Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2013 08:06 - Блогърите с кафяв цвят - ОЩЕ
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2107 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 17.07.2013 09:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Вчерашният постинг, който продължавам днес, завърших с думите на блогъра borsi:

 Нито една власт в света пазена от полиция не е удържала, стигне ли се до стрелба. Липсва ви дори обща култура да знаете това! Наивници! ... Само ви чакаме. Войната е занаят, а вие не го умеете.  От 24 г. воювате срещу нас, всеки ден, без да ни давате  и за минута спокойствие и нима мислите, че с една последна битка ще  стреснете някого? Нима мислите, че хората не са свикнали на лишения и че от 1 до 3  дни (максимум за толкова ще приключат с вас) бойни действия и лишения ще ги притеснят? В населението има около 500 000 единици огнестрелни оръжия и мислите ли, че за тези които нямат, е проблем да си набавят?  Нужен е само един инцидент,  дайте го ако ви стиска, за да пламне неконтролируемо от властта Ви насилие и насочено срещу Вас. Войната не ни плаши, плаши  ни "мира" с вас, на който с нагледахме вече 24 години.... Посмейте да дадете и един изстрел или платените ви провокатори да пролеят кръвта на гражданите. Причините ли смъртта и на едно дете на улицата, хората ще ви видят сметката до крак, а после ще се приберат за вечеря при жените и децата си!  Пазете мира нагли говеда, защото търпението почна да свършва!  Сега ви пожелавам приятен ден....... и умната!”  

Защо съм го цитирал вчера и цитирам днес повторно ли? Четете и си викате - човекът е възмутен от днешната власт, която не обръща внимание на протестиращите мирни граждани, готова е да ги стъпче в кръв само и само да остане на власт. Обаче те, протестиращите „ще им видят сметката до крак, а после ще се приберат за вечеря при жените и децата си”. „Долу Орешарски” значи и „Да живее Свободата”!

Ако сте си рекли така, драги, значи не внимавате. Или просто сте комунисти! Вижте датата на публикацията – 2 февруари 2013г.! Колко удивителни да сложа, за да подчертая, че „кафявия” borsi плаши МВР-то на Цветан Цветанов, а не това на Цветлин Йовчев. Че омразните управляващи, които не мислят за народа си,  не са БСП и Орешарски, а ГЕРБ и Бойко Борисов!

 Гледам днес някакъв репортаж от пернишкото село Студена. Репортерката на Канал1 се силеше да ни убеди, че селяните в това село не се интересуват от протести и други, несвързани със земята начинания. „Те си гледат кърската работа и се надяват правителството да прави същото, за да няма хаос в държавата”. Имаше изказване и на някакво младо момче със своята съпруга (нали в Окръжното пише, че трябва да са застъпени всички възрасти; подобно явление наблюдавам при отразяване на протестите пред пилоните на НДК). „Няма по-важно нещо от грижата за земята. Тя ни храни, не правителството.” Глупак! Глупаци са такива млади. Кой да им припомня, че когато правителство на комунисти дойде на власт, неговата най-важна средносрочна задача ще бъде да му вземе земята. 

(Понеже съм привърженик на теорията, че по земята има „отдушници” както на Рая, така и на Ада, ще си позволя да отбележа, че Георги Димитров и Георги Първанов са родени на 7-8 километра един от друг и на 15 км от същия този Перник. От Перник е и оня глупак chavdar01, пък Орешарски е от Бобовдол. Не е хубаво място Перник! Някъде покрай него излизат отровни изпарения от Ада! )

Март 2013, автор georgi georgiev@arih.blog.bg

Не банков заем, а национализация

 „Два пътя има пред нас.Единия предлаган от служебното правителство, другия искан от народа. Единия път предлага банков заем от 1 милиард лева и оставяне на икономиката ни в чужди ръце.За всеки е пределно ясно,че това е част от пъкления план за световно заробване. Тези пари ще трябва да се връщат с лихви,а няма как да ги върнем при положение, че нямаме собствена икономика. Другия път минава през национализация на енергетиката. Път,който след години ще надмине с пъти тези 1 милиард лв. без да ги връщаме на никой. Единия път ще подобри временно положението ни за да ни отнеме и последното, което ни е останало. Другият път ще ни върне постепенно това, което ни е било отнемано. Въпрос на избор.”

 Следващият „още по-кафяв”, който чака. е zaw 12929.

