Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2015 17:07 - Г като Глупости Големи и Грамадни
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1481 Коментари: 0 Гласове:
3



Не става въпрос за малки глупости като  например да се напиеш довечера до козирката или да повярваш, че лулата WellNeo много помага и да дадеш 40 лева, за да си я купиш. Затова в заглавието “Глупости” е с голяма буква. После, тези Глупости съм разделил на две групи – Големи и Грамадни.

- Големите Глупости са, съвсем определено, опростачването на народа и особено на подрастващите чрез Ку-Ку културата, героизирането на тарикатлъка в спорта, музиката, бита, любовта, честта..., тук влиза и използването на педерасизма и лезбийството като източник на поквара. И на пари, естествено.

- Грамадна Глупост е да убиваш вярата на народа си в Бог. Най-грамадната глупост е да виждаш процъфтяващото бъдеще на България в Съветския блок. Причините за това – тарикатски или честни – нямат значение, защото в края на краищата този избор е грешен. А той е грешен, защото там, в този блок, не Богът е нашата Вяра, а някакъв пореден тиранин, който лежи или ще легне в Мавзолея като изхвърлят предишния оттам. Затова Богът пречи на комунистите. В този смисъл съм съгласен, че Грамадната и Най-грамадната причина могат да си разменят местата в класацията.

Откакто се помня, а аз не съм на малко години, ВТОРАТА отличителна черта на моя народ е Глупостта. (За преди моето време, да пишат и да ме опровергават други.) Хайде, по световно стечение на обстоятелствата преди 70 години сме били пришити към Съветския блок. Но докато, по хронологичен ред, другите пришити германци, унгарци, чехи, поляци (преди 1989), румънци, литовци, латвийци, естонци (след 1989)... са имали своите въстания, ние сме си питали ушите. В смисъл – ослушвали сме се, снишавали сме се, надявайки се да ни се размине, и сега чакаме някой друг да свърши нашата работа. Причината ли? – Това е ПЪРВАТА отличителна черта на моя народ - Тарикатлъка.

Не скачайте! Не е приятно, НИКАК НЕ Е ПРИЯТНО, но нашите приказни национални герои са Хитър Петър, Андрешко и бай Ганьо, нали. Нямаме Робин Худ, нямаме Вилхелм Тел... Нямаме, много работи и все важни, нямаме.

Но имаме Антон Кутев. И Корнелия Нинова. Имаме Куш, Муш и Ико, Лидка, Минка и Гинка... Но да не избързвам. Подред!

ГОЛЕМИТЕ ГЛУПОСТИ

Наши са “българите-юнаци”. Които са обикновени некадърници, имали щастието веднъж да им се падне шестица от тотото. А след това? След това в родината връзки с мафията. На която те често са и шефовете. А навън? Посочете един български футболист, отишъл в чужбина да играе и който да не си е тръгнал посрамен или сърдит оттам след няколко години. Докато лъсне тарикатския му нрав и да се скара я със съотборниците си, я с треньора, я със феновете. Дори Бербатов не прави някакво изключение, освен с продължителността на периода. Кой е виновен за тези “извращения”? Аз не съм! Прочетете серията ми постинги от група Б, започващи с “Българи-юнаци...” – юни 2011.

“Българите-юнаци” не са само футболисти. Покрай лятната Олимпиада 2012 година се бях възмутил от избора на нашия БОК (дали Иван Славков или Стефка Костадинова е без значение – един дол дренки са; че дори новата дренка се гордее с това) за знаменосец да бъде избран гимнастикът Йордан Йовчев (“Българи-юнаци - уф” http://dobronameren.blog.bg/history/2012/07/23/bylgari-iunaci-uf.982019). Глас в пустиня остана гласа ми. А защо? Понеже съм сигурен, почти, че няма да отидете на линка и да прочетете, затова давам един дълъг откъс оттам тук:

