Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2013 14:56 - Тези какви са според вас
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 18072 Коментари: 52 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Тук са представени: журналисти от DNES.BG, депутати от ДПС и главният прокурор, блогърите fascindoo, theeconomist, chavdar, ТВ водещите Милен Цветков, Николай Бареков, Ива Николова, Любомир Лазаров, Генка Шикерова и други излишни за демократичното развитие на страната ни хора.  

Българи, помните ли още как в края на септември т.г. един бизнесмен от Бургас (името му е Любомир Стефанов) застреля на улицата посред обед в центъра на този град една жена, служителка в банков клон. Причината? - тя отказала да му отпусне кредит, който бил жизненоважен за неговия бизнес. Представяте ли си? – не му е откраднала негови пари, не го е измамила с нейни пари, а му е съобщила решението на банката, която отказва да му даде пари на доверие!

Такова... невъобразимо несъразмерно ответно действие не може да бъде извършено от нормален човек. Само че историята на този опасно луд едва сега започва. Аз записвам фактите.

DNES.BG избира, вместо да изкаже своето нормално за случая омерзение, да ни запознае с мотивите на това ... животно. Цитирам:

„Пред медии той (убиецът-бел.моя) обясни, че не е убил за пари, а заради държавата и хората. "Докато има бели якички в тази държава, скъпоплатени, алчни, нито държавата ще върви напред, нито икономиката ще върви напред и хората ще стават все по-гладни. Аз съм офицер от Българската армия, обучаван съм, че държава и родина са №1 и грижата за подчинените е основна грижа", заяви още бизнесменът.”

Ашколсун, модератори от DNES.BG! Значи бой по белите якички, скъпоплатени, алчни, заради които народът става все по-гладен? Това си е изкристализирал комунистически терор от ония кървави негови години! Кръв! Кръв, която се плиска днес по нашите площади, благодарение на партията БСП и наемникът й Пламен Орешарски. О, такъв е изводът, драги! Иначе защо да се допълва гордо, че убиецът е от българската армия, офицер, който е обучаван, че държава и родина са №1 ?

 

ТЕЗИ хора ли са според вас?

Защото според DNES.BG са! При това добри хора, докарани до безизходица от кого? Ами, от „предишните управляващи, които докараха дребния бизнес до фалит и заради които българи се палиха по площадите“, както казват сегашните управляващи от БСП, ДПС и АТАКА. Както и Николай Бареков.

Слушайте нататък, българи! След ден пак този сайт допълва: (цитирам)

„Ако животът е нормален, човек няма да се вкарва в такива филми”. Така коментира Соня Симеонова сложната ситуация на съпруга й Любомир Симеонов, убил бургаската банкерка. Жената определи мъжа си като добродушен, с лъчезарен характер и с чувство за хумор. Според нея, Любомир е бил доведен до състояние, в което е  трябвало да избира: „Беше поставен в безизходица, щеше да е сред многото, които се самозапалиха и гръмнаха и той е предпочел това”. Съпругата обясни, че нейният мъж е вложил всичко в бизнеса си. Планирал е как ще се развие проекта му. И допълни, че неговото действие е симптом за заболяването на обществото. Според Соня Симеонова, съпругът й явно предварително е решил да бъде жертва, но да бъде чут.”

 

Ами, чули са го ... други животни, афиширащи се като алтернатива на България (наблюдавайте червения цвят). Следват коментарите им към въпросното подбудителство на журналистите от DNES.BG:

 

特 преди 5 часа

В такава ситуация има 2 възможности:или да се обесиш/самозапалиш и т.н. или да убиеш гадината,която ти е съсипала живота!Има и трети вариант: отивайки си от този свят да унищожиш колкото се може повече гадове,които са унищожили стотици и хиляди човешки съдби и животи! Не случайно през ВСВ японците са използвали т.нар. пилоти-камикадзе!Това е законът Бушидо. В превод-пътят на война! А бай Любо е бивш военен,бивш войн!Но дори сам войнът е войн! Браво бай Любо,ти си герой! Само така с гнидите!

 

дгхдгхххххххх преди 4 минути

ТОВА Е ВЪЗМЕЗДИЕ ОТ НАРОДНИЯ СЪД,ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА Е,УБИЙСТВО ЧРЕЗ РАЗСТРЕЛ,ЗА ИЗНУДВАНЕ,КРАЖБИ,УНИЩОЖАВАНЕ НА ПСИХИКА И СЕМЕЙСТВА,В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИМА ЕДНА БАНКА И ТЯ ДА Е ДЪРЖАВНА,ДРУГИТЕ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ЧРЕЗ КОНФИСКАЦИЯ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА.

 

преди 2 часа

Убивай злото,винаги и навсякъде,във всеки възможен миг.

 

муспи преди 5 часа

Точно така - на война като на война! Противникът ни е завладял страната и провежда над нас геноцид, а ние от благородство му ставаме съучастници.

Да се убива мършата обслужваща храмовете на евреите е безсмислица, но да се излезе от тях и проследи първия попаднал насреща евреин до удобно място, и му се забие заострена отверка в гърба, е морален дълг.

 

Анонимен преди 8 часа

 

От такива банкери, общинари и политици си пати цялата страна вече над 20 години. А я си представете, че военния беше чеченец или албанец и тая го рекетираше... Цялата и рода щеше да отиде...

 

стани преди 11 часа

Браво на човека трябва да се избиват като мишки тия алчни изроди

 

Анонимен преди 11 часа

ИСТИНСКИ ПАТРИОТ Е ЧОВЕКА,ЩО СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ НЕЩАТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА. ТЪРПЕНИЕТО БЪЛГАРСКО Е ПОСЛОВИЧНО,НО НЕЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ КАТО СЕ ОТПРИЩИ ГНЕВА МУ,СТАВА СТРАШНО. НЕКА ВНИМАВАТ КАКВО ВЪРШАТ,ПРОКУРОРИ,СЪДИИ,ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ И СЪВЕТНИЦИ,ДАНЪЧНИ,ХЕИТА,ВЕТЕРИНАРЕН КОНТРОЛ, МИТНИЧАРИ, ПОЛИЦАИ, А ДАЖЕ И УЧИТЕЛИТЕ.КАТО НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ ТОВА СЛЕДВА. ХАЙДУШКОТО ДВИЖЕНИЕ Е ПЛОД НА БЕЗСПОРНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ НА ТУРЦИ КЪМ БЪЛГАРИ. ДЕПУТАТИТЕ СЪЩО НЕ СА ЗАСТРАХОВАНИ С ДЕМАГОГСКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ.

 

Боби преди 11 часа

Никаква милост време е да се открие ловния сезон за банкери.

 

(Трябва да заявя категорично, че ТЕЗИ УБИЙЦИ изпълзяха от своите дупки в последната година. Когато управляват БСП, ДПС и АТАКА. И могат да бъдат обратно върнати там само, ако правителството им на Пламен Орешарски се махне. Иначе обикновените българи ги чакат убийствените времена на комунистическото управление!)

Не мога да се сдържа да не посоча един тъмнокафяво-червен блогър за когото съм писал и друг път: fascindoo

Дилемата да се самозапалиш или да гръмнеш банкер!