01.07 - Докато умните се наумуват- лудите ще се налудуват, а това е опасно за всички

 „Сега  важната тема е "Имунитета на Волен Сидеров", съобщава "Труд". Над 20 000 са сложили подписите си под няколко петиции, искащи имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров. "През последните дни Волен Сидеров показа, че е абсолютно недостоен за позицията, която е заел в българския парламент, държейки се изключително агресивно, …, позволявайки си словесни и дори физически атаки към граждани и служители на реда. Сидеров системно погазва човешките права." -„Мотиви”  на една от подписките?!

 Нападат го  с принуда  да провали работата на НС. Това, че пита, говори в качеството си на депутат с нищо не е нарушил закон, права. И той ходи по улиците с хората си, за да разясни какви решения са взети в НС. Не е  замерял, а него замеряха с нож. Нараниха хората му в все с тази цел- да го отстранят.  Писаха: влязъл с взлом в БНТ- няма нищо такова- показа си картата на депутат и заедно с всички депутати  на „АТАКА” влязоха на среща с ръководството на БНТ, защото той е в законното си право да пита, да иска сведения. Да се иска имунитета му- с преиначаване  това, което говори е противоконституционно. Той е националист, такива са възгледите му и ние, ако сме демократи трябва да го приемаме, да го изслушваме, да му отговаряме, защото, той е фактор, избран от хората и това не може да се омаловажава. Да го сатанизиране, защото ние сме сини, червени, не сме от „АТАКА”. В случая се търси ефект да се предизвика политическа криза. Все с такива недомислия инатлъци- да бъде моята, а не твоята в  ония варварски времена през вековете сме губили възможността да имаме собствена държава. Няма ли  да дадем шанс на добруването на народа си държавата и да оставим тази кауза: да си дадем сметка, че това което правим е неморално- опит на заинтересовани за  блокиране работата на законно избрани- от хора, които народът изпрати зад борда на управлението на страната.

 Препоръчвам прочитане на  Конституцията и  препрочитане.  Няма как  лидерът на „АТАКА” да е извършил престъпление с това, което говори- защото е депутат- справка: чл.69 от Конституцията :  "Народните представители не носят наказателна отговорност за изказаните от тях мнения и за гласуванията в НС"  За да му  вземем  имунитета, трябва да променим Конституцията- а сега е време организаторите на поругаването му да спрат, или да понесат  отговорност, ако продължат!! Организатори и участници проявяват завист и надменност, като унижават неоснователно един депутат националист. С  приказки „застрашава” интереси, издига се, като плашило,  удобно, да не казва истини… Не е ли така удобно на тези, дето се страхуват какво може комисията на НС в Парламента да разкрие- кой какво направи за да  съсипе държавата. Ако сме демократи няма да го правим, а компетентните органи да  не  допускат: да се въвличат в такава престъпна дейност хора, да се занимава общественото мнение с дребни интриги и да се пречи на нормализиране страната.“

23.06 - Уж сме парламентарна република, а в действителност сме медиина диктатура или греша...?! 

Автор пак  zaw12929

 „Нали знаем, какво мислят американците за  богатите... , а бедните са ... глупави и затова са бедни... затова  днес протестиращите, които  нямат проблем , богати са, красиви и умни, - ПОЛУЧАВАТ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАПЛАТИ, НО И не могат да понесат народът на България да  иска .. много малко, да живее нормално, ЗАЩОТО  стигна дъното, ограбен от свои и чужди и... през февруари протестиращите излязоха на улицата, заради високите сметки, безработицата – не искаха да свалят ГЕРБ. Но… ГЕРБ не решавайки  икономическите ни проблеми (на 90% от населението- бедността и безработицата,) подаде оставка След избори на 12 май-  ново управление. Колкото то не само е склонно, а прави всичко за решаване  проблемите, толкова по нагло, противоконституционно се блокира страната. Вижда се кой как организира протестите, които пречат страната да тръгне по  нормален, конституционно нареден път. Казват се от протестиращите безумни идеи, опасни твърдения и действия. Хвърляне камъни срещу партийни централи, за да им диктуват какво да правят и не правят. Правителството, депутатите, всеки който не се изказва за свалянето им е поодложен на терор. В разрез с всякакви демократични правила. Ние гражданите от дни сме подложени да търпим информациите на медиите, за които целодневно няма друга тема, освен тезата на противоконституционно протестиращите. Орешарски отзовава назначените , които противниците не одобриха, но това не промени отношението им и нищо няма да го промени- оказва се, че това е процес, при който загубилите избора партийки, заедно с ГЕРБ- неуспял да излъчи правителство  искат нови избори- протестират с политически искания, получават разрешения да протестират от 18 до 20 часа, а и след 22 са по улиците. Толкова много нарушения от тези, които обвиняват БСП, ДПС и АТАКА. Омраза разделя, а се нуждаем от обединение за обща кауза да възстановим нормалния живот на страната. Ние сме парламентарна република, а фактически сме медийна диктаура. Не чух журналист, който да каже на протестиращите, че нарушават Конституцията .

