Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2013 17:11 - Езикът на омразата - 32
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 3279 Коментари: 6 Гласове:
1

Последна промяна: 04.05.2013 07:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Фактът, че само ГЕРБ може да спре неистовия стремеж на БСП към властта в България, е на порядъци по-верен от съобщението на Мирослав Найденов за подслушване!

Това написах онзи ден в последния постинг от поредицата за „Езикът на омразата“. Днес продължавам с доказателствата.

 

След като на 20 февруари 2013г. премиерът Бойко Борисов се вслуша в онова, което иска народа - оставката му, дойде реда на президента. Както изисква нашата конституция.

На 25 февруари ГЕРБ върна мандата за съставяне на ново правителство в рамките на този Парламент.На 27-ми същото направи и БСП. На 4 март от „горещият“ мандат се отказа и ДПС. С три дни закъснение, защото президентът Плевнелиев беше обещал на 1 март да им го връчи. Той не даде обяснения защо го прави. Междувременно Иван Костов поиска да състави програмно правителство. Само Сидеров му обърна внимание – „Ако Костов направи правителство в този парламент, аз излизам на въоръжена борба.” (Аз! Нали обърнахте внимание колко много Волен Сидеров сам себе си приема за демократ.)

Така се стигна до служебно правителство на президента, което да замести разпусналото се народно Събрание и има една основна задача, две! – да подготви и проведе следващи парламентарни избори в тримесечен срок.

Колкото ламята от народните приказки има насита на девичи животи, толкова и комунистите се отказват от късане на демократични глави. „Улицата“ смени исканията си. Поиска да не се разпуска НС и да се състави програмно правителство вътре в него, после, ако не стане, да се премине директно към свикване на ВНС и накрая (засега, защото вариантът февруарската революция да прерасне в Октомврийска стои) се спря на оставката на Президента.

Не съм особен почитател на президента Росен Плевнелиев, но отчитам, че той не се поддаде на комунистическите натиски в служебното правителство да влязат откровени техни хора. Визирам: „професорът от Лондон“ Димитър Иванов, Иван Нейков от всичките страни на тристранния Съвет, Миглена Плугчиева от Швейцария, Огнян Донев от Френската Ривиера, Светлана Шаренкова, пардон Саша Безуханова, Румяна Кючукова съпруга на Любомир Кючуков, заместникът на Ивайло Калфин, а самата тя заместила Владимир Грашнов, когато той беше убит, Божидар Данев от БСК (агент „Генчев“ от 1979 още) или негов заместник, Андрей Делчев от юридическия отдел на „Лукойл“,политологът Иван Кръстев от „обществения съвет“, някои лидери на протестиращите от улицата, Тодор Батков от „българи-юнаци“ или пък Илиана Раева, дори бившия шеф на ДАНС и съветник на самия президент Цветлин Йовчев… Сигурно съм пропуснал някои, но не само аз създавам архиви.

 

А понеже социалистите на Станишев говорят, че младите хора били техния резерв, да видим кого виждат младите в състава на служебното правителство . И защо мислят така. Естествено от Facebook: 

- премиер Юлиян Вучков – може и знае всичко;

- на екологията Цеко Минев –застрои всички планини

- на земеделието Георги Гергов – бил е и свинар

- на енергетиката Христо Ковачки, разбира от мини и енергетика

- на туризма Николай Банев

- на икономиката Валентин Златев

- на финансите Цветан Василев

- на здравеопазването – Ангел Енчев пластичен хирург

- на външните работи Евелин Банев Брендо

- на културата Слави Трифонов

- на българите в чужбина братя Галеви

- на еврофондовете Моника Панайотова

- председател на СЕМ Мартин Карбовски

- на спорта Гълъбин Боевски

- на транспорта Евгени Минчев – бил е ватман

 

Сериозно! Президентът назначи служебно правителство на 12 март 2013. Официалният му състав можете да намерите лесно. Аз предпочитам тук да дам някои клюки за членовете му, научени не от Диковите „Жълтини“, а от вестник ”24 часа”, (16.03.2013)

-      Марин Райков – премиер

Роден 1960 Вашингтон. Прадядо му по бащина линия е депутат в 13-то НС след Освобождението. Баща му е дипломат от кариерата,член на БКП, с първо назначение 1951 Париж (Аферата „Шарл Ерню“), последно 1985 Рим (Аферата „Сергей Антонов“) Майка му – Лидия Николова е журналист от „24 часа”. По-малката му сестра – Венета, също е журналистка (Венета Райкова ли е това – аз питам). Марин Райков е на работа в МВнР от 1987. Съпругата му Марияна има френска филология и е дъщеря на служител на „Балканкар” във Франция. Женени са от 1984. Синът Райко в 2013 ще завърши Сорбоната, дъщерята Лора – следва културен мениджмънт също там.