 

Убиецът на бургаската банкерка: Не съжалявам! Пред Нова тв Соня Симеонова определи мъжа си Любомир като добродушен, с лъчезарен характер и с чувство за хумор. Според нея, Любомир е бил доведен до състояние, в което е  трябвало да избира: „Беше поставен в безизходица, щеше да е сред многото, които се самозапалиха и гръмнаха и той е предпочел това”. Съпругата обясни, че нейният мъж е вложил всичко в бизнеса си. Планирал е как ще се развие проекта му. И допълни, че неговото действие е симптом за заболяването на обществото. „Ако животът е нормален, човек няма да се вкарва в такива филми”. (Аз, добронамереният: Дотук никакво творчество. Човекът цитира DNES.BG. Че няма мен да цитира, я. Въпреки, че може.)

И така е... Ту би ор нот ту би..., ор шут бенкър!”

(Така де! Можеш „да бъдеш” само, ако „убиеш банкера”, както е казал Шекспир!)

 Имам един приятел, който обича да обръща фразата „шейк бифор юз” на „юз бифор шейк”. Понякога помага, в смисъл – развеселява.

На 14 октомври новоизлюпеният православен богослов (иначе депутат от протурската ДПС) Йордан Цонев ни съобщи, че той и Делян Пеевски са автори на готвен законопроект за финансовите и икономическите отношения, в който са засегнати проблемите за монополите на банките и прозрачността на медиите. Там имало мерки за регулация на бързите кредити, за ипотечното кредитиране, за прозрачност на отношенията, както и за ограниченията за офшорните компании. Пред Нова ТВ Данчо Ментата (известен с този прякор, когато беше другар с Иван Костов в партията ДСБ) допълни: „Имаме информация, че през тези фирми (офшорките) се перат пари”. Той беше категоричен, че новият законопроект ще „изчисти” от договорите клаузите, които заблуждават хората.

Аферим, чоджум! Машалла! Добронамерено представям на Вашето внимание пълния списък на сайтовете, телевизиите, радиата, вестниците и списанията, които са явна или скрита (пълна или частична) собственост на Делян Пеевски и Цветан Василев.

Сайтовете: Blitz.bg, Vsekiden.com, Bnews.bg, Monitor.bg, Inews, econ.bg, sporta.bg, get.bg, Livenews.bg, Class.bg, Afera.bg, БГНЕС

Вестниците: „Уикенд”, „Шоу”, „Всеки ден”, „Телеграф”, „Монитор”, „Политика”, „Новинар”, „Борба” – Велико Търново, „Марица” – Пловдив, „Струма” – Благоевград, “Засада”, “Стандарт”, ” Преса”, “Труд”, “24 часа”, “168 часа”, “19 минути”, “Супер 19″, “Галерия”, Europost

Телевизиите:  ТВ7, News7, The Voice – музикална телевизия, Телевизия ALFA

Радиата: Magic, The Voice, “Витоша”, “Веселина”

Списанията: „Топ Гиър”, „Аутобилд”. „Хелоу”, „Уикенд за жената”!

 

Явно този „Пеевски” не е лъжица за устата на Сотир Цацаров. Затова прескачам и Ахмед Доган и висящото още дело за опита за убийството му.

Но пък депутата Йордан Цонев му е напълно по мярка на тази цаца. Ако се вярва на някои недобронамерени към Ментата вестници, жена му Пролетина Цонева се къпела в баня с плочки по 700 лева квадрата. Едва ли тази баня е 1,80 х 2,00. Отива му някак на ръста на мъжа й поне 5 х 5. Само за плочките в банята при това положение „теологът“ трябва да се е бръкнал с около 40000 лева. А WC арматурите, хидромасажното джакузи, мивката с огледалата, осветлението, дограмата, майсторите... Ех, Цацаров, Цацаров... Къде си ръгнал и ти да изследваш Цветанов с неговите 6 апартамента за милион и половина?!

 

И допряхме до злобата на деня. Студентските протести в страната. (В страната, защото от университетските градове в България май само още от Перник не са се обадили. Защо ли? Ами, защото в Перник са „винкели“, оня chavdar01 например, дето е подпрял левия си на клавиша CapsLock. Около Перник са родени Георги Димитров, Георги Първанов, Пламен Орешарски... Оттатък два крастави баира е Кюстендил с Емо Крокодила, братята Васил и Георги Илиеви, сестра галева – Мая… Шега, Уили, шега.)

Образованите винаги са били врагове за комунистите (от старата партия БКП) и за социалистите (от „новата“ партия БСП). Защото комунизмът и неговият предходник социализмът са за прости хора. Няма да обяснявам пак ЗАЩО това е така. Само ще посъветвам „андрешко“ да погледне какви откровени прости и простаци се събират на контрапротестите и/или плюят и заплашват нахъсано в Мрежата. На пръв поглед са евтини, например чета, че един коментар в нета срещу Б.Б. или подкрепящ Ореха, струвал 40 стотинки. Само че магарето си е магаре – колкото и да е работливо, остави го без храна два дни и ще опасе градината ти без никакво (соц)замисляне.

Но моят пост не се занимава с прости простаци. Българите имаме много по-голям проблем от ширещата се простотия. Това са тарикатите. Дето се надяват „да минат“ комунистите. (Винаги, когато стигна до тази тема, се сещам за възклицанието на един демократ от костово време – „Че парите са в партията БСП, там са! Но защо мислиш, че са за теб бе, брато?“)

 

Моят постинг описва тарикатите. Преди да прочетете някои конкретни техни имена от последната седмица, да посоча някои комунисти. Които някак по-разбирам – защото те имат кауза. Например Янаки Стоилов, чиито заслуги за комунистичността на нашия демократичен преход са безспорни, но винаги е бил отрязван от ръководството. Последният пример – беше предложен за шеф на 42-то НС, но Партията предпочете пияницата Михаил Миков?! Или Искра Баева. Една нещастна жена, която освен титлата професор няма никакви други облаги. Мисля си така, защото все повече заприличва на Велислава Дърева. А ТОВА е от разочарование, сигурен съм! (Е, а моето разочарование да не е по-малко! А не съм професор!) 

Да се върна на тарикатите. На някои от тях. Защото, казах вече, сред българите те са легиони.

 

Милен Цветков:

Толкова си е повярвал напоследък, че в онзиденшното си авторско предаване по НоваТВ се надцени тотално. Може ли да поканиш насреща си 6 души, които явно са от другата страна на барикадата ти и на всичкото отгоре сред тях нямаше нито един с манталитета на дежурната пенсионерка от ДСБ „госпожа Петрова“. Да не говорим за образованията – сумарно 10 срещу 1-то Миленово логопедическо. И когато се опита да омаловажи основното студентско искане – за морал в държавното управление – поставяйки с жест думата „морал“ в кавички, получи зашеметяваща „плесница“ от събеседниците си. Казаха му директно пред камерите: „Без морал обществото е провал“! (цитирам приблизително). Е, е… Муха бръмнала покрай ушите цветкови – неговите лични, на оня просто нахалник репортерът му Митко и на оная простовата Ани, IT връзката с Нета.

Николай Бареков и заместилата го (в ТВ7) Ива Николова:

Гледам го снощи Ники Дудука на последния спектакъл „България без цензура“ от Петрич. Освен, че е „против 20-тината окупатори, които искат хаос в държавата“, каза още, че се отказва от журналистическата си кариера и става окончателно политик – „заради отчайващото положение на българите, които…“ Хо-хо, плюй си в пазвата, „политико“. Имам въпрос-предположение: ако се окаже, че „движението бареково“ спечели 1,2% на следващите парламентарни избори, ти, Бареков, нали няма да последваш примера на своя работодател Делян Пеевски, поисквайки да се върнеш отново „на старата работа“?! Щото за вас Моралът е в кавички.

