преди да започна с доказване на написаното, да поясня многоточието. Всякак може да се развие, но ако искаме kushel да не стане втори Лубиц, не трябва да му се разрешава достъп до пилотската кабина. Казано съвсем точно.

Началото му е март 2010 година. Началото на блогърската му изява. Пет години биха били много за един подрастващ тинейджър, който сега изгражда сградата на своето съзнание. Но последните 5 години от текущия живот на един... един вероятно мъж на средна възраст, какво биха могли да добавят съществено различно в развитието му? Нищо. Той вече си е такъв, какъвто е израснал. Новият етап, който го чака, е само пенсията.

Да видим какъв е нашият герой.

Как другояче, освен объркан, може да се нарече мъж, който е написал един пълен с любовни признания и благодарности постинг “Жена ми” – 13 юли 2010, а месец след това – август 2010, започва една серия постинги за “софийските си жени” Атанасова, Катя, Джейн, Наташка, Виктория, Стела, Люси... в които описва любовните си сексавантюри с посочените. Които не са всичките, има и още! Ще кажете – нормално е. Бил млад и луд, после срещнал любовта и тя го променила. Е, не е ясно кое е първо, кое - второ... На кое е сложен край, на кое – не е... Да се вгледаме в онова, което ни дава като сведения самият Куш.

От любовния постинг-признание към жена му научаваме, че двамата млади са се срещнали в Търново, където тя учила навремето. Тя, а не той, защото на други места Куш се хвали, че е инженер. А във ВТУ инженерни специалности няма. Има във военния университет, ама Куш е написал постинги-спомени и за приятелите си студенти, с които обикаляли софийските заведения. От Тошово време, защото имената на заведенията са на модните от онова време кръчми и кафенета. Не само Куш е учил в София – аз също, та знам. Значи Куш по време на женитбата си е живял в град Велико Търново. Потвърждение на това виждаме в публикуваната снимка на щастливите младоженци, подпрени на перилата на Стамболовия мост. Зад тях е широката панорама на стария град. Която е от време оно. Днес тази панорама съвсем не изглежда така. Всеки търновец ще го потвърди. А и младоженецът Куш се е докарал с клош-панталон – стара мода, също от Тошово време.

А от кога са любовните му авантюри с другите – преди или след женитбата? Този въпрос задавам, защото ако един мъж наистина обича жена си вече поне 25 години, ще седне ли да си спомня на всеослушание за изневери отпреди десетилетия? От какъв зор? Няма ли жена да го стяга, за да не се излага, ако ви харесва повече – да не се хвали така просташки несъответстващо на декларираната “единствена обич”!

Ще кажете още: защо се занимавам така подробно и обстоятелствено с личния живот на Куш. Резонен въпрос и затова отговарям веднага: Куш пише най-вече политически постинги за днешна България. Ами, когато след малко започна да посочвам демагогиите му и откровените лъжи там, припомнете си, че той лъже, замазва, измисля, дори и в постингите за личния си живот. Какъвто е, такъв е. СБЪРКАНА работа.

Само да добавя още нещо, което прави лошо впечатление. Написал е постинга за жена си през юли 2010-та (с която е женен към тази дата поне от 20 години), а е правил “последна промяна” в него след 2 години и половина – на 3 ноември 2012. Защо? Какво е променил или добавил – не става ясно. Но едва ли е забелязана междувременно правописна грешка.

Измисля човекът. Добавя. И преиначава. Лъже. В началото на блоговата си кариера – умерено. Напоследък съвсем се побърка. Ето:

През март 2010г, когато Куш почва да пише в блога, смяната на властта от тройния Станишев към Бойко Борисов е съвсем прясна – на по-малко от половин година. Реакцията Кушова е разбираема – разочарован е човекът. “Борисов си е взел мандата” и социалистът Kushel е “вътре с двата крака”.

28.03.2010 - Политическа сатира-оп.15

КАКВА Я МИСЛИХ, КАКВА СТАНА

“Не ми харесва таз позиция,/ по-лесно лай се в опозиция./ Сбогом героични пози,/ кой как може, ме тормози./

Твърде много се изсилих,/ обещах реки от злато,/ и ако това не стане,/ ще се озова във блато.

Сергей, да хокам бе удобно,/ и напоследък беше модно,/ но, той все пак си взе мандата,/ а пък аз съм с двата крака.

Колко ли ще трай народа,/ пък и тези профсъюзи,/ ни се водят,ни се карат,/ някой все ще ме изхлузи.