(Само Люба Кулезич твърди, че Марин Райков е племенник на Валентин Вацев от алтернативните социалисти. Не е потвърдено от друг източник. Неясно и по каква линия е родството – бащина или майчина.)

Николай Милошев – на образованието

Роден 1959. От 1999 е доцент (Чак на 40 години! Показателно е защото, ако беше любим на комунистите, да е станал къде-къде по-рано. Пак аз.), от 2002 – Директор на Геофизическия институт на БАН. ) От 2010 – доктор на физическите науки (на 51 години), от 2011 – професор, 2012 – член-кореспондент, 2013 - зам.председател на БАН

Роман Василев – на електронното правителство

От Перник, на 46 години. Следвал в Китай, Япония и САЩ. Майка му Деница Стойнева е била началник на орготдела в общината. Бащата Георги е бизнесмен, известен в Перник с прякора Комаро. Бил е барман в хотел „Струма”, после ЕТ. Имат собствен магазин в Перник, разделен на две, в едната част се продават дрехи, в другата- плодове и зеленчуци. Имат друга собственост за магазин, даван под наем

Асен Василев – на икономиката

Роден в Хасково 9.9.1977. Бащата е строителен инженер, бил е зам.шеф на КАТ-Хасково. Майка му е електроинженер и „активен пенсионер” в момента по думите й. (На колко години е и какво е работила, за да се пенсионира толкова рано?) Има по-малка сестра с 4 години.

Иван Станков – на земеделието

Войник в 1968, танкист. Изпратен в Чехия с танка. Има снимка на ухиления в/у танка на 1-ва стр. във въпросния брой на „24 часа”. Поради това влязъл без изпит зоология в София. Женен от 1971, с двама сина. Големият е асистент в Тракийския университет (където баща му е ректор?). Малкият е бил 10 години емигрант в Канада, върнал се наскоро. Музикант. Има съвместни изяви с Искрен Пецов и „Латинопартизани”.

Юлиян Попов – на околната среда

Баща му е бил  председател на „Отворено общество”. В родословното му дърво са Георги Рафаилович и Никола Габровски – липсват повече подробности. От 1994 живее в Лондон. През 2006 се кандидатирал за общински съветник от Консервативната партия, но не успял. Женен от 1995, Жена му е праправнучка на Тодор Бурмов.

Деяна Костадинова – на труда

Родена в Бургас, 1972. Юрист. От 2007 в строителното министерство. От 2011 съветник на Б.Б. по социалните въпроси. От 2012 – секретар по социалните въпроси, младежта и спорта при президента Плевнелиев. Има 13 годишна дъщеря. За мъж не се споменава (даже се заобикаля тактично).

Николай Петров – на здравеопазването

Баща - кадрови военен, който обикаля страната с назначения. По майчина линия е свързан с рода Заберски и Янка Рупкина.

Петър Стойчев – на спорта

Плувецът. Почетен гражданин на Смолян (роден е в Момчилград). Има снимка как става почетен гражданин. До него (пак!) Христо Стоичков с когото едновременно стават такива.

Владо Пенев – на културата

Бил гадже с Марта Вачкова около 20-тата си година. „Разделят се след време, но и досега са приятели.”. Той живее сам, защото е разведен. Самата Вачкова не казва кой е баща на детето й. Пенев е „комисар Попов” в „Под прикритие”, митрополит Кирил – в „Недадените” и корумпиран шеф на футболен отбор в „Четвърта власт”.

 За да направя картината около президентското правителство пълна, ще цитирам един от известните блогови „идеолози“ – Николай Колев-Босия. Не защото е най-невъзпитан и злобен към „управляващите в момента“, а защото се подписва със собственото си име! Как да цитирам един „червен икономист“, който е дал за истинско име друг псевдоним – Панчо Тантров. (За книгата „Панча Тантра“ четете в интернет, ако сте пропуснали да я прочетете, когато сте били малки  Макар че според мен по-вероятно е Панчо Тантров да е свързан с „Панча Тантра“ – ООД, отколкото с индийското учение от преди 20 века.)