 

Ива Николова е пълна със същия комунистически въздух под налягане. Горката! Бляска ли, бляска с очи зад стъклата, пули се, криви си устата, напъва се, ха дано забравим политическите й убеждения и предишната й работа – герговата червена NBT, и кандисаме да й ходим на гости в телевизията. Горката! Как да й обясниш, че е изключено Васил Левски след като е заклел над библията и пищова борци за българска свобода, да отиде в конака да пийне едно кааве с валията!?  

Споменах пловдивската телевизия NBT и се сетих за оня тарикатник от „Свободна зона 32“, добродушният „г-н Лазаров“. Е-е! Ама тя тази телевизия предава по цял ден. Всякакви неща. Например общонародното комунистическо събиране в местността „Копринките“ в началото на септември, на което въпросният Любо Лазаров беше водещия. „Другари и другарки“ на фона на „Партизани, партизани, героични синове“, а, другарю Лазаров?  Отбелязвам, че и този Лазаров е против „окупацията на Пловдивския университет“. „Свободна зона“ или „Копринка“? Ама, определете се, де!

(Впрочем да припомня, че изграденият по комунистическо време язовир „Копринка“ край Казанлък е покрил с водите си, без никакво замисляне!, Севтополис, столицата на тракийската династия царе с името Севт. Така, де! Пада им се на глупавите траки! Може ли да изберат за място на столицата такова нужно на българските комунисти място.)

 

(А знаете ли, пак оня ден въпросната телевизия NBT предаваше за някакво събитие в Казанлък. Водещата казанлъшка репортерка съобщи, че тя „се намира на централния градски площад „Севастополис“, където…“ Простотия пълна – къде цар Севт, къде „города-героя Севастополя“…! И с тези състезатели министрите Клисарова и Стоянович ни убеждават, че Нова България расте!? Горките! Убеден съм, че не си вярват. Тогава какво остава? Защо го правят? Въпроси, въпроси… за поколенията напред! Които медиите Пеевски не задават. Но аз и ние сме за това – да посочваме тези пропуски,)       

 

Кой от правителството отговаря за Мрежата? Няма ли такъв? А кой раздава тогава по 40 стотинки за подходящ коментар? И колко е тарифата за подобен постинг като следващия?

 

26.10 16:37 - Да изнасилиш Алмата си матерна.........

Автор: theeconomist

„Студентите са най-чувствителната и импулсивна част от обществото!
Те са тези, които още в първите години на следосвобожденска България, захвърлят учебниците и напускат аудиториите, грабнали пушки, да защитят младата ни държава. Те са тези, които освиркаха Кобурга, довел България до национална катастрофа. Те бяха на улицата, когато падаше Член 1 на комунистическата конституция.

Но ..... никой до сега не беше поругавал най-старото Висше учебно заведение у нас, люлка на образованието и духа! И това обаче стана! И то не от студентите, а от групичка заразена от политическата проказа на грандоманското самочувствие, да са глашатаи на всички студенти.
Седемдесетина юнака, окупираха университета Св.Климент Охридски!
Да протестираш, срещу морала на преподавателя си проф. Токушев, в качеството му на Конституционен съдия и професор е допустимо. Въпреки че, в юриспруденцията морал и право са две различни неща. Тези недоучки, сигурно са пропуснали лекцията по римско право: " Lex mala, sed in lege ! "

И точно те ли, плеада бъдещи рушветчии, адвокати, съдии и прокурори ще говорят за морал и достоинство, че пък и от името на всички студенти. Окупатори, не мърсете Университета! От пробитите ви джобове по коридорите, се търкалят едни 33 жълти стотинки! Идете и протестирайте отсреща в градинката и ако протеста ви е значим, ще ви подкрепят, ако не.....

Никой до сега не е дръзвал да затваря Университета. С вериги! Дребни страхливи Херостратовци - вие сте роби по манталитет и веригите ви отиват!“

 

Хайде пак! Прочетете отново, българи, тези високопарни думи. Докато правите това, аз ще допълня, че тези „дребни страхливи херостратовци“ са излезли пред камерите и микрофоните С ИМЕНАТА СИ, А въпросният защитник на „студентите, които освиркаха Кобурга“ КРИЕ ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ. За блогърите е theeconomist-а с червеното лого, в профила си е записан като Панчо Тантров, vencivalery му вика „Братане“, а на мен лично ми пише „Аз съм Добри“. В постингите си се хвали, че „много боливийски деца ме гледаха в очите с молба“, никът му е „индийски“ и поразително съвпада с едно ЕООД, възникнало през 1990-та, но в постинга, където ни осведомява любезно в кои страни е бил, липсва и Боливия, и Индия… 

Тарикат. Нищо чудно economist-a да е сумарен кадесарски блог, който е част от задкулисието в BLOG.BG. И задава тона и темите му.

Имам основание сериозно да твърдя това. Днес (31.10 7,50) водещата на bTV Генка Шикерова зададе открит въпрос на окупаторите какво са направили с 500-те лева, които вчера един възрастен човек им подари лично пред камерите на телевизията. Ни дума за сълзите в очите на този българин, ни дума за сълзите в очите на студентите и в моите очи, които видяхме в това един трогателен жест на съпричастност. Ама как иначе? Тази излишна Шикерова не е възпитавана така. Но моята дума е за друго.

12 часа по-рано! Коментар в BLOG.BG:

theeconomist

- Току що по БТВ лъсна истината..... 30.10 19:13

Един пич, каза в прав текст, че давал 500 лв. на студентите, да протестират, "че да се махнат тия комунисти, щото не мога да ги гледам"....И те пред камерите ги приеха.....Е, още въпроси за морал....?

 

(Освен отвратителното комунистическо обсъждане за морал, обърнете внимание на епитета „пич“! )

4 дни по-рано! Друг коментар на същото безчувствено животно:

theeconomist - Едва ли са им дали по толкова...... 26.10 17:31

За тези заблудени овци, това са първите заработени пари със собствените им ....задници!

 

(Да имате още въпроси за морал, почтени българи?)

 

Защото аз ви питам: ТОВА българи ли са според вас?

Ето защо правителството на Орешарски трябва да подаде оставка незабавно и да се махне ТОВА Народно Събрание. ТЕ са такива и няма да се променят. Никога в историята си не са го правили. Винаги в историята, когато са вземали властта, са убивали физически противниците си до девето коляно. И днес са готови да го направят! Мислите ли, българи, че ако Светът не беше се променил към по-добро за последните 30-тина години, Мая Манолова нямаше да препаше пистолета на Митка Гръбчева, че Деница Гаджева нямаше да се прероди в Улрике Майнхоф, че Ахмед Доган щеше да е бизнесмен, че Димитър Токушев щеше да ревизира отношението си към Народния Съд, че … последно … Пламен Орешарски нямаше да е член на БКП?

Аз знам, че такива кардинални въпроси в една демократична държава - каквато сме били ни убеждават, че чак краката си ще счупят в търчане от пусто до празно – се решават на избори. Като гледам как неистово комунистите бягат от едни обикновени рутинни избори, стигам до извода, че ТЕ  се страхуват за подкрепата, която биха получили от моя народ. Днес! И искат  време, за да го вкарат уплашен и обезверен в своята си мелачка на съдби и народи. Само че как ще стане БАШ ТОВА, глупаци, като дори парите за връзване на собствените ви гащи прикапват. „Едрият бизнес“ пеевски посяга днес на парите на Здравната каса. А какво би останало тогава от красивите стари приказки на храбрия ви шивач, че ще има за всички „и дори кюфте“… А? 




Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rustam - Малииииии,
31.10.2013 15:25
колко дълго си го написал. Признай си честно, ти самият след като го написа това, прочете ли си го поне един път сам?

За убийството на служителката от Уникредит Бургас нещо не си разбрал как е. Причината не е, че не е давала кредит. давала е, но при условие, че бизнесменът он сунгурларе наеме за строителството фирма, която ТЯ му посочи! С две думи - изнудвала е човека. Ясно е, че най-вероятно е чакала определена "комисионна" от фирмата, която е "препоръчала" на убиеца си.
цитирай
2. dobronameren - Mалииии... Де го чукаш, де се пука
31.10.2013 15:41
Рустаме, рустаме, кажи нещо за студентската "окупация". Как си там? Мнението ти съвпада ли с това на твоя блогов враг икономиста? А като ми препоръчваш твоята хипотеза за убийството на банкерката, откъде така уверено твърдиш, че ти си правият, а аз си измислям? Да не си нещо рода на убиеца? И как да разбирам - че за едното изнудване наказанието е куршум според теб? Или в милосърдния случай - "отвертка в гърба"? Малиииии, как ви напира отвътре!
цитирай
3. blackpredator - Като ти чета гюллетата,
31.10.2013 16:13
требе да си брат на Десислава Атанасова...
цитирай
4. rustam - Отговарям ти откъде знам:
31.10.2013 16:21
Навярно си пропуснал, но убиецът е пуснал жалба относно наложеното му изнудване от страна на служителката на Уникредит в Областна Дирекция на полицията Бургас. В резултат е получил пълно бедействие и безхаберие от страна на институцията.( това е факт признат от Икономическа полиция Бургас)

Второ- всеки, който си е имал вземане-даване с Уникредит, знае, че изнудванията срещу кредитиране в тази банка от страна на служителите е масово практика. като почнеш от кредити за физически лица и стигнеш до фирмените. Става дума за "пари на ръка", "работа с препоръчани от тях фирми" и прочие.

Така че, пука се там, където чукаш. Даваш изкривени факти в подкрепа на тезата си и тя се...пука.

ПП ОТносно стачката - аз съм ЗА!
цитирай
5. zaw12929 - Убийството си е убийство. . . при...
31.10.2013 16:49
Убийството си е убийство...приказките са излшни
цитирай
6. dobronameren - Какво общо има Десислава Атанасова
31.10.2013 16:50
с моите "гюллета"? А, може би гюллетата се хвърлят и ти, предаторе, искаш да кажеш, че правиш това с постингите ми. Ама пък пишеш, че ги четеш... Изобщо - земи се у ръце.
Още нещо се сетих. Десислава Атанасова беше причината да се "запозная" с Анна Колчакова. Използвам случая да й изпратя много поздрави. Да допълня, че следя осторожно кога ще си признае, че при Таня Андреева лекарствата не поевтиняха. Все е нещо. Дори и учителите грешат. Истинските по призвание и признават грешките си. Няма нищо срамно в това. Дори е похвално.
цитирай
7. dobronameren - Рустаме, навярно съм пропуснал.
31.10.2013 16:59
Ама така е като не пишеш конкретно. Казвай в кой вестник или по коя медия си намерил, че Икономическата полиция Бургас - нататък по изложението ти. И внимавай, моля те да не попаднеш на Пеевска собственост - изредил съм ги в средата на този постинг.
А като познавам "характера ти зъл и див" (по описание на vmir например), позволи ми да поискам уточнение за твърдението ти, че си "за" ОТНОСНО СТАЧКАТА. "За" какво? - за окупаторите или за мнението на техните ректори. Аман от тарикати!
цитирай
8. blackpredator - Май не само Анна Колчакова познаваш,
31.10.2013 17:08
ами и minchomin.
Я земи пиши и ти за бог Сурия от Банкя, по-малко ще се майтапим с теб.
Последното сериозно...
цитирай
9. theeconomist - Мерхаба, олсун Добри......
31.10.2013 18:02
Пропуснал си постинга ми "Къде ли не съм ходил......" - там ясто има ТРИ броя знаменца забодени в Индия.

А може и да незнаеш къде е Индия, кой знае? :-)))

Искаш ли да ти шаря някоя кинта за безплатния PR или мога да мина "джабе"?

Я не се превъзбуждай толкова....че здравето е едно, а с тая пенЯ на уста ми мяНзаш на лабилен .....

КДСарски поздрав и Рот Фронт!
цитирай
10. theeconomist - Ма ти си бил и
31.10.2013 18:03
страхливец с модерация....ясно!
цитирай
11. vmir - Много истини си казал.
31.10.2013 19:50
А за посочените – с изключение на журналистите, (които си вършат работата), това са камара изроди, специализирани в маменето на всички останали и свикнали да паразитират чрез гадостите и мръсотиите си срещу нормалните хора.

Затова се тръшкат при всяко действие или инициатива, които заплашват да сложат край на далаверите и просташките им тарикатлъци. Затова дори идеята за правила и закони им е трън в очите и не пропускат възможност да демонстрират, че ще продължават да се гаврят със законите и почтеността както и досега, а България ще продължава да бъде място на безнаказан бандитизъм и свърталище на изроди като тях.

Погледни изрода, откраднал пладнешки логото на “Тhе Economist”. Нима се съмняваш, че тая гнида, плюскала цял живот от гадости и измами спрямо хората на България, не е откраднала пладнешки чуждото лого, за да окуражава себеподобните си колеги-бандити да продължават да крадат, мамят и да се гаврят със законите по възможно най-безпардонния и безочлив начин?

Смисълът на това правителство за тези влечуги е да пъплят колкото е възможно повече и по-натрапчиво около нас, за да свикнем с мисълта, че са вечни и недосегаеми. Не виждам нужда от тези хрантутници, време е да направим България непригодна за паразитирането на гьонсурати и юроди като тях, които трябва да се научат да си изкарват хляба като нормалните българи.
цитирай
12. hopfen - За намерен не знам, но за това пред него....
31.10.2013 20:25
колега,ти си най-големия псевдо-антикомунист тук в блога, ако смяташ, че не си, преработи постинга си в псевдкод, че да те разерем най-накрая колко си добронамерен.... и не хвърляй гюлета по Иконома, ако не искаш Черньо да те лае...

цитирай
13. freeoldmen - Абе зарекох се, че няма да коментирам в този блог поради модерацията ти, ама:
31.10.2013 22:16
Чичеее, де си расъл, де си пасъл?
Като ти гледам годинките, доста време си живял при негодниците- комунисти, нищо не казваш в логорейните си постове за живота ти тогава...Да не си като героят от моя пост http://freeoldmen.blog.bg/zabavlenie/2013/09/22/nameren.1150998
???
цитирай
14. theeconomist - Бря, бря, бряяяяяяяяяяя!!!!
01.11.2013 06:13
Събрали ми се събрали , дор трима мои почитатели Добчо, фмирчо и хопчо и чесали на Икономиста вуната!

Абе чудех се снощи докато си порках, защо ме е сърбяло лявото мъдо, а то вие сте ме споменували....