Ох, проблеми и проблеми,/ почна да ми се реве,/ то поне да няма скоро,/
дъждове и ветрове !”

31.03.2010 - П С -оп.19 КЪМ МУЗИКАНТИТЕ

“На всички вече стана ясно,/ мандата няма да е лесен/ Къде е Кирил Маричков,/ да напише песен./ Нека, тя съдържа/ само два мотива:/ "Времето е наше"/ и "Борисов си отива"

Аз, добронамерено: В същото време социалистът не се е отказал да се бори – “мандата няма да е лесен”. Това добре, но платформата му е сбъркана. Когато времето е наше, “Борисов” не си отива, а идва. Това точно нашият социалист Куш отказва да приеме и започва безнадеждната му и безсмислена борба с Времето. (Поставил съм “Борисов” в кавички, за да подчертая моята позиция, че са важни Гражданите за Европейско Развитие на България. Затова и Времето съм изписал с главна буква.)

Както и да е. Продължавам.

Това изнервя социалиста, озлобява го и в крайна сметка го довършва. Нищо не може да го спаси. Профсъюзите пък съвсем.  Четете нататък. Аз да подчертая само – още веднъж! – Съдбата на нашия социалист е в неговите ръце. Ние трябва само да внимаваме, когато Той решава съдбата си, да не сме в неговия самолет! Аз затова и пиша. А Вие четете и мислете!

04.04.2010 - Имам една единствена молба към всички медии в България.

“Моля всички медии! Осигурете ни един единствен ден в месеца, свободен от Бойко Борисов. Преекспонирането на една личност има отрицателен ефект, както за нея, така и за нещастниците които са подложени на тоя ужясяващ психологически тормоз. Дори в условията на най-черен тоталитаризъм, не сме били подлагани на такова издевателство. М О Л Я  ви, полудявам вече”

Аз: Как възприемате “преекспонирането”, “тоя ужасяващ психологически тормоз”, “издевателство”... от човек, който за 5 години е написал 1456 броя постинги, над 290 средно годишно!? ПОБЪРКАН, нали. Ето:

Веднага да направя едно вметване, защото нататък няма да ми остане нито място, нито желание за него. Блогърът kushel е поливалентна личност. Видяхте вече, че е любящ съпруг, обикновен софийски коцкар, поет ... пожарникар – не, пази боже... Само че аз ще обръщам надолу вашето внимание само на политическите му интереси. Веднага отговарям защо проявявам такава небрежност към общите размишления на Граф ди Кушелли, както сам себе си нарича тоз О, Мон Дьо от Итън. Псевдо интелектуалните му изпражнения (според мен, разбира се) върху Историята на Земята от преди шумерите, през Библията, траките, българите, бедните беззащитни животинчета, та чак до секса като отдушник на днешния зает човек ... не ме интересуват. Всеки човек има правото да говори по всякакви теми, както и другите хора имат същото право да преценяват дали да се спрат при него или да го подминат.

Но за да завърша с тази дребна разсейваща ме темичка от Главната Тема, трябва да напиша нещо важно. Когато други хора подминават моите разсъждения, аз се размислям. За разлика от Куш, който се хваща за кобура. Буквално, както ще видите в последната фаза от неговото несъгласие. Но аз съм демократ, докато Кушеля е първосигналист, комунист казано другояче. Единствената наченка у него от втора сигнална система е висшата му тарикатщина - авариен изход за спасение, ако го подгонят. Например: записал е в профила си професия “Cont” и е избрал за свой ник “Едмон Дантес”. Изключителна наглост! Морел да се представя за Дантес! Само генен комунист е способен на такава низост. Спомнете си, че комунистите нарекоха най-хубавия ни черноморски курорт с името на най-зловещия концентрационен лагер край Ловеч; че скриха трупа на убития от тях свой другар Иван Козарев в землянката му и после я обявиха за един от 100-те национални туристически обекта; че днес пак те стрелят с граномети директно в прозорците на болницата в Донецк и твърдят, че “фашистите от Киев” го били направили!... Блогърът Kushel е такъв. Техен брат е, от тяхното семейство е.

И понеже той не се ограничава само с личните си сексуални мераци, а раздава нареждания за - ни повече, ни по-малко – съветско комунистическо бъдеще на България, аз се занимавам с неговата... душевност ли бе, да я опишеш, разровиш ли ще мирише и ще горчи като отрова! Което е Главната ми Тема тук, днес - “Kushel 2011-2014” и утре - “Kushel 2015”.