Та, ето какво написа Босия и се подписа:

13.03 - ВТОРИЯТ ДОМАТ / Автор: bosia

 

„ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ

Господин Плевнелиев,

Аз не желая да имам за президент един мухльо, който не може да управлява жена си, а камо ли държава! Аз не желая моят президент да работи за олигарсите и в полза на  чужди държави срещу интересите на обществото и българските граждани! Аз не желая да имам за президент човек, който на официален празник говори с папата на немски език! Аз не желая моят президент да лъже, да укрива данъци и да се гордее с това! Аз не желая моят президент да използва властта за лично обогатяване и да подкрепя правителства, които откровено работят срещу нацията!

Затова ви давам седмица срок да си подадете оставката и да отидете сам в прокуратурата, за да признаете за извършените от вас нарушения и престъпления! Знам, че няма да го направите, но аз няма да ви оставя така. Следващият петък, 22 март в 11 часа ще бъда  пред Президентството и ще метна развален домат по вас! С червен развален домат по червен развален политик!“

 

Отбелязвам, че куражът на Босия не стигна да изпълни обещанието си. Винаги е бил страхлив и хленчест.

 

Апропо – Някой знае ли дали Николай Колев-Босия има жена?

 

И докато той – един багер, който руши демократичната сграда на България, правейки място за български Тянънмън, аз да напиша какви са последиците от такива действия. 

Малко припомняне - През юли миналата година ЕК отчете, че някои от основните пропуски в наблюдаваните области - борбата с организираната престъпност и корупцията - са преодолени и реши да изготви доклад след по-дълъг от обичайния период от шест месеца.Сега, на 13 март 2013, Европейската Комисия излезе с доклад на еврокомисаря по разширяването на ЕС Щефан Фюле при дебати, организирани в Европейския парламент в Страсбург. Фюле заявява, че  „Често има нужда от дълбоки промени и не е реалистично да се очакват бързи резултати.“ Той се позова на изследване на общественото мнение, което показва, че мнозинството от българите отчитат важната роля на ЕС за преодоляването на проблемите в държавата. Общо 70 процента от тях настояват докладите да продължат до изравняването на стандартите с останалите страни от Общността.

Продължавам с припомнянията. На 14 февруари 2013г. нашата преса (аз цитирам в.“Труд“) разпространи следните думи на холандския министър по имиграцията и държавен секретар по сигурността и правосъдието Фред Теевен след срещата му с вицепремиера Цветан Цветанов в Хага: „След срещата с министър Цветан Цветанов добих убеждението, че е време за приемането на България в Шенген. Г-н Цветанов излъчва увереност, че страната е готова да бъде приета".

Е, всичко отпадна след оставката на Бойко Борисов.  Цитирам

8.03 - Защо ни спряха за Шенген? Автор: drugi

„Знам, знам. Корупция, престъпност и т.н. хубавини. Само че ако се опитаме за момент да погледнем без антиБат"Бойковите очила и да се взрем в логиката, ще видим и едни други работи, дето ги забравяме, докато мразим ГЕРБерството. Само допреди няколко седмици (допреди протестите да се развихрят след негативния за БСП референдум) ВСИЧКИ европейски държави освен Холандия ни подкрепяха за Шенген (а холандците бяха против не защото сме лоши, а защото искаха да използват тази популистична струна и да завладеят електората си).

И ... какво стана. Протестите завладяха българските улици и европейските медии. ББ, нежелаейки да прави услуга на СС (Станишев), удовлетвори исканията на скандиращите "Оставка" и се оттегли. И ... след като "престъпното" (според протестиращите, де) Правителство падна, изведнъж още няколко държави (които допреди това ни подкрепяха) застанаха срещу нас. Какво ги накара да си променят мнението?

Да погледнем хронологията: Докато ББ беше начело на държавата, за европейските ни партньори (с изключение на Холандия) България беше готова за Шенген. Когато ББ вече не е начело на България, същите тези европейски партньори изведнъж си промениха мнението на 180 градуса. Излиза, че "Шенгенските" държави смятат, че България без ББ е по-несигурна, по-престъпна и по-корумпирана от България с ББ.

 

Какъв е изводът? Ще си го направите сами...“

 

Хайде да се върнем в страната. Пак цитирам.