Сполай ви и помози Бог! :-))))
цитирай
15. dobronameren - Има някои лесни за отговарянето им коментари до мен
01.11.2013 08:33
И забавни. Много обичам да "стрелям" по глупави простаци. Такива като freeoldmen, horfen, theeconomist. (Четете в следващия коментар.) Има блогъри с които ми е трудно да споря - в случая c vmir и zaw. Те не "стоят на един дал", както казваше дядо ми. По дадена тема имат различни мнения - от "Осанна" до "Разпни го". Но четете и за това в по-следващи коментари тук. Накрая да напиша за rustam. Чакам да съобщиш, рустаме, източника на информацията си за "икономическата полиция Бургас" и да заявиш направо кого подкрепяш в "окупацията" - ранобудните студенти или несъгласните с тях ученолюбиви колеги. Не си мисли, че ще ти се размине питането ми.
цитирай
16. dobronameren - Специално за blackpredator
01.11.2013 08:51
Обичам "да стрелям в тъмното", напосоки. Казвам съм го, т.е. предупреждавал съм за това. Съвестта ми е чиста. Образно (този начин на изразяване също много го обичам): подавам си пушката над ръба на моята барикада и стрелям срещу горния ляв ъгъл на отсрещната барикада. Но след това не се прибирам веднага, а гледам от къде точно ще се проявят интерес към моята стрелба. Така научавам много интересни и полезни неща за дислокацията на противника. После пак повтарям номера с нанесени корекции. Забавно е.
Умникът blackpredator беше споменал ни в клин ни в ръкав Десислава Атанасова. Подадох му реплика за Анна Колчакова и той "изплю" блогъра minchomin. Явно ще ми се наложат непредвидени проучвания. Но да създам и аз малко работа на предатора. Признавам си, че на негово място бих се замислил дали блогърът gak не е по-добро убежище от minchomin за една добронамерена душа.
цитирай
17. hopfen - Я па тоя, цяла нощ се е мятал и рано, рано се заврял
01.11.2013 08:58
theeconomist написа:
Събрали ми се събрали , дор трима мои почитатели Добчо, фмирчо и хопчо и чесали на Икономиста вуната!

Абе чудех се снощи докато си порках, защо ме е сърбяло лявото мъдо, а то вие сте ме споменували....

Сполай ви и помози Бог! :-))))


тук, да се изтропа...абе Икономе, на faeces може ли да поникне вълна, освен зелените мухи да са вълнясали. Ти който триеш всеки коментар, с мнение различно от твоето наричаш добронамерения страхливец, че не ти е пуснал навреме коментарчето, смешник, колямо калибрен смешник си:)))
цитирай
18. hopfen - Ей, старче, ти наистинали смяташ блога за барикада:)))
01.11.2013 09:07
dobronameren написа:
Обичам "да стрелям в тъмното", напосоки. Казвам съм го, т.е. предупреждавал съм за това. Съвестта ми е чиста. Образно (този начин на изразяване също много го обичам): подавам си пушката над ръба на моята барикада и стрелям срещу горния ляв ъгъл на отсрещната барикада. Но след това не се прибирам веднага, а гледам от къде точно ще се проявят интерес към моята стрелба. Така научавам много интересни и полезни неща за дислокацията на противника. После пак повтарям номера с нанесени корекции. Забавно е.
Умникът blackpredator беше споменал ни в клин ни в ръкав Десислава Атанасова. Подадох му реплика за Анна Колчакова и той "изплю" блогъра minchomin. Явно ще ми се наложат непредвидени проучвания. Но да създам и аз малко работа на предатора. Признавам си, че на негово място бих се замислил дали блогърът gak не е по-добро убежище от minchomin за една добронамерена душа.

Вадиш пушки, пищове и стреляш на посоки...не, не ти наистина си объркал кабинетите, не на очен е трябвало да ходиш, на другия етаж в ляво ти е основното направление. Може пък, оная крехката сестричка вмесно да ти капе, ти е дала да пиеш от капките и от там да си получил това разширение на хипоталамуса, е ако е така простено да ти е:)))
цитирай
19. rustam - Ето ти само един от десетки линкове
01.11.2013 10:12
http://www.flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/53556/%D0%92%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2


ПП Всъщност, акож бях толкова дребнав, колкото си ти, бих ти казал, че си нагъл лъжец да твърдиш, че Любомир Стефанов от Бургас е застрелял някаква жена на улицата! По простота причина, че убиецът не се казва Стефанов, а Симеонов. Но аз съм толерантен и широко скроен човек и разбирам, че си направил глупава грешка. Не ти го натяквам, не викам, че "няма да ти се размине лъжата", нали?
цитирай
20. theeconomist - хопе, честно да ти кажа с алитерати не ми се спори....
01.11.2013 10:18
...и да "Колямо" калибрен съм, просто старшинският ти ум не може да побере колко..:-))

А ти Добчо, със стинките на пенсиониран даскал, ако не можеш да си позволиш да идеш на лекар / дори и нехабилитиран / на свободен прием и да си платиш, ще имаш проблеми не само с офталмолози, но и с кардиолози, невролози и ендокринолози....:-))

Каквото и да напишеш, ти и компанията ти ще си останете със залепени носове, от външната страна на реалността в която обитавам аз.

Успех питомни зайци....:-))
цитирай
21. vishnichka - Онемях!
01.11.2013 10:37
За първи път някой слага на една трапеза Хопфен и Икономиста!

Затова не се учудвам колко много чаши и чинии летят към домакина на този блог... образно казано!:)))

Хубав ден на всички, в столовата!
цитирай
22. dobronameren - Най-напред да изчистим простаците
01.11.2013 11:07
Препоръчвам на оня, дето си порка, да не забрави да обръща внимание не само вляво, ами и на дясно. Щото иначе ще изпадне от групата на КДС-арите, които комунистите интегрират днес в средите на демократите. Макар че с неговите боливийски подвизи и таткото с перденца на прозорците на държавната волга, няма шанс. Освен това Сергей търси по-млади, а не дърти пичове като него. (В скоби: Не споменах знаменцето, забито върху територията на Индия нарочно, защото исках онзи с розите сам да си напише, че е бил там. Аз отдавна го чакам да се появи на гише "Панча Тантра". "Засега толкова", ако fascindoo му разреши да го цитирам.)
На онзи, дето си препоръчва поста http://freeoldmen.blog.bg/zabavlenie/2013/09/22/nameren.1150998, мога да посоча един друг, пак негов, но много по-добре показващ го в истинската му светлина - http://freeoldmen.blog.bg/zabavlenie/2013/07/26/sebepoznanie-za-naprednali.1133858.
За Хопе: Ами, аз написах, че ГОВОРЯ ОБРАЗНО, бе. Ти го вземаш на буквално и ме пращащ в друг кабинет, където давали капки, които отивали право в хипоталамуса. (????/!!!!) Какво повече да направя за теб, освен още веднъж да кажа, че си прост човек. А, и "наздраве" на твоята компания блогъри. Чийто шеф - олеле, е пак No1-ви. И се качвам отново на горния етаж, където са КДС-шефовете. (Впрочем, Theeconomist-е, ти не си никакъв шеф, а просто един фукльо с вината, яденето, парите, местата, където си бил, курвите, които са ти са се навивали... Такива, много говорещи, в КДС не взимат!)
цитирай
23. dobronameren - Отново специално за blackpredator-a
01.11.2013 11:12
Ходих, рових. minchomin е най-нереалното място, което може да бъде асоциирано с мен. Kакто и с kolchakova, например. Blackpredator-a е просто елементарен индивид, който няма създадени причинно-следствени връзки в мозъка си. Не ме интересува.
цитирай
24. neshin - Тук виждам писанията на един кон с капаци
01.11.2013 11:18
койтовнушава омраза към определени хора с различно от неговото мнение, с просташки език и обиди се внушава, че видите ли тези колко са лоши, ами ти добър ли си, демократ ли си като отричаш мнението на другите?! Такива като теб съсипаха и опорочиха демокрацията в и без това окаяната ни страна! Аман от непросветени, недоучени разбирачи добре е, че не всички присъстващи тук са съгласни и са изразили друго мнение, освен твоето! И още нещо - ето и едно друго мнение - на истински интелектуалец -