 Ето защо моля, да се прекратят тези действия:

 Като се спре от община София,  от всички Общините да издават разрешения за  политически протести, такива след 22 часа, а на лицата, които го правят- админидтратори да се налагат глоби. На гражданите, носещи аругантни  и политически искания,  арестувани заедно с „доказателствата”   да им се прочете конституцията  срещу солидна глоба-  УРОК за научаване клаузата на Конституцията, която нарушават, а тези пари да отиват за  социалното министерство - глоби с размери над 500 лева, нали те нямат проблем с доходите , а и за да се елиминират платени протестанти и да се вложи в нещо полезно богатството им  да се наложи култура на протестиране, която е съобразена със закона.

  Глоба за медии,като законът се прочете и на жърналистите, които са се поставили в услуга на богаташите красаввци, като по цял ден правят съобщения за организиране на протести и всеки път ако не съобщават, че протестиращите могат да имат само икономически искания да се глобяват със солидни глоби. И още- да манипулират хйората, че това НС не било предствено: от кого:не може  да изискваш правова държава, докато  не спазваш законите. Тези депутати и управници от 42 НС  са законно избрани. Които не са ходили на избори- са се съгласили да ги представляват избраните!!  Медиите да спрат да атакуват, че по голямата част от хората не били представени.

 Да спре тази говорилня,  за протестите : не е това дневния ред на държавата, на 1 милион безработни, хора оставени без ток ни вода, защото нямат доход , а иимат  деца, които не могат да пратят на училище, докато на "протестиращите" децата учат в чужбина. Между организаторите са тези, дето са се уплашили истински от председателя на "Комисията зс борба с корупцията...", бързат  да оформят демоничния образ на Атака и ледерът и, защото, ще се разбере, че той може да е и нетолерантен даже непремлив, но верен на истината... защитава народния интерес и няма да направи компромис със сегашни и минали управници... затова, нека

да оставим свобода на Орешарски да работи, а красивите и богати да помълчат, да може правителството да изпълни конституционните си задължения, да осигури нормален живот. Моля , стига манипулации, определяне дневния ред на държавата от тези, които избирателите пратиха зад борда.”

 Луд за връзване (или луда за връзване, не са знае) е този zaw 12929.

 И много други кафяво-червени също, на които, ако им позволим да определят дневния ред на държавата, България я чака бъдещето, и съдбата!, на Хитлерова Германия.

Казвам съм го, писал съм го. Да поцитирам малко себе си - Прочетете

«Хайде да си кажем МАО, Сидерови» (http://dobronameren.blog.bg/history/2013/04/05/haide-da-si-kajem-mao-siderovi.1097627)

Планът «Сидеров» представен накратко. В курсив са моите забележки.

- Национализация на всички частни монополни дружества и отнемане на активите им в полза на държавата. (Добре звучи, ама те почти всички частни д-ва са монополни на пазара. Включително и телевизия АLFA. Държавен е само „контролът” върху някои от тях. Върху ALFA например няма държавен контрол.)

 - Прекратяване на всички концесии върху обекти със стратегическо значение за България. (Хайде да кажем, че по някакъв начин отнемането на концесията за златодобив мине безболезнено, но как ще се отнемат например морските концесии на мафията?)

 - Незабавно изравняване на всички доходи на българите със средноевропейските. (Обръщам внимание на думата „незабавно”, което означава да се намерят „свежи пари” веднага. Как ли? Засега като вземем доходите на всеки чужд инвеститор в България. После следва отказ от Валутния борд, за да се отвори печатницата за пари.)

- Напускане на всички европейски структури в които членува България, както и напускане на НАТО. (Дребният въпрос: какво ще стане с инвестициите, които напуснатите страни имат у нас вече? По-едър въпрос: случайно ли е, че няма атакистки призив да не се включваме след това към страни, различни от посочените, например Русия?)

 - Да се забрани на всички „колониални” партии да участват във властта. Да се остави на гражданите да управляват държавата, водени от единствената „неколониална партия” АТАКА. (Кои българи ще имат право да се наричат „граждани”? За турците, живеещи в страната ни например, питам специално. А за какви ще бъдат обявени членовете и симпатизантите на „колониалните партии”?)