 

15.03.  Мафията в България се върна отново на улицата. Автор Megafon:

„Няма и един месец от както правителството на Бойко Борисов подаде оставка, мафията в България е отново на улицата. Алексей Петров се изживява като медийна звезда, а не зад решетките където му е мястото. Трактора обикаля като цветарка всички медии и продължава да обяснява колко невинен бил и как той всъщност помагал да държавата си и бил същински родолюбец. И въпреки свидетелските показания, множеството пряки и косвени доказателства, той обяснява как натопен от службите. Но изненадите продължават. През тази седмица се гледаше поредното дело на "Наглите". Случи се чудо, истинско чудо. Те бяха оневинени от Софийския апелативен съд по делото за отвличане на за отвличането на Георги Георгиев (Пурата). Така Ивайло Евтимов (Йожи), Прокопи Прокопиев, Даниел Димитров (Релето) и Любомир Димитров бяха оправдани. Малко по-рано пък и другата част от наглите бяха оправдани. Изобщо всички ще излезнат невинни.  Председателят на съдебният състав по делото "Наглите" в Софийския апелативен съд Мария Митева смята, че процесът срещу групата за отвличания трябва да бъде върнат на първа инстанция и да започне отначало. Причината са допуснати процесуални нарушения, заради които Митева подписа частично оправдателната присъда днес с особено мнение. След като върнат делото на първа инстанция "Наглите" ще бъдат оневинени, а пострадалите сами са си рязали пръстите и са се отвличали. Изобщо жертвите на "Наглите" са шизофреници и никога не са били отвличани. По-късно ще осъдят България в Страсбург за причинени вреди и ще получат обезщетение.

Чудесата не свършват до тук.От днес на работа в следствието като следовател  се връща Делян Пеевски, разбира се не без благодарението на ВСС, който реши в разрез на закона, че може да бъде върнат на работа без да има задължителния двегодишен стаж. Чудеса. Това беше седмицата на чудесата, не искам да си мисля какво тепърва ще се случва. За тези два месеца, които оставят до парламентарните избори, тройната коалиция ще трябва да наваксва изпуснатите четири години. От сега почвам да се чудя кои стари мутри ще изплуват в нови одежди, препрани и готови за нови подвизи. Изобщо тройната коалиция се върна с гръм и трясък. Дерзайте братя....“

 

Аз добавям:

Не само Трактора. Слави Бинев също обикаля и дори се сърди, че го пуснали в „това“, а не в „онова“ предаване. Hе знам какво очаква. Да го пуснат за водещ на новините може би?

А отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо кога се случи? А кога се появиха заплахите за живота на министър-председателя и на вътрешния министър. Защо  към тях? Според „народа“ подходящи кандидатури са тези на Румен Овчаров, Иван Костов, дори на Меглена Кунева. Кога поникнаха рогите на Сидеров?

Не било опасно, дори е здравословно, твърдят някои. Пак цитирам: (коментарии в Мрежата)

 

Западняк преди 3 часа (след един месец се случи атентатът в Бостън - аз)

Сега в България! Скоро и в Западна Европа! Ще се палите не ама ще горите.....Дявола издава багажа,време е за ИСТИНАТА. Истината ще дойде от Изток!!!

 

Анонимен преди 3 часа

АКО ИСКАТЕ ПРОСПЕРИТЕТ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА АТАКА

dedoviami

преди 4 часа (този имал дедо, голям праз)

ДА,МЕЧТИТЕ СА ВГОРЧЕНИ....И АЗ СКАЧАХ И ИМАХ НАДЕЖДА ПРЕЗ ОНЕЗИ ГОДИНИ,КОЯТО СЕ ТОПЕШЕ С ВРЕМЕТО...СЕГА СЬМ В САЩ И ГЛЕДАМ ПОРАСНАЛАТА МИ ДЬЩЕРЯ И СИ СПОМНЯМ КАК БЕШЕ НА РАМЕНАТА МИ ПО ПРОТЕСТИТЕ...СЯКАШ БЕШЕ ВЧЕРА! ТУК ТЯ РАБОТИ ,УЧИ И ИМА МЕЧТИ.....,КОИТО ЗА ЖАЛОСТ НЕ ИСКА ДА ГИ РЕАЛИЗИРА В БЬЛГАРИЯ...

 

муспи преди 4 часа

За да се роди и живее човек, трябва в тези няколко десетилетия да убива евреи и цигани! Иначе ще си стои тука с евреите и циганите. Бог ще му зачете избора.

 

Анонимен

ТИМ са най-великите на Вселената , Българския народ да лапа ПИШКИ.