Длъжен съм да предупредя всички нормални граждани, че диктатурата на Мутрата Борисов и на ГЕРБ ще ни се стори като режим в детската градина, ако разрешим на това озверяло за власт РЕФОРМАТОРСКО малцинство да бъде допуснато в управлението на страната.
Уважаеми съграждани, преди време нацията въстана срещу мутрите с девиза: “Не на страха!”… Време е всички ние, независимо от партийните, етническите или религиозните ни предпочитания, да се обединим срещу злото, което заплашва устоите на държавността, на нашия живот, на живота на нашите деца и бъдещите поколения!
Това е положението…

Проф. Людмил Георгиев

цитирай
25. vmir - 21. dobronameren,
01.11.2013 11:29
dobronameren написа:
(Впрочем, Theeconomist-е, ти не си никакъв шеф, а просто един фукльо с вината, яденето, парите, местата, където си бил, курвите, които са ти са се навивали... Такива, много говорещи, в КДС не взимат!)


Явно обичаш да радваш хората, обаче тоя специално не трябваше, защото сега още един път ще се насере от радост, че е споменат отново.
цитирай
26. dobronameren - До Рустам! Аман
01.11.2013 11:38
Всъщност и ти имаш грешка. Написал си (коментар 19) - "няма да ти се размине лъжата" - в кавички, значи е цитат. Но истинският цитат (коментар 15) е - "Не си мисли, че ще ти се размине питането ми". ПИТАНЕТО, а не ЛЪЖАТА, Рустаме!
Сега! Още! Ходих на посочения от теб линк. Е, добре де, но там намирам едно писмо-интервю, писано от самия Любомир Симеонов. Думите на обвиняемия за неговото престъпление НЕ МОГАТ да служат за образец на истината. Ти в какво се опитваш да убеждаваш? Нима очакваш, че убиецът ще каже нещо, което не му отърва? Че ще изкара себе си виновен, а жертвите си - невинни? Е, е, Рустаме... Дай друг линк.
И отново не си отговорил за кого си "за" относно стачката. Що така? И докога?
цитирай
27. dobronameren - vishnichke, не онемявай (коментар 21 тук)
01.11.2013 12:02
Имам един пост отпреди половин месец - http://dobronameren.blog.bg/history/2013/09/21/otvratitelni-tarikati.1150748. Виж му коментарите.
No2: Икономиста ми пише „ха-ха-му-ха-ха-ха“
No3: Аз отбелязвам, че за хахамухахизмът съм чел покрай групата katana, hopfen и vmir и го питам те ли са от неговата група или той е от тяхната
No6: Тук икономиста ми отговаря направо така „разбира се, че шефа съм аз“
Така че вишничке, не онемявай.
цитирай
28. dobronameren - Да попитам блогъра neshin (коментар 24 тук)
01.11.2013 12:09
Цитираният от вас "истински интелектуалец" проф. Людмил Георгиев онзи Людмил Георгиев ли е, който е чичо на Чората и беше преди време говорител ли, кандидат-депутат ли от ДПС, ама нещо не го огря?
цитирай
29. vishnichka - 10х!, ходих и съвсем се втрещих!:)))
01.11.2013 12:42
Сега се чудя (понеже този постинг е на първа) да покажа ли от кое, защото диагнозите не са ми силна страна, напълно аполитична съм и понякога предпочитам да се правя на разсеяна ...

Бе хайде да Ви цитирам малко (пак оттам):

"Аз обаче искам да прочетете добавения (след 9 дни) послепис към постинга ми. От него ще научите какъв мръсник е блогърът waterway. Или hopfen, или vmir, или..."

"Пак на 4 септември въпросният hopfen си разменя лъжи с katana (равен на jeremy231)"

"На 5 септември блогърът vmir „вмириса” блога (определението е на един друг отвратителник, по-голям от vmir. Theeconomist му е прякора.)"


и т.н. не разбрах каква е целта Ви, за да оправдая средствата...

Егати, що се косите толкова много?

:) - това е символ за усмивка
цитирай
30. ok3223 - Ама си картинка ...
01.11.2013 12:44
Нарисувана, платена и подплатена, от КОЙ?
Саамо ВМИР - исания ти приглася на Брътвежите.
Краставите магарета от дялеч се подушват ...
Значи си от същата "добронамерена" кочина ...
Как ти плащат? На дума или пост ...
Отдавна си ЯСЕН НА ВСИЧКИ.
Докато България не се отърве от подобните на теб,
бял ден няма да види!
цитирай
31. tikoev - Защо вменяваш вина на лица които ...
01.11.2013 12:50
Защо вменяваш вина на лица които нямат нищо общо със случая? Само заради тръпката която изпитваш скрит зад анонимността си ли? Тя, приятелю е толкова относителна, че е нужно човек да се позамисли за последствията когато се "изхожда" по подобни въпроси. А, и една мисъл да ти кажа: "Не се иска никакво мъжество да критикуваш анонимно. Иска се мъжество да отстояваш критиката с името си." Атила
цитирай
32. blackpredator - Чеки да ти обясня инженере
01.11.2013 15:25
dobronameren написа:
Ходих, рових. minchomin е най-нереалното място, което може да бъде асоциирано с мен. Kакто и с kolchakova, например. Blackpredator-a е просто елементарен индивид, който няма създадени причинно-следствени връзки в мозъка си. Не ме интересува.

При теб дименсиите са крачки. Няма сантиметър, няма милиметър. Въобще координатната ти система е Обла. Не кръгла, Обла. Поне да беше геоид, все щеше да има някой радиан... Абе толкова си инженер, колкото Хопа, вечно в овулация, може да зачене мисъл...

Като споменах гюллетата на Десислава, имах предвид "Тежката артилерия", като която се изживяваш в блога. Ма както сам казваш, то било пушка, с която "стреляш в тъмното". Чудя се от шишането ти, как и кьорфишек не получается?!

Барутя ти без селитра друже. Ни тор, ни бум...
цитирай
33. hopfen - Това "колямо" е взаимствано от Тропическия-иконом:)
01.11.2013 15:39
theeconomist написа:
...и да "Колямо" калибрен съм, просто старшинският ти ум не може да побере колко..:-))

А ти Добчо, със стинките на пенсиониран даскал, ако не можеш да си позволиш да идеш на лекар / дори и нехабилитиран / на свободен прием и да си платиш, ще имаш проблеми не само с офталмолози, но и с кардиолози, невролози и ендокринолози....:-))

Каквото и да напишеш, ти и компанията ти ще си останете със залепени носове, от външната страна на реалността в която обитавам аз.