“Нали Олимпиадите са място, където всеки участник е горд, че представлява своята страна! И всеки гледащ, е горд със своите сънародници, които го представляват! Йовчев бил имал един сребърен и три бронзови медала от Олимпийски игри, тази щяла да му бъде шестата Олимпиада. Брей! Падам от умиление. Но пред упоритостта му. Не пред родолюбието му. Още на втората си олимпиада той не се връща в страната, която горда го е изпратила да защитава НЕЙНАТА чест, а остава в чужбина, където имало по-добри школи и треньори. Правилно, но от негова гледна точка. Какво му пука, че Апостола има нужда от помощници, че наличието на жертвоготовни помощници ще докара по-бързо Освобождението! Той си реди неговата игра. И на следващите две „свои” олимпиади – третата и четвъртата – взема своите общо 4 медала. Когато годините започват да се трупат и след 12 години „работа в САЩ”, нашият Данчо се връща в родния Пловдив. Нищо особено не прави на петата си Олимпиада, но става шеф на федерацията по спортна гимнастика. (днешна добавка – и някакъв министър на спорта)

Преди мен да наречете с обидни думи, да ви кажа, че токущо разправената Данчова биография, аз не критикувам. Тя не ме интересува. Работил добре, получил отлични пари за работата си, какво повече. Повече би могло да бъде, ако се беше върнал да помага на страната ни (Но преди, а не ПРИ Орешарски – днешна добавка), ако не беше нарекъл сина си Джордан... Той Йордан, баща му – Йовчо, жена му – Боряна, пък синът – Джордан. Родолюбец – нула. Гимнастик only. И този ще носи знамето ни пред целия Свят! Мислите, че Светът не знае, че не се интересува от тази работи? Не ви е виновен Боко! Дори и той не може да ви помогне, защото сте си виновни сами! Aз какво да направя? Ами, няма да гледам откриването на Олимпиадата.”

Това горното съм написал преди почти три години. Днес мога да добавя още имена на “йовчовци”. Избирам само едно – тенисистът Григор Димитров. Българин бил, юнак. Ама не живее в България и българския език заваля на английски. Най-вероятно като поостарее малко ще го стигне съдбата на певицата Камелия Тодорова. Пълна нещастница, имам предвид като Българка. А искаше да ни става президент 2011-та. Не знам дали помните?

Не ме интересува, че българи-хиени ще се нахвърлят отгоре ми. Аз не съм завистник! Аз съм родолюбец, глупаци. И Левски би се гордял с такива като мен, сигурен съм! А на Сидеров щеше да зашие един шамар публично, както е направил на един ага. Спомняте ли си един Вазов разказ за Апостола?!

Наши са и кукувците. Които трябваше отдавна, и днес не е късно, да лежат в затвора. С присъди за развращане на младите българи и децата ни. И с утежняващо вината обстоятелство: Правят го не с цел лично или групово облагодетелстване, а в изпълнение поръката на Партията да дискредитират Демокрацията и така по-лесно да върнат новите путинци на власт. (Прочетете серията ми постинги от група К, започващи с “Ку-ку...” - юли 2011.)  Прост народ – комунистическа държава!

Не искам повече да разисквам този въпрос. Надявам се да прочетете “старите куку-неща” и да погледнете с широко отворени очи как Славчо, Дилов-син, Цонев Димитър днес, и утре, и вдругиден ще се разпищолят на ТВ-екрана, набивайки ни ПАК тяхната Ку-култура. Има и женски имена – не по-малко, които днес продължават да са на “върха” – в радиото, например Екатерина Генова, в телевизиите – например Цветанка Ризова, в политиката – например Моника Янова-Йосифова-Станишева.

После чалгата била виновна? Коя чалга? – Онази, която все пак радва нечии очи, а много често и души или Червената женска злоба (групата постинги “Ч” – публикувани юли и август 2011), която прави дармадан моралната чистота на Българката. Погледнете утре Гала Дайварова в “На кафе”, погледнете Кристина Патрашкова, Кучкова, НиЛо и други разни “разкрепостени” плеймейтки. В превод “правещи играта”. Ще се възмутите ли? Ами! Народе, народе... Чу ли новината, че една “завързана” такава синоптичка по Нова ТВ, Гергана Малкоданска се казва, била официалната приятелка на Демир Ага Бин Доган. Онзи Демир за който медиите писаха, че Доган бил изоставил и не се интересувал от този свой син. Изоставил, трънки. Иначе новата Белонога щеше ли изобщо да му обърне внимание?!

