Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2014 10:28 - Цъ-цъ-цъ...и andrei побесня
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3039 Коментари: 12 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Нямат оправия тия комунисти. Не няма оправия с тях, а самите те нямат оправия. Ето един от най-“кротките” и най-искрено вярващи в идеите си блогър от BLOG.BGAndrei (според всеобщо царящото мнение дори сред по-демократично скроените блогъри, а не само според мен), та и той, Andrei побесня. Каква е причината за това е ясно – последните събития в родината ни, свързани с падането от власт на неговите хора. Пък от кое точно е избеснял, да си уточнява той. Ние, т.е. аз в конкретния случай, само четем и цитираме. Да се знае и помни, че тия комунисти нямат оправия. Слушайте:

01.08 16:06 - ШУТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ-ЗЛОСТЪР ЧЕРНОТО ВЛЕЧУГО СИ ПОМИСЛИ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КОНСУЛТАЦИИ,

Автор: andrei Категория: Политика
че е повече от върховният законодателен орган на Р.България,каквото е НС-и в познатият ни ШУТОВСКИ стил,се държа непочтително към Председателя на НС Михаил Миков,който не му остана длъжен и го постави незабавно на шутовското му място.Самозабравилият се ШУТ,на когото правата по Конституция са ограничени,се опита на консултативният съвет,между политическите партии да дава политически съвети и претенции,за прекрояване на Държавният Бюджет,за което няма права-с повече от четри милиарда лева,за да осигури на бъдещото Служебно Правителство безконтролно харчене и рахат,с парите на Българските данъкоплатци!
Шутът Плевнелиев-Злостър Черното Влечуго,който по Конституция трябва да е надпартиен-още от първият ден от избирането на Правителството на Пламен Орешарски,публично свали доверието си от него,без някой да му го е искал-освен шайката на Мутрата Борисов-Мазника,на когото с това си действие се отблагодари за назначаването си на Президентския пост.Казвам назначи,понеже и на децата беше ясно с какви фалшификации "спечели"Президентският пост-днес се опита с гласче на недоебан монах да убеждава публиката,колко е загрижен за благото на народа-на този народ,на който отказа да обясни преди време необяснимото си имотно и парично богатство-скътано предвидливо в офшорна банка!
Няма да разказвам подробно случилото се на Консултативният Съвет,който Шутът Плевнелиев-Злостър Черното Влечуго,превърна в предизборна агитация за ГЕРБ и Мутрата Борисов-Мазника-само ще подчертая,че трябва наистина да си кръгъл ИДИОТ,за да принизиш на толкова ниско равнище Президентската Институция!Мисля си,че надали вече в България някои е останал неосведомен,що за Шут стои в Президентството-за резил на цялата страна, околните държави и Света!Предстоят ни избори за ново НС на пети Октомври-редно е преди това да изритаме това човешко недоразумение, за да изчистим Президентството от този жалък смръдльо и ШУТ!!!

5.08 12:00 - ШУТЪТ ПЛЕВНЕЛИЕВ-ЗЛОСТЪР ЧЕРНОТО ВЛЕЧУГО, НАЗНАЧИ ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР РЕНЕГАТА И МАЗНИКА БЛИЗНАШКИ

Автор: andrei Категория:Политика

Сбъдна се мечтата на ренегата и мазника Близнашки,да стане Премиер на България.Израснал под крилото на БКП-ползвал се от услугите и привилегиите от партийното си членство-днес продал се на американските си господари,с нескрита радост се кълне във вярност към тях и ни лук ял,ни лук мирисал ни се предлага,като пръв демократ!Достатъчно е да видите какви лица е предложил за министри,за да ви стане ясно чии интереси ще защитава!
МОРЕ ДЪРВО НЕОКАСТРЕНО ЗА ТОЗИ РЕНЕГАТ И МАЗНИК!!!

 

Цитирах ви двата последни постинга на тихия менталист Andrei. Очаквахте ли такава неистова злоба от него? Хайде сега един негов коментар по външно политически проблеми и свършвам:

Към постингa на kushel: Американското посолство се осра тоя път.

7. andrei - Змията САЩ умира,затова се опитва да хапе и да 10:51

вкара Русия във война,което би й дало глътка въздух.САЩ вече са стъпили на пързалката,която ще ги отведе единствено в небитието!Време е Светът да се разправи с тези смрадливци!Първи ще изядат дървото евреите и с това ще се приключи с Израелската държава!!!Да еба майка им мръсна идиотска...