Успех питомни зайци....:-))

при шизофреничен монолог към Икономическия-иконом:)) Където коментарът на Нопфен беше изтрит, а Панчо Татров претендира да е паметлифффф, Гомплексар...
А, ти колега, Дураконамерен, спри се бе, излекувай се, колежката Вичка прихвана вече от теб:))
цитирай
34. dobronameren - Е не така де, Тикоев
01.11.2013 16:16
В постинга ми е фрашкано с имена, които имат или нямат нещо общо със случая. А ти говориш общо, без да споменаваш кои точно "нямат нищо общо със случая". Що така ме критикуваш на ангро? За мен лично би било интересно да знам кои са твоите фаворити. Осмели се да покажеш храброст.
И изобщо не съм анонимен. В профила си фигурирам под истинско име, с истински години и с истинската си професия. Какво повече? Адресът ми ли ти трябва или както казва Остап Бендер - ключа от пещерата "где деньги лежат"? Е, няма да ти се отвори този парашут.
цитирай
35. dobronameren - Вишничке,
01.11.2013 16:44
Споменатите в онзи постинг Хоп, Вмир, Катана, плюс "шефа"-икономист, плюс свободния старец, предатора, плюс сума още, които тук не споменавам, защото са ми писали на "лични", пък са адски чувствителни, са от едно районно управление. (Да му туря предполагаем номер 6). От едно място получават "стинките" си, в една кръчма си викат "наздраве", обаче в блога играят на доброто и на лошото ченге. Единственото оригинално е, че се разменят често. Лесно може да се проследи.
Та целта ми е да показвам и разяснявам за другите блогъри тъкмо тези техни тарикатщини. Дали тази цел оправдава средствата? Ами, да. Аз пари в тези спорове не влагам, само си губя времето, но пък време бол - пенсионер съм. Не се кося. Забавлявам се с глупостта и ентелигентните им напъни да го раздават умно. (Виж например коментари 32, 33) И не пропускам да подчертая, че такива чеда раждала е, ражда и сега, комунистическата им майка просташка. "И Тато, и Тато" - обажда се един глас отвътре.
Усмивки!
цитирай
36. vmir - Написал си горе, че си меня ролята от доброто на лошото ченге и обратно.
01.11.2013 16:57
Нима и ти като наглия лъжлив цървул – мошеник и пладнешки крадец на чуждото лого "The Economist" вярваш, че щом съм срещу високите лихви, би трябвало да одобрявам убийствата на банкери? Е щом не одобряваш тези убийства, не би трябвало да виждаш противоречие поне в отношението ми към банките и банкерите.

Би трябвало да си забелязал кой е заинтересован да се праща за зелен хайвер общественото мнение с настоявания, че проблемът ще се реши с убийства на банкови служители. Да си наясно, че терорът върху банковите служители повишава разходите на банките, и оказва натиск за вдигане, а не за сваляне на лихвите, както мамят ехидниците, защото за тях е въпрос на живот и смърт колкото е възможно по-дълго да не се знае какво се случва с икономиката и финансите. Горе изглеждаш като ориентиран в проблематиката и наясно защо се носи вода от 99 дерета, за да се поддържат абнормалните и лумпенски представи за банките и функциите им.

Е, престъпните души се нуждаят от престъпна среда и практика, защото без тях ще умрат от глад... Радвам се, че не си се хванал на вързанката, че банкерката непременно е вършила престъпление, а който се нуждае от подобни обяснения, си заслужава и високите лихви, защото работата с набедени “бизнесмени” е трудно осъществима и високорискова, а повишените разходи по нея няма откъде да се поемат, освен от лихвите.

Ако обаче горното си го писал не от разбиране или убеждение, а за трепане на ненужното ти време или си пушкаш по тълпата напосоки от скука, тогава и област на съгласие с теб е безпредметна, а времето - похабено.
цитирай
37. neshin - dobronameren - ти въобще не си добронамерен
01.11.2013 17:28
плюеш наляво и надясно - проф. Людмил Георгиев е умен човек, какво от това че е чичо на Чората! Всеки отговаря за себе си, а че убийството си е убийство си е факт! Хайде да те питам и аз Бойко Борисов не е ли Мутра, изпълзяла от ъндърграунда?
Кой назначи един мафиот за главен секретар на Мвр?
Кой направи една Мутра генерал? Кои сараи обхождаше Борисов и на кой политик
беше ибрик и на кого носеше подаръци, докато се окичи с генералските пагони?
КОЙ? КОЙ? КОЙ?
цитирай
38. vishnichka - 35. dobronameren
01.11.2013 17:54
Господин Добронамерен, благодаря за изчерпателния отговор. Мислех, че съм видяла всичко в този сайт и нищо не може да ме изненада…

Съкрушена съм!!!

Респект към шейсет и петте Ви години, и приятна вечер!
цитирай
39. tikoev - В постинга ми е фрашкано с имена, ...
01.11.2013 23:56
dobronameren написа:
В постинга ми е фрашкано с имена, които имат или нямат нещо общо със случая. А ти говориш общо, без да споменаваш кои точно "нямат нищо общо със случая". Що така ме критикуваш на ангро? За мен лично би било интересно да знам кои са твоите фаворити. Осмели се да покажеш храброст.
И изобщо не съм анонимен. В профила си фигурирам под истинско име, с истински години и с истинската си професия. Какво повече? Адресът ми ли ти трябва или както казва Остап Бендер - ключа от пещерата "где деньги лежат"? Е, няма да ти се отвори този парашут.