И така. Да видим кои българи Морел мрази по полуда, как обяснява това и кого харесва безумно и до гроб. Чий гроб – неговият или на ГРОБ, ще уточняваме също. Няма по-хубави и верни доказателства от тия, дето ще намерим в написаните от самия него постинги. Това Кушеля, е много прост човек в това отношение. Четете да четем заедно.

1.   В края на 2011г. се състояха последните засега президентски избори на които българите избраха Росен Плевнелиев. Предложен от ГЕРБ. Ето какво пише блогърът kushel около тази дата:

- 18.09 -  За е**** дупе, цар няма! (предизборно)

  Наближават избори - поредния протуберанс на демокрацията. Къде купени, къде нагласани, къде даже "честни". По принцип ние си гласуваме "Против", защото за "За" ни е още рано. Виж, да натрием носа на накого си ни е първа радост, направо национален спорт. Има и нещо друго. Избраният и от чисто злато да е, пак ще му плюем на фасона. "Айде бе, к"во ще ни се прави на много важен. И тоя е бандит като другите".  Освен това задължително съжаляваме после, ча сме избрали точно тия тикви а не някои други. Комшиите от запад - сърбите са народ със страхотно чувствоза хумор и са описали ситуацията по избори с поговорката "ПОСЛЕ ЕБАНЬЕ, НЕМА КАЕНЬЕ! ", смисловият превод на която е "За ебано дупе, цяр няма" или в по-мек вариант "Късно е либе за китка". Така че пазете си дупетата и китките, драги съблогери! Идат избори. Ура!

Какви истини, нали? Но месец и половина преди същинските резултати Кушът не е убеден, че Плевнелиев ще спечели и затова ги пише така тези неща. Когато стана ясно “както че ще съмне”, тарикатът захапа злобно нас! Не себе си!

- 30.10 - Чалгария се произнесе: “Чалгария се произнесе в полза на турбомутризацията.”

Няколко негови коментара под този постинг:

Скоро ще ревете. Това седесарите наистина сте били неспасяеми идиоти. Ужас!!!”

“Пленелиев има вид на завършен мухльо. Даже леко напомня олигофрен. Но все пак честито ви президентченце, глупави седесарчета. Не съм очаквал и нещо друго от доказани лузери.”

“БСП загуби достойно от чалгарската посредственост. Мутрата успя да обедини одоло себе си всички прости хора, които за съжаление са мнозинство, но най-жалкото е, че му се подложиха и седесарите, начело с Иван Костов. Ако до сега съм смятал седесарите за достойни врагове, отсега нататък с пълно основание ще ги презирам като подлоги на мутрата”.

“Цялата лумпенска сган просто се пренесе от СДС към ГЕРБ. Нищо изненадващо. Хората с мозък си гравитират към левицата. Всеки сериозен и мислещ човек е социално ориентиран. Егоистите, мизантропите, кокаланковците и откровено безнадеждните глупаци са за СДС-ГЕРБ.”

“Запазва се тенденцията в Европа да се избират евнухоподобни мъжленца за президенти. Хвани Сакозито и урари Плевнята. Един дол дренки с тънки гласчета.Хубаво го каза Волен Сидеров. Тоя мухльо става за келнер, но за президент в никакъв случай.”

“Те това е Кушел. Човек с ясна позиция. В крайна сметка в България има една единствена истинска партия, която обединява социално мислещите хора и това е БСП. Всички други са преминаващи влакове, който вдигат шум докато минават край нас, но след това отминават и се забравят. Няма никакво съмнение какво ще е и бъдещето на ГЕРБ. Такова, каквото е на всички сбирщини, обединявайки озлобени маргинали и лумпени.

Да-а: Те това е Кушел. Возещ се на влак, който само дрънка и отминава. И ОБИКНОВЕН КЪЖЕЦ именно заради това, че е ТЪП МЕЧТАТЕЛ.

На 1 ноември в 08:08 часа се оплакал така: “КАКВО Е ТОВА ЧУДО, БЕ ХОРА ??????????????????????????????? НЕ МОГА ДА ПУСКАМ ПОСТИНГИ, НЕ МОГА ДА ОТВАРЯМ ЛЮБИМИ, НЕ МОГА ДА ПРАВЯ КОМЕНТАРИ, НЕ МОГА ДА ГЛАСУВАМ НА НИКОГО. ВСЕ ЕДНО СЪМ С ОТРЯЗАНИ РЪЦЕ, КРАКА И ЕЗИК. АМИ, ДА ТИ СЕРА НА ДЕМОКРАЦИЯТА ТОГАВА ! И БЕЗ ТОВА МИ Е СМЕШНА.