 

 Да допълвам ли? Освен само едно: В един толерантен и демократичен човек няма да намерим такава омраза! Затова трябва да ни управляват такива хора, а не комунисти, пък били те и Andrei-евци.



Тагове:   блогър andrei,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mikolaj - Добронамерен, отблеязах още след ...
07.08.2014 10:46
Добронамерен, отблеязах още след истерията покрай "бежанската криза", че в България демократично мислещи политици просто няма. Цялата тази система от ценности се заявява само про форма, на хартия, а в главите им няма и грам толерантност и уважение към Другия, към Различния. Дори сред десницата срещам шокиращ национализъм, не просто родолюбие.

А че в блога пишещите вече прекаляват с обидите, то е ясно. Имам чувството, че чета някой от романите на Христо Калчев.
цитирай
2. apostapostoloff - Побеснял, побеснял, ама проучванията са
07.08.2014 11:03
недвусмислени: 28 % за ГЕРБ и само 13 % за БСП. Засега...

Защото послушкото Близнашки беше избран за да свърши една точно определена работа: да направи всичко възможно, та ГЕРБ да има смазващото болшинство в следващия парламент.

Освен това Бойко е толкова ядосан, че щял да направи бесерастите ТРЕТА политическа сила, т. е. ще има дадат по- малко мандати от мандатите на ДПС.

Гоялм уюн ще е това, голям смях ще падне наесен!
цитирай
3. dobronameren - Да се разберем!
07.08.2014 12:58
Политиците си ги избираме ние. Не е лесна работа тая, иска се мислене - каквото и да означава това. А при това болшинство от немислещи българи, каквото и да означава това, става още много по-зле. Само че това съвсем не означава някои от нас - дето мислят - да вдигат ръце и да казват "ами, прост народ, бедна държава". "Няма да се оправим". Наша е отговорността, в нашите ръце са инструментите за очовечаването на народа и държавата ни. Да държиш слово в ръката си е един от най-мощните такива "сечива". Тъкмо затова протестирам, когато умни хора не разбират, не искат, дърпат се, правят се на безпристрастни, вместо да се захванат с тази работа.
Честно, ама съвсем честно казано, огорчен съм, че повечето от уважаемите блогъри, мои събеседници в споровете, не вземат отношение към предишния ми постинг "Старото дърво" - може и да не коментират точно него, но да напишат за свои срещи с това "старо дърво", а раздават гледни точки по повод на частни и смешни случаи като случая "andrei". В нашия общобългарски случай е още по-смешно да се надяваме на Близнашки, Бойко и т.н. "да ни оправят".
Което впрочем изобщо не е никак смешно, г-н Апостолов.
цитирай
4. vmir - Андрей е само пощенска кутия на онези,
07.08.2014 13:03
които въздействат върху процесите у нас с изненадващо вероломство в отдалеч подготвяни акции в ключови моменти, обикновено в състояние на избори или подписване на дългосрочни споразумения. Той е такъв, какъвто поръчителите му го показват и доколкото преценят, че ще е полезен за следващото координирано вероломство срещу България.

Маската на наивен преди години му помогна доста, за да ме изкара комунист и бесепар и от тогава един кръгъл блогов глупак ми приписва и до днес най-невероятни политически активности, каквито само извратено съзнание може да сътвори. Такива глупаци са таргета на подлоги като Андрей и колкото и пъти да им повториш, че не си членувал дори в комсомола, камо ли идиотщините, които ти приписват, те продължават да си развяват извратените клевети както клеветят и онези, които са им посочили. Тогава обаче той го играеше пръв антикомунист и русофоб до мозъка на костите, чак заклейми Бойко, в национално предателство, че допуска руснаци на българска територия. Ей такива интересни обрати се случват с някои хора у нас, които кой знае защо нямат професия и образование, нехаят, че са безработни, но това никак не им пречи да са много "наясно" с нещата у нас.
цитирай
5. dobronameren - Не искам да влизам във взаимоотношенията
07.08.2014 13:23
между andrei и vmir. Защото съм информиран, дори и лично - миришат не добре.
цитирай
6. christof - Принципно блогерът Андрей е глупак ...
07.08.2014 14:36
Принципно блогерът Андрей е глупак с малка пишка, също като пернишкия червей Чавдар01. Тия двамата няма как да се отличават от съпартийците си.
цитирай
7. vmir - 5. dobronameren,
07.08.2014 15:13
На "взаимоотношенията" ми с този няма свидетели, от което следва, че си информиран на "лични" от него самия. А задачата му е да клевети колкото може повече и по-безобразно. За осигуряване на необходимите хора на съответните постове. Президентство и правителство, но и онези, които пречат на оклеветяването. А извратеността на клеветите му няма граници и по никакъв начин не се връзва с привидната му наивност.

