Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2013 19:07 - Хубавците на мама
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2693 Коментари: 1 Гласове:
2



Вижте ги в пълния им блясък в последните два дни на предизборната кампания. Запазил съм правописа. Само за да ви е по-лесно да вникнете в логиката на постингите им, процеждаща се като капки вода измежду камъните по повърхността на Червената планета, съм си позволил да въведа граматически ред при запетайките. Предупреждавам ви, че това съвсем не винаги помага.

 

  МУТРАТА БОРИСОВ И ТЪПАКА ЦВЕТАНОВ СЕ ГОТВЯТ ДА БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ / Автор: ANDREI

В днешното ,сутрешно предаване по ТВ 7, водещият интервюто Бареков със Сергей Станишев,изказа опасения,че има много сигнали, в които се предупреждава, че Мутрата Борисов и Тъпака Цветанов се готвят след изборите за НС да бягат от България, за да избегнат повдигнати обвинения от Главна Прокуратура за извършени от тях престъпления. На въпрос към Станишев,дали след изборите социалистите биха дали коридор за бягство на Борисов и Цветанов, както и дали има такова споразумение между тях, Станишев категорично отрече да има каквото и да е споразумение с Борисов и Цветанов, както и че такъв коридор няма да им се даде, за да избегнат правосъдието. Моето скромно мнение е, че шикалкавенето на Гл.Прокурор за повдигане на обвинение към Борисов и Цветанов говори точно в обратна посока.

 Ако това наистина се случи - Гл.Прокурор Цацаров, както и служебният Премиер Парижкият Бръснар Марин Райков,во главе със служебният Министър на МВР Първанова,да се подготвят за влизане в затвора за възпрепятстване на правосъдието и съучастие в престъпление. След тях ще трябва срочно да бием камшика и на шута Плевнелиев,познат още с прозвището Злостър Черното Влечуго.“

 Едногънков мозък, кълчища и неведомите пътища пак за власт /  Автор: fascindoo

"Монтаж ли е?”, пита гъгнещият водещ Виктор Николаев Бойко Борисов, избягал истерично паникьосан от политически дебат на политическите лидери в ТВ7 и дошъл в ефира на bTV. Темата бе по въпросите към скандалите с незаконното подслушване и щокиращия запис в Банкя на Борисов, прокурор Кокинов и Мирослав Найденов.

„Такъв разговор не е имало!”, изцепи се изпървом Борисов за срещата в Банкя.

„Не ме интересува”, оплете се пак Боко Борисов, при положение,  че ЗАПИСЪТ Е ЯСЕН и го чу цяла България.

После Пожарникарят дори не се усети как нагази здраво в кълчищата, опитвайки се да обясни,  че искал да помогне на Кокинов заради болната му жена.

И върхът на глупостта: „Защо да викам Кокинов,  а няма да извикам направо главния прокурор?!  Ако съм избрал главния прокурор,  защо ще викам Кокинов? Кокинов ми е приятел има много тежко болна съпруга и аз съм му помагал”. изрече в истерия Борисов на въпрос защо си е позволил да поиска предварително резултатите от прокурорската проверка за незаконното подслушване.

В паниката си Пожарникарят потвърди и истинността на втория запис изтекъл на 8 май, за среща в Правец, в мотелите на дружката-Лукойл-олигарха Валентин Златев: „Бях там на семинар в Правец с млади партийци…”

Борисов каза пак, че вярвал на Цветанов и бил сигурен, че не Мирослав Найденов е записвал срещата в Банкя. „С истинско нетърпение чакам като Цветанов го обвинят, да разбера кой е подслушвал, защото той отрича пред мене…”, каза още Боко Пожарникарят .

И пак рече, че вярвал на Цветанов.

„В ГЕРБ не важи мафиотското правило за мълчанието”, каза още Борисов по повод изявленията на Мирослав Найденов, Иван Петров и Емил Димитров.