След което за същия този ноември 2011 е публикувал 26 (словом двадесет и шест) постинга, първият от които носи дата 1.11.2011 19:44. Проверете, ако не вярвате.

- 28.10.2011 21:00 - Градация на простотията

  “Глупостта и простотията са безгранични, но все пак може да се направи някаква градация: прост, по-прост, най-прост, твърде прост, извънредно прост, мега прост, ама много много прост, хипер прост, невероятно прост, ..., фен на Бойко Борисов.”

Ох! – аз. Нататък този градиращ простотията постинг продължава така:

Лидерът на БСП Сергей Станишев не пропусна да контрира изказването на премиера Бойко Борисов от тази сутрин, в което министър-председателят заяви, че "БСП става силна, ако се целува с ДПС". "Аз не съм се целувал с господин Доган. Бойко Борисов е", отвърна Станишев, който показа снимка, на която Ахмед Доган и Бойко Борисов се поздравяват с целувка.”

Ашколсун, кухеле – му каза Съдбата година и половина по-късно. На Орлов мост. А, к’во стана? - ... фен на Бойко Борисов, Кушел.

2.   След загубата на президентските избори Станишев заяви, че целта на БСП е: “Да свалим ГЕРБ от властта”, а Местан го каза по-разбираемо: “Бойко, върви си с мир”. Kushel си падна на оная работа. ЛУД ЧОВЕК!   

- 07.11.2011 Случаят "Гърция" навежда на някои мисли

“Капиталистическата икономика е неорганизирана. Тя наподобава хаос и по тази причина стои на най-ниското стъпало на икономическите взаимо - отношения.  ...  Доказателство за примитивизма на пазарната икономика е, че макар всяка отделна фирма да гони свои цели,  действието на цялата система като цяло е лишено от всякаква логика. Самоцелното гонене и извличане на пчалби е една от най-големите глупости, сътворени от капиталистите. "Печалбата" изсмуква пари от реалната икономика и така я спъва. От друга страна "натрупаните печалба" са предпоставка за инфлация. Затова капиталистическата икономика е нестабилна и често изпада в кризи. ...  Плановата икономика е пръв опит на човека съзнателно да набелязва и постига социални и стопански цели в личен и обществен план. Липсата на периодични кризи в соц икономиката е поради липсата на "печалби" и излишни пари, както и на държавно определяните цени. Като организация плановата икономиката е на по-високо ниво и съответно изисква и по-голяма ангажираност от всички участници. В нея развитието е в резултат от съзнателно поставени цели, а не от необходимостта да се връщат непрекъснато растящи дългове. При това се постигна едновременно материален и социален прогрес. ... Няма да се увличам в пропагандата на плановото стопанство, защото не съм и специалист. Просто искам да изтъкна, че капитализма е изначално сбъркан и ако дълго време ни омайваше с лъскавата си страна, то все повече се вижда и обратната, която не е никак привлекателна.

Два допълнителни коментара за уточняване на позицията:

Kushel: “Колега, Алекс, рухването на социализма беше една политически подготвена и проведена акция. Дори и след 20 години градивен капитализъм, не можем да достигнем показателите на фалиралия социализъм. Защо така , а? Аз не съм икономист. Разсъждавам като инженер. Просто следвам логиката.

July26: “Кефиш...съвсем леко си краен, ама то кой ли не е в днешно време иначе като за инженер супер добра интерпретация за икономиката...и не само за нея..Доволен съм да имам Себеподобен,в най-широкия смисъл,почти нямам какво да добавя към разсъжденията ти,принципно говоря...”

- 19.11.2011  Почивката свърши. Потапяй се-е-е!

За да няма разминавания за целта на упражнението:

Една panazea коментира така:Куш, това за нас ли си го написал! Хубаво е ! И ние сме до гушата в лайна , обаче не ни пука !”

И Куш е на ниво: “panazea, с тия качества, можеш да изкарваш много пари като скенер по летищата. :)”

- 20.12.2011 Демократи ли сме или болшевики.

