Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2015 22:52 - С като Съветска Русия срещу Украина
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2054 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В последната година Путин побесня открито. Отворил уста ще лапа целия свят. Разбира се, че няма да успее. Няма такъв случай в историята на цивилизацията.

Дори световна война няма да успее да отвори. Елементарно, Уотсън – До преди 50 години застрашените държави се обединяваха СЛЕД като войната вече е започнала. Сега държавите са обединени ДАЛЕКО ПРЕДИ опасността от война да е станала непреодолима. Това е т.нар. колективна сигурност. След измислянето на Демокрацията като вид управление, това е следващото най-велико досещане на човечеството.

Виж, за локална война силите Путинови са предостатъчни. Като нищо може да подпали чергата на държавата си и наоколо. Прави го в момента с инвазията в Украйна. (Затова си позволявам да нарека този постинг с име, което звучи частно, макар разсъжденията да са глобални.)

Позволете да попитам: А после как ще задържи тази победа? С  какви пари ще храни собствения си, победилия народ? Ще му дават битите ли? Пълна тъпотия. Но да му мислят онези, които вярват, че си струва да дадат такава жертва за една победа. Която ще остане като клеймо върху етноса им – каквото Хитлер нанесе върху Германия например, и върху тях лично -  без семейство, без дом, без бъдеще. Вижте какво става и остава в градовете на Източна Украйна при такава локална война. Това просто е лудост за нормалните хора.

Путин и последователите му са луди. Бесни. Разхождат се нагло като циганите по нашите улици, заничат в дворовете ни, видят ли немощни или нехайни сред нас, може и да не изчакат нощта за набезите си. Какви мерки могат да вземат нормалните хора срещу такива?

Да се обърнат към Съда на Времето? Кога? След като войната вече е минала и щетите са описани? Умряла работа. Спешните мерки трябва да са предварителни. Обединяване на заплашените и разпределяне на работата по потягане на оградите и въвеждане на непрекъснат контрол върху дворовете и къщите. И междувременно да вървят усилията от всякакъв род за интеграция и социализация на бандитите.

“Преведено” на прост език това би звучало така. Обединяването на заплашените вече е направено. България е член на НАТО и Европейския Съюз. В страните най-близо до агресора се дислоцират допълнителна техника и военен състав, които ще го респектират и същевременно ще пречат “някоя нощ някой” да поиска и да получи “до сутринта помощ” от Путин. Междувременно дипломацията и въведените международни санкции срещу Русия не отслабват своя натиск. Какви по-нормални реакции от тия бе, народе?!

Не си ли спомняш, народе мой, когато за последно преди 70 години руснаците дойдоха тук да ни спасяват, какво ни се случи? На 45-та година комунистите се измазулиха по тарикатския начин – с парите ни и ето вече 25 години отгоре – не можем да ги изгоним. Към тези, които ще ми възразят, че не сме загубили, а напротив, се спечелили от тяхното идване, имам само един въпрос: Ако в 1944-та тук беше дошла не съветската армия, а западната армия на Съюзниците, на това дередже ли щеше да бъде днес България? Последна в Европа. (Барабар с Румъния естествено – и там беше стъпил СССР, Тодор най-често и сърдечно се целуваше с Чаушеску.)

Разправяш, “народе”, че новите управляващи са като старите, само дето са сменили “великия брат”, комуто целуват подметките. Преди – СССР, днес – САЩ. Защо демагогстваш, “народе”? Поставяш ударението на съгласието, а с кого си съгласен, нямало значение. Брей, че удобно! Имам пак само един въпрос, “народе” – Как си представяш другите народи да приемат един такъв тарикат като тебе за приятел? С какви очи ще искаш от другите нормални народи да ти помогнат?

“Народе” е в кавички, защото това НЕ Е целия български народ, а – досега минавах с думата “тарикати” – неговите мръсници. “Вдъхновителите и организаторите на всички наши победи”, както сами се титулуваха. Забелязали ли сте, че в този израз липсва думата “поражения”. За тях те не са отговаряли по дефиниция. Ох, милите хора!

Но днес “плачат”. За България! За българите! А искат Светът да свали санкциите към Путинова Русия, искат да няма бази на НАТО у нас, да няма западни инвестиции, да няма демократичен ред у нас.

Кои днес “плачат” за нас? Ако анализирате личния им състав, няма да има нужда да питате “Защо плачат”.

Плачат в БСП, плачат в ДПС, плачат от Атака. И старите, и новите им кадри. Плачат военните с чин в БНА по комунистическо време. Плачат пенсионерите с максимални пенсии, получени от високите заплати за работа в управленията на ДС, МВР, МнВР. Плачат служителите на казионните профсъюзи, браншови камари всякакви. Плачат вестниците им, медиите и социологическите им агенции. Плачат мените, започнали бизнеса си с червени пари в куфарчета. Плачат спортисти за държавна помощ. Плачат привилегированите категории труд. Плачат крадците, циганите и мързеливците. Плачат мафиотите от всички бои. Плачат и червено-кафявите блогъри.

Обаче! Изброените групи не само плачат. Тези путинци ПЛАШАТ нас, българите! С убийства в крайна сметка. Както го правеха техните родители и учители ленинци и сталинци.

Не преувеличавам изобщо. В частност можете да прочетете имената и заканите им от миналата 2014 година в постинга “Съркастичен интелектуален гъзобрък за Чъвдар и другите му” (http://dobronameren.blog.bg/zabavlenie/2013/03/09/syrkastichen-intelektoalen-gyzobryk-za-chyvdar-i-drugite-mu-.1062475). После да отворите днешните информационни сайтове и да прочетете какви ги ръсят СЪЩИТЕ блогъри днес. Ще се уверите, че “мислите им” са СЪЩИТЕ. Нещо повече дори – станали са по-смели в заканите.