Нямам обособени отделно постинги за Червената Мъжка злоба. Може би защото Злобата като качество е много отвратителна, когато се носи от Жена. За Мъж е някак по-естествено да е злобен и лош. И въпреки това, и въпреки това! Прочетете първите 4 постинга от групата “Ш”, публикувани април, юни и август 2012г.  Да не забравя простаците като Иво Сиромахов, Милен Цветков... (“Грамада. Проклет да е Иво Сиромахов” http://dobronameren.blog.bg/history/2013/03/23/gramada-proklet-da-e-ivo-siromahov.1067367)  Сега се сещам, че имам един постинг за мъжете от този тип и в театъра. Нарича се “Чалгаджийница в театъра” (http://dobronameren.blog.bg/history/2013/01/27/chalgadjiinica-v-teatyra.1046915) Сещам се и за един “йовчевец” – Теди Москов се казва. Сега се сещам и за Александър Морфов, също така “йовчевец”. Иначе бе “принципен” срещу Слави Бинев ... докато седне в директорския стол на Народния театър. Че в чужбина се пробива по-трудно.

Прост ни е народът! Много прост!

Затова се радва на педераси. Особено, ако съвсем безсрамно и открито се афишират като такива – “Гейови мечти” http://dobronameren.blog.bg/history/2012/05/08/geiova-mechta.951249 и http://dobronameren.blog.bg/history/2012/05/10/geiova-mechta-2.952157 Разрешава им да се представят и представляват “елита на нацията”. Сещам се за един кратък анекдот: Какво е “елит” в България? Сорт картофи, моля.

Прост ни е народът! Много прост!

ГРАМАДНИТЕ ГЛУПОСТИ

В предишния си постинг “Селфи интервю” цитирах един “червен домат” да казва (в интервю на Светла Василева от “Дума”):

“Постмодерният западен проект страда от неизкореним дефект - той не може да предложи най-важното за всяко човешко същество - смисълът да живееш. Човекът е единственото същество, съзнаващо факта на живеенето, но и факта на крайността на живота в една безкрайна вселена. Това драматично противоречие между осъзнаваната крайност на битието, включително личното битие и безкрайността на света, генерира нуждата от смисъл, отвъд настоящето. Този смисъл е загубен, той не може да бъде даден от "мол-културата". Цивилизация, чиято единствена религия е консуматорството, чиито основни храмове са моловете, не може да има и да дава Смисъл. Тези хора имат базов проблем с адаптацията, с проекта за своя живот. Когато вие нямате проект за собствения си живот, след като няма Бог, значи всичко е позволено.”

Изключителна нагла и опасна глупост. Как иначе да нарека безочието да твърдиш, че хората в капиталистическия свят нямат никакво бъдеще, защото НЯМАЛО В КАКВО ДА ВЯРВАТ. Ходели в моловете, защото нямали храмове!? Този “Дон Домат” кого убеждава? Старите ли, дето помнят кой забрани и се опита да разруши вярата в Бога (http://dobronameren.blog.bg/history/2012/01/03/za-bpc.876371) Или младите, включително дори и неговите наследници, отишли да живеят в западния свят, както го нарича презрително той?! И няма да се върнат, докато Господ не затвори в ада тези техни  dedenca.

И защо бе, вреден глупако? Защото му казали от ППО, че без вярата в Бога и упованието в собствените сили, което Този Бог ни вменява, ставаме лесна плячка на източната съветска сатрапия. Където мумията на някакъв вожд лежи като жива в Мавзолея. И всяка сутрин се разписваме в почетната му книга, че иначе няма да се приберем ние живи в панелката. Онази, вечната и свята панелка за ... за демократката Божана Апостолова например. Съвсем например. (“Старата къща” http://dobronameren.blog.bg/lichni-dnevnici/2014/10/08/starata-kyshta.1303242)

Не ми се пише за тези очевидни не, очевадни не, избождащи очите да, неща. Но го правя. И ще го правя. Все някои трябва да го правят. Защо ли? Защото Той, Светът, отдавна се е произнесъл за зомбитата в социалистическия лагер на Пут Ин и Ун. Че е жалко за жертвите им. Че няма никакъв смисъл от тях. И аз не искам Моя народ да бъде даден нахалост. Искам Той да бъде европейски народ, а не сбирщина от азиатски талибани. Кой съм аз ли, че да се мисля за Такъв борец? Ами различен, коренно различен българин от следващите описани по-долу.