“В момента Северна Корея е във вниманието на световните медии. След многото лъжи, които редовно слушаме от нашите (?!?) медии, вече предпочитам да не бързам да вярвам, преди да прочета поне няколко мнения по въпроса. За Ирак ни лъгаха. За Либия също. В Сирия имам търговски партньор. И за там лъжат. Въобще нас непрекъснато ни лъжат. Имам само една забележка. Като сме толкова големи демократи, защо не оставим хората да живеят по начин, по който им харесва на тях. Това което правим ние, заедно с НАТО и американците е БОЛШЕВИЗЪМ. Те (севернокорейците), не ни карат да живеем по техния модел. Ние искаме да им натрапим нашия. Вярно, че за нас всичко изглежда необичайно, но хората там са щастливи. Това е истината. А защо-не мога да кажа.”

- 06.01.2012  Доживяхме, боже, доживяхме!

“По времето на "комунизма", БКП имаше  до 800 х.ч. Останалита 8 милиона българи бяха безпартийни и се разминаваха с данъци от 10 до 18%. По време на "демокрацията" обаче, такива екстри като "безпартийност" няма. Всички сме в кюпа доброзорно. Всеки, който съвестно работи и се осигурява знае, че държавата му прибира средно 40% от доходите, ако не скатае нещичко. Ще кажете: "мноооого бе?!". Много, за душманите, дето има един лаф. Тия партии дето се грижат за вашето благополучие нямат ли разходи?!  Вестниче, телевизийка, офисчета, хапка-пийка, това да не пада от небето. Пари трябват. И държавата дава щедро. От нашите парички, не от нейните, защото тя свои няма. Вече раздържави всичко, за да си няма гайлета. Едно абсолютно ненужно депутатче, заедно с целия си антураж струва на държавата повече от половин милион годишно и се издържа средно от 30 000 граждани. За здравеопазване няма, но за дупетатите винаги има. Ето затова обичам "демокрацията", защото толкова много партии се грижат за мене, така че да си живея безгрижно като птичка. Варвам, че и с вас е така. Доживяхме, боже, доживяхме!”

- 08.01.2012 - България е "непослушния Иванчо" на ЕС. Плесница по самоуважението.

Навършиха се 5 години от приемането ни в ЕС. Мога да цитирам коментари на "Дойче веле" и "Франс прес" в които се долавят подигравателно-съжалителни нотки, за "най-бедната страна в съюза". Едва ли това ще изненада някого, защото за тях ние сме негри. Майната им! И за мен те са надути плондери. Искам да споделя обаче своите чувства след тия пет години. Аз изпитвам срам. България е печелила войни и е била ощетявана от несправедливи договори, но българския народ е запазвал своята гордост. При социализма Българиая имаше страховита армия, крилати ракети и мощна индустрия и всяваше респект у комшиите. България беше атомна държава, единствената  в тоя край на света. Сега България е в най-унизителното положение в цялата си история. Положението на "непослушния Иванчо", на който всеки чете конско и се упражнява в нравоучение. Реалния министър-председател на България е американския посланник, а суверенитетът ни е сведен до вземането на третостепенни решения. Армията ни (доколкото тая наемна сбирщина, може да се нарече така), се използва за пушечно месо в американските авантюри. Международните ни връзки и договори се контролират от САЩ и благодарение на това Турция укрепва връзките си с Русия и скоро ще има руска атомна централа, а ние шикалкавим и след години жестоко ще съжалаваме за това.”

Аз: Отдолу под този постинг “тече” един разговор между kushel и gandolfini – двама образцови българи-русофили, според мен. Преценявате сами доколко такива са полезни за бъдеща България.

gandolfini : Време е да си възвърнем достойнството ,което ни отнеха и отнемат през така наречения преход.

kushel : Смяташ ли, че Бойко Борисов ще го направи?! Най-големият послушко. Той нарочно проваля всички договори с Русия.

gandolfini: Твърдо НЕ. За мен това е антибългарско управление,народ от наемници е равно на робска нация,и няма достойнство е това да се пъчат разни ми там политици,че сме имали добри показатели, мизерията щом е добър показател ....надявам се че ме разбираш.

Пак аз: “Разхождането” из Мрежата, в частност по BLOG.BG, е ужасна работа. Както казва Пипи: “Ужасно значи ли прекрасно?” Разбира се!   

Въпросният gandolfini, на който попадам случайно покрай Кушеля, е голямо предизвикателство. Както обяснявал един шофьор на ТИР на една магистралка защо преди нея ще “оправи” първо бабата от автостопа: “Аз съм бройкаджия, моме. Тебе ще те срещам още много пъти на пътя. Ама това дъртото я го видя още веднъж, я не.”

Така, че прощавайте. читатели. Известните “магистрални блогъри” ще почакат, но тоя непознат почти gandolfini, я го срещна още веднъж, я не. Та, затова избирам един пресен негов постинг от 02 февруари 2015: 

За мобилизацията!За страхът и още нещо!