Оставям тази работа на вас, защото на мен ми писна от тъпи комунистически копелета.

За да не завършвам така грубо, ви/ги поздравявям с един кратък анекдот:

Попитали един експерт: Ако тези блогъри са лицето на BLOG.BG, то бихте ли ни казали какъв е според вас задникът му?

Експертът помълчал малко и казал: Х-м, и DNES.BG е интересен сайт.

 

ПП. Освен постингите за безполезната и безсмислена война на Путин в Украйна (публикувани през м.март 2014г.) има и един постинг, който ви препоръчвам да прочетете пак. Дори да е минал вече веднъж под погледа ви. Нарича се “Стана тя каквато стана, обърквация настана” (http://dobronameren.blog.bg/history/2014/06/02/stana-tia-kakvato-stana-obyrkvaciia-nastana.1270025). Там има интересни разсъждения за евроизборите през май 2014. В частност за Сидеров и Атака.

На евроизборите Сидеровата Атака се провали. Нямаше евродепутати. След това и за парламентарните избори след 5 месеца никой не я слагаше в сметките, а БСП се сочеше като “твърдо втора политическа сила”. В последната седмица преди тези избори изведнъж Сидеров придоби крила и излезе по телевизиите, за да ни съобщи наперено, че Атака влиза в Парламента. Действително, неочаквано за всички, и за партийните социолози включително, това се случи точно така. Атакистите увеличиха избирателите си двойно. И влязоха!

А сега внимание – неочаквано за всички, включително и за партийните социолози, БСП загуби повече от 100 хиляди гласа и едва удържа второто място, на един депутат пред ДПС. Не мислите ли, че ръководството на БСП в последния момент, е наредило на свои хора да гласуват за атакистите? Ако ви припомня, че ПП Атака се издържа с руски пари, ще направите ли извод, че българската партия БСП е зависима от нарежданията на Путин? Дори, ако това води до харакири, да го оприличим така!

Е, ако моите изводи и вашите изводи, читателю, съвпадат, да запалим свещичка на българския Бог, че войските на НАТО вече са в България!




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. podvodni - Треснах ти един готин минус. Не че ...
28.01.2015 23:35
Треснах ти един готин минус. Не че статията не ми хареса, напротив, смях се на глас поне 10 минути. В интерес на истината накара ме да се смея въпреки, че денят ми бе доста напрегнат.
Та докато те четях изведнъж си спомних едно еврейче дето му излизаше пяна и слюнка от устата, вечерта след едни далечни избори. Сетих се, че същото еврейче бе добър приятел на мангала Иван Костов, дето разката фамилията на българската индустрия и изпълни мо та мо първата част от плана Ран-Ът, в чието съставяне бе деен участник.
Същият този евреин, преди време взел, че забременил Пепа Иванова (една наша актриса), но чисто-сърдечно, по еврейски, не признал детето.
Та поради тази аналогия и присъствието на еврейски елемент в нея, ме накара да ти тресна минуса.
Инак за това, че успя да ме разсмееш - моите поздрави!
цитирай
2. vmir - "Позволете да попитам:
28.01.2015 23:39
А после как ще задържи тази победа? С какви пари ще храни собствения си, победилия народ?"

Аз пък се питам с какви пари ще храни и победения народ. И винаги се оказвам пред констатацията, че това му е не просто последна грижа, а че такъв въпрос за тези не съществува. А дори престъпниците понякога се замислят за съдбата на жертвите си. Но не и тези.
цитирай
3. dobronameren - podvodni, запомнил съм един твой коментар
29.01.2015 09:18
Стар, от времето преди протестите, които докараха Орешарски на власт. Бях писал, че свалянето на ГЕРБ ще докара на власт съветските социалисти. Което ще спре развитието на България като европейска страна. И в този смисъл "няма начин" да се случи. Ти ми отговори подигравателно "Хи-хи-хи, ами ако има начин".
В краткосрочен план ти се оказа прав, а аз сгреших. Бях забравил, по-скоро не мога да проумея тъпотията ви комунистическа - че вие действате според плановете си, без да мислите за последствията. "Ако мине. Трябва да мине, пък после ще мислим." И какво като се оказа прав, podvodni? Къде сте днес след две години, скъпи "революционери"? Събирате си отломките партийни, разчитайки на нашенския Хитлер Сидеров да ви помогне и стискайки палци, зъби и бузи Путин да успее, че иначе хи-хи-хи, няма начин да не го отнесете.
А като спреш да се смееш, отговори ми на въпроса къде в постинга ми видя еврейски елемент? Да не би Путин да е евреин? Или ти самият? Хи-хи-хи.


Но вие, включително и ти, не сте глупаци. Вие сте ОПАСНИ глупаци
цитирай
4. dobronameren - Отговарям на vmir
29.01.2015 09:31
Затова, че тези са изключителни престъпници именно защото изобщо не се замислят за съдбата на жертвите си, съм напълно съгласен. Че ще бъдат наказани, е ясно. Да не се плашат от това.
Да се плашат от другото. Когато един господар заяви, че ще храни народа си, и не спази това свое обещание, самият народ го разкъсва. Буквално. И не само престъпника, а и всичките негови надзиратели и цялата им рода до девето коляно. Няма правда, няма кривда, нямат значение Идеите. Това не е обикновено наказание. Това е Презрение и вечен Позор.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873047
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031