В дома му вече като влизали никой не искал да ходи до тоалетната му, за да не го записвали, продължи в типичния си глупават стил  Пожарникарят. След като спряха темата за подслушването, Борисов навири гребен и продължи с традиционните си лакардии, които са до болка известни на „матрияла”.

         
Идиотията започнала от 12 април, днес, слава Богу приключва, но какво следва/ Автор: fascindoo

Идиотията започнала от 12 април и вчера, и днес, фиксира своя апогей. Апогей на клиторно-аналното политическото чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно близане.

В един свой обзор за Голямото Задкулисие (ГЗ) на МеждуПартийния Конгломерат (МПК) в България - както аз ги наричам - поставих въпроса още в началото на януари - какви Избори 2013 можем да очакваме от така обособеното ГЗ на МПК, като част от Световното Юдео-Масонско Задкулисие (СЮМЗ)  с техните опитни кукловоди?

Така че, Конгломератът от миналото лято/есен + тази пролет се дооформи като едно яко ядро у нас от БСП/ СДС/ ДСБ/ ДПС/ ССД/ НДСВ/ Атака/ РЗС/ ГЕРБ/ ГОРД/ Движение България за гражданите/ ГОРДА БЪЛГАРИЯ, все компоненти-производни на БКП. Конгломерат, който ограби България за последните 24години.

Затова удоволствието от чесането, съчетано с явно и скрито богатство, подплатено с подгряващи банкови сметки в чужди банки, е огромно. А медийното политическо фелацио, съчетано с обилно слюноотделящо близане е познато вече и на децата от явните порноканали на необезпокояваните медии у нас.

Всички желаещи да управляват партии са длъжни да приключат с политическите си агитации в 24. 00 часа, а 11 май е ден за размисъл.
Началото на изборния ден е 7 сутринта в неделя и официално приключва в 20.00 часа.

Жребият е Ваш!  Затова хванете една  бюлетина от № 1 до № 45…“

(Тук следва изреждането на номерата на изборните бюлетини на всичките 45 партии, регистрирани за вота на 12 май.)

И им покажете (нарисувайте) своя вот!

(Следва една копната от автора стилизирана мъжка фигура, която показва СРЕДЕН ПРЪСТ на публиката. Ах, този среден пръст!)

А какво следва, ако ги изберете, всеки сам знае и сивото му вещество му позволява да помни от 24 г. насам. Младите го знаят и помнят, и затова напуснаха България!

 Бареков ще слага белезници на Бойко Борисов/ Автор: zlatko1

 

 „Ако аз си отворя устата сега - преди изборите, Бойко Борисов със сигурност ще получи белезници на ръцете, защото да се опитваш да кадруваш в частни национални медии, да се опитваш да бъдеш фактор в тях,това е нелепо. Това заяви изпълнителният директор и тв водещ на TV7 Николай Бареков. Коментарът му беше по повод декларацията на ГЕРБ срещу Бареков от вчера, в която от партията твърдят, че Бареков е бил освобождаван от няколко медии.

А за нас всички коментират, че вследствие просташкото и некадърно диктаторско управление  на България от ГЕРБ, все повече българи намират спасение в смъртта  А диктаторът продължава да блее: "Работа, работа и пак работа - пари няма". Скри се нещастнико и повече не се показвай. Съвсем скоро ще ти се разкрият престъпленията, които си вършел с години, но не само на теб, но и на цялата герберска шайка.

Бог да пази България от герберасите!

 

ББ - КОЙ МИ СРА В ГАЩИТЕ/ Автор: bosia

 

ЧЕРВЕЙ НА ГРИЛ ИЛИ ББ НА ЧЕВЕРМЕ

С днешната си изява бившият вече, и никога повече, премиер изби рибата, жабите и поповите лъжички. През първия половин час той се огъваше, оправдаваше и нервничеше като прясно дефлорирана учиничка. В типичния си стил на селски ергенин гледаше жирафа и твърдеше нервно, че "такова животно нема!" През цялото време той се ядосваше и чудеше защо му задават такива въпроси, които той не иска. Изражението на мордата му беше на току-що насрано двугодишно пичлеме, което пита: "Кой ми сра в гащите?" На подскоците и финтовете му би му завидяла и най-добрата странджанска нестинарка.