 

Мислете с главите си преди 2 часа

Защо се плашите толкова от думата "национализация"? Не е толкова страшна. НРБ беше на 26-27 място В СВЕТА по ВНД/глава от населението. С всички грешки, волунтаристични решения, шуробаджанащина и т.н. НА 26-17 МЯСТО В СВЕТА, не в Европа! Къде сме сега? Да попитам: някой може ли да ме даде ЕДИН пример за приватизирано предприятие, което да работи добре и за благото на всички нас? Въпрос, във връзка с БДЖ: мисли ли някой, че Дойче Райхсбане ще бъде приватизирано НЯКОГА? Мислете с главите си! Сега!

 

Вярващ преди 3 часа

Човек като Чавес ни трябва. Да ни върне държавата. Ама първо ние трябва като народ да свършим мръсната работа. ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН НА 12-ТИ МАЙ. БОКЛУЦИТЕ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА,

 

Анонимен преди 2 минути

КОЙ СИ ТИ БЕ ГОВЕДО БАНКЯНСКО---ПАК ЩЕ ВИ ИЗРИТАМЕ ,КАКТО СЕГА ВИ ИЗРИТАХМЕ И ПАРИТЕ И ЗАПЛАХИТЕ НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ...ГАДОВЕ ГЕЙБЕРАСКИ-СЪСИПАХТЕ ЖИВОТА НИ-ИЗРОДИ АНАДОЛСКИ-ОДИ ДА ДУХАТЕ-САМО ТОВА МОЖЕТЕ!!!!!)

 Завършвам с един изключително  глупав коментар. На българин, естествено. От „народа“ дето иска да влезе в Парламента да ни управлява. Няма да му напиша името. Датата обаче – да. 2.04.2013 година:

„Наистина има много злоба и завист сред хората в България, но според мен ако минималната заплата е 1000 лв. на никой няма да му пука кой колко милиони има!“




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. podvodni - Ххаха, добро чувство за хумор имаш. ...
29.04.2013 17:46
Ххаха, добро чувство за хумор имаш. С Б.Б. сме баш европци. Много готин виц!!
цитирай
2. dobronameren - Виц според тебе
30.04.2013 09:56
А според мен - истина. Да припомням ли пак библейската история за онзи Петър, дето се отрекъл от Христос в четвъртък вечер и за онзи Павел, дето в петък по обед хвърлял камъни по него, но след време разбрали другата истина и днес на техните имена е наречен най-големия християнски храм в света.
Говоря за Борисов, podvodni, а не за тебе. Ти си безнадежден случай. Никога няма да станеш европеец. Един българин с надежда да стане европеец, никога не би ги наричал подигравателно "европци".
Сега някой може да възрази, че ако за Борисов давам надежда, то за подводния защо не давам! А какво е направил подводния за България? Освен да вреди на европейския й стремеж, "подводно" разбира се. Защото за открито несъгласие се иска честност, а не "Ххаха" или "Хихихихи".
цитирай
3. podvodni - Уф, олекна ми! Мислех, че ще кажеш, ...
30.04.2013 16:57
Уф, олекна ми! Мислех, че ще кажеш, че съм половин европец и щях яко да се притесня! Ми, че аз съм Българин бе човече! А това е стъпала над европците.
Онзи ден, видният европец Барозу взел, че успокоил чешкият премиер да се не притеснява за ЧЕЗ в България. Той и Европата нямало да допуснат, България да влияе на ЧЕЗ независимо от обстоятелствата. Определено това европско поведение никак не ми е по вкуса, обаче тея си нямат представа с кой се захващат. Или по-точно, съвсем за забравили уроците на историята.
Та такива ми ти работи за европата.
Малко съм учуден да приравняваш Борисов на свети Павла, ма виж с Петрос много си приличат. Та до колкото си спомням пича (Петър, де) бил страстен последовател на Кришна. Опс, Йешуа. Ма нещо го хванало шубето и вместо да отстоява позиция взел, че всячески се отказва от даскала си. След това взел да прави сечено на дружката си Павла, щото бил по-почитан от Скалата (ама не Дуейн Джонс). Все пак малко биха повялвали на евреин който действа малко безчестно, по еврейски. И понеже лъжецът козината си мени, но апетитът за пвласт остава непокътнат, Петър така лъгал за Павел, че разцепил цялото Ристиенство. Остави другото, но той си имал върли почитатели които убедили император Константин да приеме теорията на Петър за правото Християнство което днес се нарича католицизъм. Пък другото Павликянството, взело че намерило здрави корени в България като се вляло в официалната църква и отделно се наричало - Богомилство.
Така горе-долу седят нещата с библейските приказки относно Петър (Борисов) и Павел (народа, част от който е и Подводни, демек - аз).