“Аз съм твърдо за изпращането на българи в Украйна ,които да се бият срещу опълченци,руски десанчици,чеченски главорези,марсианци и всякакви елементи на Галактическото зло. Но има едно голямо НО,и то е нека бъдат мобилизирани онези които тласкат държавата ни към пропастта, нека бъдат мобилизирани и изпратени на фронта, политическата върхушка, техните деца,и тези които смятят Русия  и руснаците по принцип за врагове на нас. ... А на останалия прост народ както ни наричат те също да ни дадат оръжие,че за нас е важно да опазим семействата си ,и земята си от местните ни бежанци и онези които ни вкарват и докарват отвън. ... С руснаци можем и ще се бием само тогава когато станат агресор срещу нас ,семействата ни и земята ни. Но агресора май не е толкова външен ,колкото вътрешен. И ако е външен ,не е от изток ,а от юг и през един океан,,,,и това е лично мнение...

Пожелавам успех на мобилизацията,с цветя ще изпратя коловозите с елитни политици и техните деца към Украйна ,отиващи да защитават евроатлантическите ценности.Хвала на тез герои ....Ама имали такива глупаци сред тях...?”

Написалият тези редове, който се подиграва на хората, защитаващи евроатлантическите ценности, че са страхливци, е истинският страхливец. В профила му има само едно име - Станислав Петков и допълнително е написал, че е мъж. Голяма работа!

Колкото до Куш, за неговите следващи постинги - мисли и позиции, ще продължа утре пак. Просто няма как – той нашвяткал 1500 постинга, аз как да се събера в 8 страници...



Тагове:   gandolfini,   kushel panazea,


Гласувай:
10



1. apostapostoloff - Не си струва да се отделя толкова голямо
06.04.2015 07:45
внимание на едно нищо и никакво провинциално лайненце. Освен това този психопат е една анонимна отрепка от циганската махала на Пловдив. Укрива самоличноистта си зад идиотския ник Кухел и псува анонимно, гадно и подло иззад дувара. Истинска отрепка, долнопробна свиня! Заеби го! Плюй и отмини!
цитирай
2. dobronameren - Струва си "да се отделя толкова голямо внимание", apostapostoloff!
06.04.2015 07:58
Ти плюй и отмини. Аз ни ще плюя, нито ще го отмина.
Впрочем, не съм сигурен, че и ти си сигурен в съвета, който ми даваш. Не че се оплаквам, но ми отваряш допълнителна работа. Първият път, когато "минах" по постингите на Куш, ми направи впечатление, че има много твои коментари към неговите мисли и позиции там. Сега ще мина втори път и ще преброя колко пъти не си го отминал, заплювайки го.
цитирай
3. vmir - Не бих се изненадал никак, ако тоя се окаже обитател на психиатрично заведение.
06.04.2015 08:11
Евала ти правя за жеста на внимание към един изтрещял тип, въпреки, че той никога няма да го оцени адекватно.
цитирай
4. slavimirgenchev1953 - Просто
06.04.2015 08:53
червен боклук от най-миризливите.
цитирай
5. dobronameren - Ясно е, че един луд никога не разбира, че е луд.
06.04.2015 10:21
Иначе не би бил луд. Но нормалните трябва да знаят кои са луди и да ги диспансеризират. В този смисъл моят постинг е информация за нормалните. И мисля, че е нормално да кажа: Този според мен е луд за диспансеризиране.
Пък нататък нека този, комуто е работа да взема решения от такъв род, да си решава. Аз съм дотук - да го кажа.
цитирай
6. slavimirgenchev1953 - Той направо от лудницата ги пише тия глупости. )))
06.04.2015 11:05
dobronameren написа:
Иначе не би бил луд. Но нормалните трябва да знаят кои са луди и да ги диспансеризират. В този смисъл моят постинг е информация за нормалните. И мисля, че е нормално да кажа: Този според мен е луд за диспансеризиране.
Пък нататък нека този, комуто е работа да взема решения от такъв род, да си решава. Аз съм дотук - да го кажа.