Е добре, нека да говорим за Ибрахимович, за "идейния борец за парични знаци", за световния шахматен център и т.н. щом има допирни точки, но ...с факти.
цитирай
40. dobronameren - До vishnichka
02.11.2013 03:57
Имам към вас един въпрос (важен), но първо да ви "съкруша" съвсем. Разглеждам блога всекидневно. Трупам впечатления. Какво забелязвам днес (2.11.2013) преди да е изгряло слънцето. Блогърът kolevm38 - 75-годишен краевед от Троян според профила му - е публикувал
28 броя поста за времето от 21:53 на 1.11 до 01:19 на 2.11
18 броя поста за времето от 14:36 до 17:18 на 30.10
28 броя поста за времето от 17:53 до 21:52 на 29.10 ...
Ще речете, че е възможно, ако човекът е решил да публикува краеведческите си дългогодишни наблюдения наведнъж. Да, ама не. Всичките тези 74 постинга са посветени на политически събития буквално от последните часове - има дори "скандални разкрития на Бареков", които утре, т.е. днес сутринта ще появят на стената на DNES.BG. Най-старото събитие е онзи "час на Милен Цветков" (от четвъртък 28.10, ако се не лъжа), за което и аз съм написал в настоящия си постинг. Какво ще кажете? От кое ли районно му спущат разтърсващите душата на този блогър впечатления краеведчески? Какъв човек е това?
Но да го оставим този. Въпросът ми е породен от невъзможността да схвана сигурно има или няма ирония във вашия коментар към написано от мен. Вероятно ви обиждам, но ми простете мнителността. Тя непрекъснато се подклажда от разни "краеведи". Та, да попитам, т.е. да кажа, че имам нужда от ясно заявяване на позиция.
Позволете още нещо да напиша, т.е. да повторя. Никът ми не случайно е "добронамерен". Аз съм наистина добронамерен към всякаква позиция, стига изказващия я човек да застава зад нея със сърцето и душата си. Много е важно: и с последователност, която да може да се проследи в годините му. А другите за мен са тарикати (много меко казано) и към тях съм много "злонамерен".
цитирай
41. dobronameren - Ама, Тикоев,
02.11.2013 04:07
Наистина с факти, бе. Не с тъпи увъртания. Какъв е този ибрахимович от шахматния център, който "ме допира" до теб? Може да ти се струвам на глупак, но ти си къде-къде по-истински.
Пак повтарям. Като извинение ли? Не, такъв съм си! С глупаци, тарикати и демагози не мога да разговарям в уважителна форма.
цитирай
42. dobronameren - полека neshin
02.11.2013 04:34
Аз разбирам важността на въпроса "кой", без да се повтаря няколко пъти и дори да е написан с малки букви. Освен това по-важен е въпросът "защо"!
Защо за Людмил Георгиев да няма значение, че племенникът му е престъпник (как си с генетиката, признаваш ли я за достоверна наука) и да няма значение, че е "ибрик" на въпросния Доган, а за Бойко Борисов да е суперважно това същото?
Ето моя отговор. Не можете да понасяте "тиквата", САМО ЗАЩОТО тази тази тиква "вижда" България в Европейското Семейство. А вие, драги - говоря и на тези зад гърба ти, Тикоев - я виждате в Съветския Съюз. Слушай какво ще ти кажа. Няма никакво значение дали на капрата на българската каруца се вее конска опашка, червено знаме или турски фес, ако тази каруца ни влачи към МЪРТВИТЕ сибирски полета. Не е тази посоката българска! Точно ТОВА "тиквата" Б.Б. го разбира. Какво значение има дали е искрен или не, принуден или заплашен, прост или по-прост, като върви по европейския път. И затова той има бъдеще, докато вие, драги - никакво.
Мисля, че има справедливост - някаква, божия - в това, който се е изакал, той да си почисти насраното. Комунисти акали, комунисти да чистят. Редно е!
цитирай
43. dobronameren - ВМИР,
02.11.2013 04:39
Разговорът с теб е дълъг. Не съм те забравил. Предстои ни.
Впрочем да те попитам: Разреши ли чуждите коментари в блога си?
цитирай
44. vmir - 43. dobronameren,
02.11.2013 07:38
dobronameren написа:
Разговорът с теб е дълъг. Не съм те забравил. Предстои ни.
Впрочем да те попитам: Разреши ли чуждите коментари в блога си?


Допреди около 2 години доближавах средно по 30-40 коментара на постинг, но откакто в блога нахлуха типове с много свободно време за провокации, и проститии, се принудих да забраня коментарите. Нямам време да си губя времето с някого, който виждал, че ми плащали от еди кое си полицейско, защото можел да си позволи да стои дълго време в блога и да ми брои постинги и коментари. Все едно да споря с крадливия и завистлив сопол "thеeconomist", колко му е отворен блога за коментари.

Нямам време за безумни спорове. Който си има ум в главата може да прецени плащат ли ми да коментирам, придържам ли се към видими и еднакви за всички правила или мамя, че съм позволил коментарите, докато гювендийски пропускам само онези от тях, с които да злоупотребя, без да позволя отговор на подлостта си.

Нямам навика да отговарям на провокатори, които разполагат с много време за губене и мамене на читателите. Имам си къде по-интересни, важни и рентабилни занимания от препирните с простаци, които нямат елементарни хигиенни навици на общуване.
цитирай
45. dobronameren - О, отдъхнах си като получих от VMIR онова
02.11.2013 08:19
което имало в "гърнето" му (в главата му). Ами ако имаше повече? Щяха да тръгнат едни разговори, едни терзания...
Сега остава да освободя моето "гърне" (главата ми) от онова, което остана в нея за тебе, vmir. При предишния ни спор около журналистката Пискова (Впрочем защо я наричате Пишкова?) получих на "лични", да знаеш само какви, сведения за тебе лично. Роман-биография от тия, които публикува freeoldmen, само дето е с думи, а не в картинки. Не мислех да ти го съобщавам, ако не беше останало това важното. Споко. Не съм мислил и не мисля да го "използвам". Това са си ваши работи, вътре в компанията. Няма да напиша и ника на доброжелателя ти. Не искам да развалям сбирката ви довечера в района на 6-то.
Ако щеш вярвай. Доносът и автора му СЪЩЕСТВУВАТ. "Изстрели в тъмното" са само номера на районното и деня на сбирките. Чао.
цитирай
46. vmir - Простотии не ми се коментират.
02.11.2013 10:08
Намери си друг слушател, аз нямам време за глупости и примитивни провокации.
цитирай
47. vishnichka - 40. dobronameren
02.11.2013 18:22
Уверявам Ви, че в коментара ми няма и грам ирония, надявам се и останалите да са го разбрали... Според мен kolevm38 е копи пейстър в най-чист вид, с каквито в блог.бг е пренаселено! Всичко най-добро!:)

Добавено:
Доколкото видях, няма абсолютно никакви коментари от този блогър, така че варинатите са два: копи пейстър на седемдесет и кусур години, не знаещ за тази опция изобщо или най-обикновен бот. Сега са доста активни, но кога точно се появиха ботовете с постинги в блог.бг, не ме е интересувало и не си спомням ...
цитирай
48. dobronameren - Благодаря
03.11.2013 08:47
на блогъра vishnichka
цитирай
49. vishnichka - БлогърКа!:)
04.11.2013 08:06
Не съм нещо кой знае какво, но се сложих на аватара в моя блог да добиете представа с кой комуникирате!:)

Всъщност, използвах думата бот съвсем условно. Наскоро гледах по CI TV филмче за случая от 2000 г. с канадското хлапе с никнейм Мафиябой. Може да си потърсите инфо в нета. Беше ми много интересно защото тук се случва нещо подобно...задръстване на атакувания сайт с огромно количество самогенерираща се информация и заявки, до в степен сриване на сървърите.Там ставаше въпрос за програма, която според фбр e толкова мощна, че единствената защита от нея (по онова време) е да си спреш интернета... говорим за атака на сайтове като yahoo, amazon,cnn ... /etc/.Според Хопфен е от това лято, но при него реакциите във времето са с отместване, така че смятам за начало на явлението в блог.бг поне пролетта на тази година!
Лек ден!:))

цитирай
50. dobronameren - И аз чета много
04.11.2013 12:46
Според мен проблемът ни не е "софтуерен" - в някакви вирусологични програми, а "хардуерен" - Мога да го кажа популярно - мат'ряла ни е лош.
цитирай
51. demograph - Овцебългари братко...овце та блеят
19.11.2013 22:30
dobronameren написа:
Според мен проблемът ни не е "софтуерен" - в някакви вирусологични програми, а "хардуерен" - Мога да го кажа популярно - мат'ряла ни е лош.

Не ги трий за да им се виждат муцунките дето душат след филията с мас отдалечваща се към незнайното бъдеще, като дивиденти от руска тръба.. С овце не се води диалог. Те се ръгат с остена. Поздрав.
цитирай
52. dobronameren - Овчарят ръга овцете с остена всъщност,
20.11.2013 06:36
за да ги насочи в правилната посока. Към кошарата, където вечерта или на другия ден - не съм сигурен - да ги издои. А на споменатите по-горе индивиди "млякото им" е отровно. ТОВА се опитвам да доказвам, а дали с "остен" или без него... не зная, търся формата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1881293
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930