  Разбирам чудесно, сигурно и вие мислите така, че не може да се опишат всички ТИЯ и всичките им щуротии. Но може много лесно да се види, стига човек малко да се интересува от политика и да следи Събитията, че Лицата им са едни и същи като се започне от началото на прехода и се стигне до днес. И до утре със сигурност! Трябва само да отмахнем умрелите и да добавим младите новопоникващи комунисти.

Следват МОИТЕ СТАРИ ПРИПОМНЯНИЯ и НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА в подкрепа на твърдението.

- За старите демократични лидери, които ни поведоха към Бъдещето тогава в Началото, и които се оказаха 99% “гнили ябълки, продадени ни за първо качество” от комсоциалистическата партия БКП/БСП, съм ви информирал предостатъчно. Хубавото е, че Демокрацията не позволява “вечни” партии на власт. И като си отиде последният Костов, с него си отиват или се отказват всички му тарикати. В тази връзка да кажа, че ако Радан Кънев иска да има някакво бъдещо влияние в българската политика, трябва да забрави, че е племенник на Елена Костова. Ако не успее, го чака съдбата на Евгени Дайнов и Явор Дачков – в неделния “Стандарт” прочетох, че тези последните двама са лектори на БСП-семинара за бъдещето й, проведен онзи ден. Чудесно. Попаднали са на мястото си.

- За старите чисто партийни кадри на столетницата (Живков, Луканов, Виденов), както и за “независимите” (Попов, Беров, Царя) съм писал сравнително малко в блога. Причината е, че на ТЕЗИ не съм възложил никакви надежди за бъдещето и не искам да натрупвам инфо за тях към вас, блогърите. Иначе съм ги изтипосал в цялата им свежест майкина, месец по месец, година след година, но в моите книги от поредицата НИЕ. Техните “подвизи” остават там. За четящите интересуващи се след нас.

-Тоталитарните партии са раково образование за Демокрацията. Хване ли веднъж, се размножава непрекъснато. Майката му е “химиотерапия”, т.е. лустрация. Макар, че и това не винаги помага. Надеждата е в “стволовите клетки”, които обаче притежават само младите. Именно заради тях, за да си създадат резерв за времето нататък, прецених, че просто не може да не пиша за “новите раци”, появили се след управлението на Тройната коалиция. Нека се знаят Събитията, които се случват в България вчера и днес, и Лицата, които ги правят, защото УТРЕ това задължително ще ни, ще им потрябва, ако искат да “оцелеят”. 

А заради по-лесната ориентация в тази обществена джунгла, винаги се връщам НАЗАД към отминали събития и посочвам тяхната връзка и повтаряемост с днешните събития. Постингите ми са претрупани с ИМЕНА пак с тази важна цел. Тъй като в условията на Демокрация тоталитарните партии все повече се капсулират вътре в себе си, това прави тяхната “резервна скамейка” много къса. Така, че ако човек си води статистика кои играчи вече е виждал на “терена”, става много трудно да бъде отново “изненадан”.

Помните ли превратът в Москва през август 1991г.? (постингите “Големият пуч...” от август 2012). Тогава съветските комунисти се опитаха да възстановят властта си и сложат край на перестройката. Започната 6 години по-рано пак от тях.На това те му викат „диалектика”. Този опит за преврат не успя да свали Горбачов от власт, но стабилизира Елцин. Който пък посочи Путин за свой наследник...

Защо ви го припомням ли? Ами защото “вятърът на промяната”, който само разклаща клоните на съветското дърво, у нас помита цели генерации и крила на ком, пардон – на соцпартиите у нас.

Понеже съм любител на съпоставките, правя ги.

Самият преврат трая 82 часа. Но за да събере „достатъчно информация”, че събитията от 19 август са преврат, на БСП (модерна, лява) й бяха необходими 110 часа. Това “закъснение” коства в края на краищата “главата” на тогавашният й лидер Александър Лилов. След половин година той бе заменен на най-високото място в БСП от младия Жан Виденов. Идеята за Европейска България се придвижи с една крачка напред. Ще завърша тази част от съпоставките с припомнянето, че само един ден след връщането на Горбачов в Москва, на 100-я час от преврата, Украйна обяви своята независимост (25 август 1991, неделя).