цитирай
7. kpd - Не бих прикачил на колегата Kushel ...
06.04.2015 16:12
Не бих прикачил на колегата Kushel никакви епитети, въпреки че тотално съм несъгласен с материалите му. Не ми харесва обаче това, че никога не пуска коментарите ми, когато са в противоречие на тезата му. Незнайно как моят коментар в последния му материал се оказа от анонимен коментатор и мина. Вероятно не го разбра. Пожелавам му повече мъдрост и по-малко изцепки!
цитирай
8. chalama - ха ха хахаааа
07.04.2015 01:32
това не е Kushel , това е супер марио, дето скача по кустенирките и събира монети...ако се вгледате в снимката...
цитирай
9. dobronameren - Чалъма ми написал коментар. Както е казано за един друг случай отпреди век - Защо?
07.04.2015 12:01
Нали целта е да си общуваме, да спорим, да се убеждаваме, да се разубеждаваме... Изобщо - да си обменяме смисли. А не да си пишем несвързани глупости. Какво искаш да ми кажеш бе, Чалъм? Как да ти отговоря като не разбирам смисъла ти?
Виж, коментарът, получен от kpd - "Не бих прикачил на колегата Kushel никакви епитети, въпреки че тотално съм несъгласен с материалите му.", ме кара да се размислям тотално. Може би, може би казвам, ако бях публикувал всичко за Кушел в един постинг, щеше да ми бъде спестено това обвинение. Но по редакторски възможности в блога, разделих единното цяло на две. Разбира се, когато (тия дни) публикувам и втората част от изследването си, ще помоля блогъра kpd да използва правото си на "дуплика". Изключително много държа да знам как изглежда моето участие в обмяната на смисли, погледнато с други очи отстрани.
Впрочем, аз съм взел мерки и в първата част да стане ясно каква е тезата ми. В първото начално изречение съм изредил чертите в кухолявото творчество, които атакувам по-надолу. После всяка такава "черта" е доказана с разбор на неговите постинги. И за да бъде непрекъснато ясно "до къде съм", разглежданата конкретна черта е изведена НА МЯСТО с ГОЛЕМИ БУКВИ. Можете да се уверите: На 12-ти ред отгоре надолу - ОБЪРКАН; на 38-ми ред - СБЪРКАНА РАБОТА; 83-ти ред - ПОБЪРКАН. Ще последват ЛУД, ОПАСНО ЛУД, ГОТОВ ДА УБИВА...
И още нещо, може би най-важното. В този първи постинг поне на две места съм казал в прав текст, че си позволявам "да се бъркам в душата на Кушел", ЗАЩОТО ТОЙ си позволява да налага ОБЩЕСТВЕНА ПОЗИЦИЯ с НЕПОЗВОЛЕНИ СРЕДСТВА - фалшификации, лъжи, заплахи, дори с кръв! Именно това искам да докажа. И като пиша последователно, се получава тъй че главното ще напиша в следващия втори постинг. Това мога да кажа засега в своя защита.
цитирай
10. chalama - :)
07.04.2015 15:25
ми щото прилича на супер марио. за това :)
цитирай
11. dobronameren - Ми дубре. Щом ти прилича на супер марио с кустенирките...
08.04.2015 07:39
За сведение на читателите: според самия Чалъм, той е завършил специалност систематична философия във ВТУ. Мислех, че философите владеят добре правописа. Впрочем и сега мисля така.
цитирай
12. dobronameren - Изпълних обещанието си
08.04.2015 07:52
да преброя колко пъти apostapostoloff се е разписвал с коментар при kushel. Има го в около една трета от постингите кушелски, но пък където се е записвал, е протичал цял разговор между двамата.
На едно място намерих дори специалното писмено съгласие на Кушеля Апостол-а да публикува свои коментари към постингите му. Нещо повече - коментарите на всички, които критикуват Кушеля, той трие (написал го е саморъчно). Всички. освен Апостолските.
Хайде сега коментирайте този факт. При мене, щото Куша не пуска такива екстри. Освен, ако не сте apostapostoloff.
цитирай
13. chalama - :))
08.04.2015 10:06
правилно мислиш.
цитирай
14. apostapostoloff - Аз че го бъзикам и дразня,
11.04.2015 17:51
бъзикам го, но това не означава, че му придавам някакво особено значение. Кухелят е една анонимна отрепка от циганската махала на Европа и толкоз.
цитирай
15. dobronameren - apostapostoloff,
11.04.2015 22:59
какви съображения имате за това, че Куш е циганче от Пловдив? Аз търсих старателно в постингите му и не намерих доказателства за такова твърдение.
цитирай
16. chalama - как какви?
12.04.2015 17:49
ти играл ли си на супер марио?
цитирай
17. dobronameren - Супер Марио е детска компютърна игра. Поне на 20 години
12.04.2015 20:26