И за да престане да те баламосва, ще ти кажа, че "взаимоотношенията" ми с него се изчерпват в границите на една блогова инициатива, в рамките на която той реши, че ме е вербувал за мръсотиите си. Дребен пример за само една от тях - Йордан Василев (съпругът на бивша вицепрезидентка на България, бил използвал осиновената им дъщеря за сексиграчка). Акцията е от началото на 90-те години, сещай се откога е ангажиран с президентската институция. Трябваше да видиш дълбокото наслаждение от "информираността" му по такава една гнусна поръчка, за да ти стане ясно за какво става въпрос. Между впрочем, мръсотията беше опровергана навремето, но две десетилетия по-късно изпълнителя още си вярваше, че си е изпълнил неотразимо клеветническата поръчка. Затова можеш спокойно да броиш побесняването не на Андрей, а на поръчителя му.

Млъквам, защото от планирано наивния образ ще замирише още по-гадно.
цитирай
8. dobronameren - Съгласен съм, че побесняването на andrei
07.08.2014 20:42
е пряко следствие от побесняването на поръчителя му.
цитирай
9. demograph - Въпросният не ще да е българин
21.08.2014 02:22
Не мога да допусна, че може да има чак толкоз тъп, вероломен и злобен българин. Но вече е прегоряла палачинка. Поздрав.
цитирай
10. dobronameren - Допуснете, demograph, допуснете
23.08.2014 04:54
че въпросният, andrei разбира се, е българин. Че като andrei има още много такива българи - да не се ангажирам с точна цифра, но вероятно по един процент от народа за всяка година на прехода. Тъжно ми е от такава констатация. И ставам бесен като се замисля, че просто нямаме лек за оправия от тази беда. Какво да направим, освен да си говорим помежду си, да пишем, да възпитаваме когото можем... Не трябва ли да променим разглеждането на Христо Ботев в училището, като преместим фокуса от гениалността на творчеството му върху неизбежността и ТРАГИЧНОСТТА на решението му да умре безсмислено май, ужасен и отчаян от тъпотата и покорността на собствения си народ?!
И извинявайте за 50-часовото закъснение на моята реакция към вашия коментар, demograph. Една малка причина ме възпрепятства да следя незабавно Мрежата. Не кокетнича, още по-малко се оплаквам, най-малко пък съжалявам за това. Само се извинявам и моля за разбиране.
цитирай
11. bojil - Според мен този andrei е един от г...
12.09.2014 17:10
Според мен този andrei е един от гласовете на руската агентура в България. С други думи- боклук и половина!
цитирай
12. dobronameren - До bojil - No11
13.09.2014 04:59
Странно ми е. Дори два пъти странно. Първият път: Много рядко се случва в блога, в този блог, да се появи коментар към даден постинг със закъснение повече от месец. И вторият път - полученият със закъснение коментар изкривява някак коментираното.
Аз твърдях, че дори изглеждащият честно вярващ в идеите си комунист Andrei, избесня абсолютно ненужно. То беше ясно, че превратът "Орешарски" няма да успее. Нямаше как да успее при това решение на Света, и възможности да го прави!, да налага демократични принципи в развитието си. Толкова. Изобщо не е вярно, че за такова избесняване, е виновна единствено руската агентура в България и щом някой "беснее", то той е непременно руски агент. Нещо повече: ПАК ЩЕ ГО НАПИША - Всред българите има твърде много мързеливци, тарикати и немислещи просто, за които идеята да не се работи, а само да се яде от натрупаното, е печеливша. Не коментирах към коя точно група е привързан Andrei. И още нещо повече: ПАК ЩЕ ГО НАПИША - Каквото и да мисли и прави един човек, ако го (си) вярва и е искрен, то той не може да бъде наричан "боклук". Че и половина отгоре. Ако изобщо ще наричаме някои блогъри боклуци, то Andrei, мисля си, не е такъв. Виж за theeconomist-a, Kushel-a, Dolce-то, ФОМ-а - да, съгласен съм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1884485
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930