Във втората част той премина в "свои води". Заговори за болната жена на Кокинов и как той и помагал. За един непросветен човек това би прозвучало все едно е доктор и я е лекувал. Всъщност, той наистина е доктор, но на пожарникарския маркуч, кирката и лопатата. Лично аз се съмнявам, че с маркуч, кирка и лопата може да излекува не само жената на Кокинов, но и когото и да било.

След това премина към една област, която му е истински позната-кънтрабандата и особено контрабондата на цигари. Жалко, че не спомена личния си принос в тази област.

Особено се възпламени, когато започна да говори за коалиционни политики. Там показа големи познания. Твърди, че по-добро нещо от самостоятелното управление няма. Не знам защо не му повярвах. Може би защото управлението му в течение на три години и половина беше коалиционно. Просто неговите отрепки в парламента се коалираха с други отрепки, изпаднали от други "партии" и подмамени от него. От РЗС, от Атака и от къде ли не. Така превърна парламентарната си група в една амалгама от фекалии. Не, че останалите парламентарни групи са нещо по-различно. Просто коалицията ГЕРБ+други подобни отрепки вдигаше повече воня и смрад от останалите.

Но, какво да се прави? Карма! Обречени сме да бъдем жертви на собствената си глупост, плиткоумие и безотговорност, след като тези и останалите отрепки си ги избираме сами. Ние явно вървим по гайдата на всички политически запъртъци, че "народът искал простички неща". И си избираме прости депутати, прости министри, прости премиери, прости президенти, прости магистрати и прости журналисти.
Както се казва:
"Ако си глупав това е за цял живот!"

 

 Спорим със дама на тема :ПОЛИТИЧЕСКИ КЪРЛЕЖИ- ТОВА СА ГЕРБ?! /  Автор: zaw12929

 „Политическа партия ГЕРБ - шайка бандити”??? - те са   нов вид ПОЛИТИЧЕСКИ КЪРЛЕЖИ -  ТОВА СА ГЕРБ?!  България ще боледува дълго, ще оздравява бавно от причинените вреди... 

Дамата се нервира: "Николай Бареков щял да съди ГЕРБ. Призовава всеки почтен човек, който е член на ГЕРБ и не се смята за престъпник, да заведе дело срещу Николай Бареков – за клевета и обида! "    Николай Матросов на амбразурата ще ви заподозре в излишни амбиции, не прикривай, не пречи на гнойта да тече...  тя тръгна, залива мозъци. А вие". marystaneva  Прогледнете!!!
Я се поогледайте :  Бареков е имал предвид част от ръководството на ГЕРБ, а не Вас и хиляди като Вас. Да съдя ли аз Борисов който многократно обвиняваше комунистите за какво ли не. /Парадокс е, че и той и баща му, да не говорим за дамата до него, са били комунисти/

Да, той-  БАРЕКОВ  визира само  тези управници от ГЕРБ , които са Най меко казано: "шайка бандити”???- мутри. При ГЕРБ заеха висши позиции ония , които тичаха да клеветят България в Брюксел и постигнаха блокиране на евросубсидийте. Като управляващи продължиха с лъжите, които и сега титажират. Но, на лъжата краката са къси и на ГЕРБ историята - също. Лъжите станаха  метод на управление  на ГЕРБ , на диктатурата ГЕРБ, реализирана от двамата.»

(Аз си викам, дотук добре! Бареков има право да мисли, че «двамата от ГЕРБ» са едикакви си. Но да беше спрял спора си с дамата MARYSTANEVA,. драги ZAW 12929. А ти продължаваш така.)