Продължавам с припомнянията. Елцин реформира плановата икономика на Съюза в капиталистическа пазарна икономика и въведе шоковата терапия, либерализация на цените и масовата приватизация. По такъв начин голямата част от руското национално богатство премина в ръцете на малка група от хора, наречени олигарси. Самият Елцин стана едноличен управител на Русия в края на 1995-та. Една година по-късно нашият Виденов бе свален от своите хора и властта премина в ръцете на Иван Костов. Той въведе същите икономически мерки и получи същите икономически резултати, естествено. Но в крайна сметка България се придвижи с още една крачка до Европа. Съюзът ни с НАТО и ЕС стана възможен и съвсем  реален. Това не се търпеше. В самата новогодишна нощ на 2000-та година Елцин се отказа от властта в полза на своя фаворит Владимир Путин. У нас Костов сдаде властта на Царя в пролетта на 2001-ва. Последваха ни 8 години управление на Тройната коалиция. Нищо не намеквам. Съпоставям.

Лавината на Демокрацията ни помете в 2007-ма година. Горе-долу година и нещо у нас Станишев-син “се бараше демократ” по примера на Путин в Русия. И като дойде Бойко Борисов (Б.Б-1.) …

Ама няма такова чудо комунист да е предавал власт без кръв. Чужда по възможност. Направо е учудващо защо го търпяха “тая гад Борисов” почти 3 години. Нямало е заповед от Москва сигурно. Трябвало е време да се подновят амбразурите. Го-о-ляма подмяна, няма що! Същите стари муцуни от зората и ранната сутрин на “прехода” – да не изреждам, четете и помнете, бе. Тук-таме, където имаше, Бащата беше сменен от Сина (клановете Райчеви, Добреви) или от Дъщерята (кланове Бокови, Буруджиеви), или от Зетя, Снахата, а доста често от шофьора, готвача, сервитьора или камериерката… Ниво! Каквото – такова. 

Това не ме интересува толкова. Много по-важно е, че ако путинци се установят тука, това означава същите проблеми, които има днес Източна Украйна – гражданска война в края на краищата.

Интересно е какво решиха в Москва, та се наложи някъде в средата на 2012 година нашата БСП да се активира “за борба с ГЕРБ”. Станишев и Местан артикулираха вкупом належащата и предстояща необходимост да се върнат отново на власт. След около половин година тази тяхна мечта беше превърната в реалност от протестиращия “народ”. От какъв зор? До нормалния край на мандата на Борисов оставаха само 8 месеца.

2013-та година не предложи някаква ярка причина за “сърбежа” на Путин. Може би той така успя да закрепи свличането на сирийския Асад и да запази единствената и последна съветска база на Средиземно море в Тартус, но това ми се вижда слаб повод.

В началото на 2014-та пламна Украйна. Според мен това бе търсен повод от съветска страна да се предизвика война със Запада. Нещо като откриване на втори фронт, ако приемем Сирия и Ирак (имам предвид ИДИЛ) за първи фронт. Веднага обяснявам. Янукович можеше и без да заявява твърдо, че няма да подпише споразумение за сътрудничество с Европейския Съюз, да го приеме проформа и после да протака до второто пришествие. Но той избра откритата конфронтация. Да не си помислихте, че това е чисто негово решение?! И той е като българските комунисти – зависим изцяло. Обаче работите на съветския Хитлер Путин се закучиха. Светът вече отдавна е отчел и запомнил грешката си от 30-те години на миналия век и още при първата анексия (имам предвид Крим) му показа червен картон. Изобщо не го чака “да се убеди съвсем” в имперските му щения.

Ще кажете “Не е червен картон”. А какво е, когато за една година Русия вече е изолирана отвсякъде – от Г-9, от Г-20, от ПАСЕ и от Съвета за сигурност в ООН – предстоящо. Отрязана е от европейските пазари, включително и от българския. Рублата загуби 60% от стойността си. Предстоящо е да бъдат отрязани пътищата за траспорт на сибирския газ. Който май става излишен при наличие на шистовата революция и някакви приказки за откриване на студения термоядрен процес. Ако говорим за България, язък им за похабените усилия и пари на СМС-о (Станишев, Местан, Сидеров – Орешарски). Кошмарът им “Борисов” стана ПАК реалност. На всичкото отгоре Столетницата се разцепи отново. АБВ се роди и влезе в Парламента. И на всичкото отгоре участва в управлението покрай ГЕРБ. Първанов май ще се окаже по-хитър и повратлив за новите европейски условия. Макар аз лично да не му вярвам – http://dobronameren.blog.bg/history/2014/02/02/goliam-i-malyk-sechko.1234371