п.п. Вярно, че има катедрала именувана на Петър и Павел, но това е повече от кумува срама от колкото от призвнателност. Обаче тронът си е на Петър, като Павел няма място на върха. Тъ де, всеки папа е наместник на Петър, поне така казват по CNN и другите медии.
цитирай
4. dobronameren - не разбрах възраженията ти, подводни
01.05.2013 08:43
Нищо чудно! Малко са объркани. Това е защото и си еднакво отдалечен от Европа ("видния европец Барозу", който ако не се лъжа е социалист), и от християнството в нея (което не отличаваш от Кришна, нали), и от народа (освен ако си от онзи "нород" излязъл на всенародни протести). А иначе раздавай акъл. Ако може наистина малко по-образовано - добре ще е.
цитирай
5. zaw12929 - НАДЯВАМ СЕ НЕ СТЕ ОПЕРИРАН ОТ СЪВЕСТ...
02.05.2013 12:59
Прочитам , препрочитам няколко ваши постинги. Реших днес да гледам ГРИГОР ЛИЛОВ. НЕГОВА СИ РАБОТА ВСЯКА ПАРТИЯ КЛЕПИ ДРУГА- А ВИЕ ЗА КОГО СТЕ ДОБРОНАМЕРЕН ?! Не ви приемам, нито ви отричам. Явно сте яко свързан с ГЕРБ и приемате болезнено това, което се случва. Възможно е, да са ни приели в Шенген, ако ГЕРБ не падна от власт. Дянков каза, че точно сега Шенген не ни трябва.
БОЙКО НАПРАВИ ПАРТИЯ И ДОЙДЕ НА ВЛАСТ, ЗА ДА СИ ОТМЪСТИ НА БСП МАХНАХА ГО ОТ ПОСТА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР
ВЪОБЩЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОМРАЗА ВЪРШИ РАБОТА- КОСТОВ ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ УНИЩОЖИ СЕЛСКАТА ИКОНОМИКА, ВОЕННАТА ПРОМИШЛЕНОСТ... ТОВА Е ДРУГА ТЕМА
След падане правителството на ГЕРБ светът започва , заедно с обществеността у нас за истини, които са ужасяващи- които са верни и дано предизвикат катарзиса... да има просперитет и да се повишат доходите на хората- не може във фалираща Гърция минималната пенсия да е 15 пъти по голям от минималната пенсия в България... вие явно сте осигурен и за хората не ви пука... а това е идеологията на ... дано не сте от тях, но аз ще ви изпитам... защото, да мразиш Станишев не е доказателство за доброта или зло- то е показател за демократичност- да не си бесепар, но да оцениш като дфобро- че българин е начело на социалистите, в ООН и т. н . , да се гордееш, че си българин пред света, а не с някаква партия...на която ЛЪСНАЛ ОСРАНИЯ ЗАДНИК. АЗ НЕ СЪМ ОТ БСП... НЯМА СЕЛСКА ПАРТИЯ... ИМА САМО 300 ПАРТИИ, МАЛКО СА!!!
А вие сега научихте ли неща, които ви ужасяват от политиците?! Или за вас е естествено екс премиер да командва действащата прокуратура...
Никой не е грабил евросубсидии с такива гигантски размери и за това има доказателства, които са в съда и предстои ако не нашата прокуратура, то ОЛАФ да санкционира България... вие няма да ми повярвате, но истината ще излезе наяве.., и ще помете ГЕРБ, ако не се изчисти от омирисаната глава...сега!!!
цитирай
6. dobronameren - Въпреки, че преливам от възражения към №5, ще отбележа само две.
02.05.2013 17:44
И Георги Димитров беше шеф на Социалистическия интернационал, но какво от това? Гледам неговите хора. Например онези от "Дума" махнаха от челото на вестника си двата му портрета преди толкова години и още не са ги сложили. Няма и да ги сложат. Срам ги е защото.
Знаете ли, аз съм демократ по разбирания. Не съм обвързан с партия, защото според мен в България е още рано да се дават оценки за демократичността на която и да е от съществуващите. Но ми прави кеф, че определено не ме виждате като човек на Станишев, още повече - на Иван Костов, а пишете "Явно сте яко свързан с ГЕРБ". Откъде следва, че засега само ГЕРБ дава надежди за демократичност!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872781
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031