 - Властта на гражданите ще се осъществява чрез рефендуми. Лесно инициирани – със 100 хиляди подписа само. (Как ще постъпи гражданската власт, осъществявана от АТАКА, ако на някой рефендум се окаже, че „колониалните” граждани са повече от „неколониалните”? Наема ли се партия АТАКА да твърди, че това ще бъде невъзможно да се случи в бъдеще?)

- и още много по-дребнотемия...

 ТАКАВА ПРОГРАМА Е НЕВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА!

Поради следните огромни препятствия пред нея – национални, регионални и световни. Отзад напред:

- Светът вече е разделен. И няма „необхванати” страни. В какъв смисъл сидеровите националисти искат България да стане зависима само от себе си? Възможно е само чрез преразпределение. Преход от един лагер в друг. Само, че това става с война между лагерите. Световна война! Защото тръгнат ли прецедентите... (Да го кажа в стила на furijka - Отишла една кукла на гости с приятеля си на едно по-голямо събиране. Но там един друг я харесал. И сега как да постъпи? Ако се обърне към новия, ще го отнесе от стария. Ако гледа в очите стария, новият ще й го натресе. Ако реши да избяга? – Това нито старият, нито новият ще го допуснат.)

- За да се подреди държавата, са теглени кредити от друга държава. Изведнъж кредитополучателката по някакви причини отказва да връща взетото.  И прецаканата в случая чужда държава се „свива примирена” и прежалва отпуснатата помощ. Я! Това може да стане само, ако някой плати масрафа. Може и другата, „приемната нова” държава, да плати дълговете й от собствения си джоб. (Коя, Сидеров, е приемната нова държава, която ще плати дълговете ни, преди ти да обявиш Независимостта?)

- Зад тази „Програма” стоят 400 хиляди, нека бъдат половин милион българи. Как ще бъде изпълнена тя, когато останалите 6 милиона българи смятат, че тя ще донесе само вреди на държавата им? При това неприемането на такъв национализъм им е генетично заложено!

http://dobronameren.blog.bg/history/2013/03/22/gluposti-na-opasni-tyrkaleta.1067051

Глупости на търкалета ! НО На опасни търкалета ! Защото това ще вкара нас българите във война. Не световна – това не зависи от нас, но в гражданска – със сигурност!

И „нарязани” от безотговорни глупаци !

Ако не се справел със задачите, които си е поставил, Сидеров обеща да се откаже от политиката. Голям праз! Хитлер дори се самоуби, но германците още носят последиците от „задачите” му. С кой акъл АТАКА-та тръгва по стъпките на националсоциалистите?!

Никой в България няма да му позволи това. Неговата „национална” доктрина не е лявата социалистическа. Която разчита на обединените усилия на всички страни от новия социалистическия „лагер”. Още по-малко е дясната герберска, която разчита на подкрепата на Обединена Европа.

Знаете ли какъв коментар получих от «подводния»?

podvodni - 06.04 14:54 / Хихихи, ами ако има начин?

Хихихи, ами ако има начин?

 

Няма начин, плитководни! Няма как, ако ракетите ти имат обсег на действие 1000 км., да бомбардираш Америка, която е на 10 000. Няма начин да скочиш на височина 5 метра, дори да си председател на МОК. Няма начин с максимум 20 депутати да управляваш България, която е член на Обединена Европа. Няма начин, отдавна няма начин, да се сбъднат мечтите ви, подводни, надводни, головодни и други такива.

Завършвам образно.

АТАКА-та на Сидеров е като трипер – много е неприятно, но е лечимо. Докато СПИН-ът е много сериозно заболяване. Опасно! И засега не е открито ефикасно лекарство срещу него. Единствената предпазна мярка е да не се караштисваме със спинозни. (Естествено, че визирам популярното сравнение на Антон Кутев за членовете на БСП.)

 Кого да попитам „Докога три партии, които имат общо 23% избиратели, ще си присвояват правото да се идентифицират С ЦЕЛИЯ НАРОД?”

Мислите ли, че Цацаров е подходящия човек? Или конституционните съдии? Като се видим довечера след 19 часа на площад „Независимост”, ще го обсъждаме. ВРЕМЕ Е!

 

 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kostadin - А коя партия има 51%?
21.04.2014 22:08
А коя партия има 51%?
Нали това е алгоритъма за работа на демокрацията
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872434
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031