«Всички гербери, които познавам са хора нечестни, подли, надменни - това последното се отнася и за вас. Достатъчно е да се прочете блога ви. Бог си знае работата. ГЕРБ се срина и България ще се отърве от корупцията, от мутринското управление - трудно, може и кръв да се лее, защото ГЕРБЕРИТЕ са политическите кърлежи. България ще боледува дълго, ще оздравява бавно от причинените вреди. Най добре е да замълчите с мъдрост и толерантност към болките на честните хора, подложени от 2009 година насам на невероятни унижения, мизерия, бедност. Млъкнете, не тровете ефира... вие сте гнойта върху раните и че не го съзнавате - типично герберско мутринско поведение... Аз мисля, че 90% от герберите са хора честни, повярвали в добрите идеи и намерения – завесата, зад която избуя най-гадната мутринска програма на шайка бандити...

БЕЗ МУТРИ - ГЕРБ Е НОРМАЛНА ПАРТИЯ, НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД. ЩАЙКАТА , А ВИЕ?! .. УМНИЯТ ВИНАГИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ПОЛОЖЕНИЕ, КОЕТО МЪДРИЯТ НЯМА ДА ДОПУСНЕ А ВИЕ?!  ислете: Казана дума хвърлен камък. НАЙ Голямото богатство , което Бог е дал на човека е мисълта. Затова човекът е различен. Животните създават тор и поколение. Човекът, има тоалетни, деца, но и цивилизации... Шайките са стада хищни животни.. А вие?!»

Коментар на theeconomist «Що се занимаваш с тази прецъфтяла лелка - герберка? Нейният вожд е нейният климактериум! :-)))»

 

Повръща ми се от вас....вчерашни, днешни и утрешни управници и чиновници! / Автор: theeconomist

 Алчни, прости, жалки и безсрамни копелдаци, вие пак напирате за власт! Вие, които сте еманация на най-лошото и отвратителното поведение на лъжци и лицемери! Вие, които харчите стотици милиони за собствените си задници, а за бърза помощ при необходими годишно 150 млн. лв, сте дали 85 млн. и умират деца и възрастни хора!

Отвращавате ме!

Тези, които ще гласуват отново за вас и ще ви дадат в ръцете юздите, с които отново да им опъвате джигера, са прости, озлобени, бедни, жалки и страхливи хора, превърнати от вас в безгласни скотове - избиратели!

Ето, какво, нещастници: обещавам ви, че ще направя всичко възможно, съгласно законите създадени от вашата икономическа, социална и юридическа импотентност, да ви плащам колкото се може по - малко данъци!

(В коментар към този постинг един starbuck69 е написал..

Икономисте, тази държава няма да се оправи без бюлетина 47. Ак-47. С бързи стъпки вървим натам. На хората им е накипяло от политически дебили!

 

 

Прочетохте ли ГИ?  Запомнихте ли ГИ?

 

ТЕЗИ ХУБАВЦИ, КАТО МАМА ИМ КОМПАРТИЯ, СА ПРИГОТВИЛИ „БЮЛЕТИНА 47 – ак47“.

Приемам възражения, че такава бюлетина няма регистрирана в ЦИК. Следователно използването й е незаконно. Но нали знаете, че 5 партии, без ГЕРБ!, ще правят паралелно преброяване независимо от ЦИК и искат резултатите от него да влязат в употреба. Дали и как ще стане това, решава Конституционният Съд. А да попитам – Сигурни ли сме в решението му?

И да отговоря – Над КС стои България. България е член на НАТО. Автомат Ак47 не е на въоръжение там.



Тагове:   andrei,   zaw12929,   zlatko1,   theeconomist,   bosia,   fascindoo,   starbuck69,


Гласувай:
3



1. demograph - Като ми припомни тези гнусотии се хващам за АК -то
23.05.2013 18:47
Много добре цитираш части от Конституцията. Бареков и останалите промивачи и промити, през цялото време на публичното си дрънкане на оръжие са в затвора/ако гледаме какво пише в Конституцията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1892959
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930