Моето мнение - или чувство, ако искате така да го наречете, нямам нищо против – е без значение. С или без Първанов българската социалистическа кауза е загубена. Гледам вчера Кирил Добрев да реди едно детско лего пред вярващия му Виктор Николаев от Нова ТВ. Нагледно показва как той и седящата до него Мая Манолова ще обединят леви и десни, стари и млади с едно мостче, което да хвърлят между тях. И едно червено знаменце забучи на мостчето за по-убедително. Както казва Куш-а: “Бах ти простотията!” Баш ТЕ и баш ТОВА, представяте ли си?! Че тя първа Манолова ще му ритне столчето под краката. Вече веднъж се поколеба.

А къде е впрочем Миков Михаил? Какво мисли Шефът на Комунистическата партия е най-важното нещо в тия среди. Предпазлив е според мен. Макар партията БСП от милион и 200 хиляди избиратели на изборите през 1997-ма след Виденовия провал, да спадна до 450 хиляди на последните избори през 2014-та. През 2019 година и 200 хиляди да останат, все ще стигнат да пробутат един-два лидери за евродепутати. А там какви пари са... Комунизъм ли? Социализъм ли? Капитализмът “Да живей”, както ми пише бай Фрий в един коментар.

Гледам в момента Волен Сидеров (Кой е той, ако не знаете, прочетете http://dobronameren.blog.bg/history/2013/03/22/gluposti-na-opasni-tyrkaleta.1067051, например) да коментира при племенника на Дон Базилио (“Още от деня”, БНТ 1) колко пагубно е решението на НАТО за създаване на координационен център в София. Събрали се двама наглеци. Ясно е като бял ден, че НАТО (това не са само САЩ, а и всичките 27 европейски членки на ЕС, вкл. и България сред тях!) взема предохранителни мерки да разположи в заплашените от анексия европейски държави по “яката” с СССР свои части преди Путин да направи това. Нямало да го направи ли? Брей! “Хи-хи-хи, ами ако има начин”, както пише Подводния.

Представете си, че утре на ранина 500-те хиляди руснаци, които са натурализирани по нашето Черноморие, напишат едно молитвено писмо до “Родината” да ги спаси от произвола на бесните десни бойкови щурмоваци! Какво ще направи Путин? Че той само това чака. Ако трябва и сам ще го напише това писмо. Така де – грамотен комунист е!

Аз се хванах сега за петата колона руснаци от Шабла до Бургас. Ама не си мислете, че няма такива “българи”? Има, има! http://dobronameren.blog.bg/history/2014/06/30/goli-ohliuvi-i-otrovni-zmii.1277324,   http://dobronameren.blog.bg/history/2014/07/04/gyzoobrazni-mirizmi-otkym-syvetskite-blogyri.1278375, съм написал още юни-юли миналата година. Оттогава досега не минава и ден, без ТАКИВА да ни заливат с техните опасно глупави фантазии.

В последните дни обаче забелязвам ужасяваща агресия у споменатите токущо. Вероятно, защото путинци стрелят в Украйна наред, без милост и подбор, защото ИДИЛ в Брюксел, Лондон, Париж..., защото “Сириза” в Гърция, “Подемос” в Испания... Това им дава куража да плашат. Следва “съвсем пресен” цитат. Само един, иначе BLOG.BG е залят с такива:

На 03 февруари 2015 в 23:11 блогърът neshin написа в заглавие: “ЦАЦАРОВ, СПРИ ГИ, ПО ДЯВОЛИТЕ! ТЕ ПАК СА ТУК, И ПАК СА СЪЩИТЕ, И ПАК НИ ОБЯВЯВАТ „ЗА АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ“! ”

за да завърши постинга си така:

“Защото всички се умориха. От престъпниците, облечени във власт. Защото на някой истински ще му писне. И ще хване шмайзера. И с един откос ще просне по паважа, онези, които ПРИКРИВАТЕ! И тогава вече ще е късно. Защото ще се лее кръв.”

ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ! Кой, по дяволите, пак е тук и пак е същият? Докога ТИЯ наистина абсолютни престъпници нямат да поемат отговорността си, ако вкарат тук отново руснаците и цяла Източна България в началото, а после и цялата страна, заприлича на Донецк, Луганск, Мариопул...




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883632
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930