Оттук възниква въпрос, който чалъма не би разбрал, ако много харесва SuperM - какъв е бил замисълът на създателя му. Да остане вечно дете ли?
Иначе човек, който отдавна е преодолял "нивото SuperM", се замисли, най-бързо се сеща за едни връзки... Chalama е завършил ВТУ, на kushel жена му - също. Apostapostoloff твърди, че Куш е от Пловдив, което най-вероятно е стария трик да се прати следствието във възможно най-отдалечена посока от истината. Кушелът не допуска никакви коментари, които не му харесват. С изключение тези на Апостола. Аз пиша за Кушеля. Той мълчи. Вместо него ми отговарят Чалъма и Апостола. Отговарят - силно казано. И тримата се правят на тарикати. Че кушльо е парола за цял отряд такива тарикати, се хващам на бас.
Крайно време е да попадна в последното ниво на "SuperM", където се появява Главния Злостър - Шефът, да му обера "доматите, червените" и да превъртя тази игра.
цитирай
18. chalama - добра логика
12.04.2015 23:18
но следствието е очевадно. за да не се мъчиш с повече разследване, ще ти го кажа.
Chalama,kushel и Apostapostoloff са едно и също лице скрито под много профила. така ,че си се напъвал за михаля с разследването и логическите връзки до тук. а играта супер марио е ключов камък в архитектурата ни на блогъри, не на празно ти я подхвърлях, но сетива трябват...сетива...
цитирай
19. dobronameren - И докъде стигнахте в Играта
13.04.2015 09:56
като ключов камък в архитектурата ви на блогъри е SuperM? Да не смеете да застанете с лицата си зад истината си, която защитавате, а да се криете под един ник няколко души или зад няколко ника да стои един човек! Защо трябва аз да се намесвам с добра логика?
Накъде сте тръгнали? Да свирите на нова сватба като свирките ви от последната на която бяхте, вече са издухани? Както казва един от вашите Мариута - заприличали са на бахур. С мустаци. Нищо чудно, че ви е срам да го покажете - лицето си, де. И си обръщате гъзовете. А като ви се случи - онова - ще се оправдавате вероятно така: Вярно, че на мен се изредиха, ама гъза не беше мой, а на колегата куш ... шуш ... муш...
Друго е така, да си в колектив, когато... когато си отиваш. По-малко боли.
цитирай
20. dobronameren - Продължавам да чакам коментар от блогъра kpd
13.04.2015 10:03
Дайте своята оценка за горните глупци.
цитирай
21. chalama - :)
13.04.2015 14:35
за мен горен глупак си ти, понеже коментара ти е номер 20...въпрос на ракурс,както казват в чепеларе....
:))
цитирай
22. dobronameren - По какво самонареклият се Чалъм се различава от един обикновен тарикат циганин?
14.04.2015 10:18
Обикновеният циганин е по-простодушен. Някак по-приемлив, по-безобиден глупак е. Ако го хванеш циганина с крадено в ръката, веднага го връща и го удря на молба - "Сбърках бе, бате, не се сърди. аз заради децата, жената." А Чалъмеца търси ракурс, играел бил на СуперМарио и добре, че Демокрацията му отне пистолета. Иначе досега да е изпозастрелял сума свои опоненти. Днес най-много да извади ... писалката си и да се подпише ... на стената. Дори пред нея, защото му е отслабнала "систематично-философската струя".
А бе, глупако Чалъм, постингът ми за Кушеля щеше да се забрави по-лесно, ако не беше се обаждал. След твоята намеса става много по-ясно, че ТЕЗИ хора и постъпки, за които пиша аз, не са никак толкова малко.
Представяте ли си, граждани за европейско развитие на България, каква демагогско-просташка власт би дошла в страната ни, ако дадем властта в ръцете на ТАКИВА чалъмци?! Има ли смисъл да се връщаме отново в 1944-та?
Чалъме, Чалъме, ако беше постъпил като един обикновен циганин крадец, щеше да ни лишиш от възможността да пледираме за максималното ти наказание.
цитирай
23. chalama - ха ха хаааа
07.08.2015 01:34
по лесно ми е да ти напиша да го духаш :)) без да имам необходимостта да изпоадам в полемика с теб ;)
цитирай
24. dobronameren - е, бива ли така, чалъме?
07.08.2015 13:49
Три месеца да те няма, а като си излязъл вчера (от клиниката за задържане), да не показваш никакви признаци на подобрение? Знаеш ли, ти си от онези за които циганките врачки казват: "Като те гледам, бате, мерак имаш, късмет нямаш."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883706
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930