Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2013 18:52 - Езикът на омразата - 31
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 1120 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.05.2013 07:54


 

Омраза! Откъде толкова много? И защо?

Вчера прекъснах поредицата от постинги за събитията от началото на годината, която „любимата на целокупния български народ” партия БСП организира, буквално организира, за да провали бъдещето на нацията ни. Поводът беше „новината на деня”, че изказването на един Мирослав Найденов пред едни водещи от една телевизия, трябва незабавно и безапелационно да доведе до оставката на лидерите на партията ГЕРБ. Която е единственото препятствие пред успеха на БСП след две седмици на изборите.

 

Фактът, че само ГЕРБ може да спре неистовия стремеж на БСП към властта в България, е на порядъци по-верен от съобщението на Мирослав Найденов!

 

Днес демократичния ми гняв попремина. ТЕ, от БСП и техните поддръжници са си такива. От 130 години назад и колкото им позволят свободните хора занапред, толкова. Освен това бързината с която „реагира” един Николай Колев-Босия на вчерашния факт, ми позволи да цитирам неговия последен образцов откъм омраза постинг. Така няма да имам чувството, че съм пренебрегнал един – поставете вие епитета, читатели. На мен ми е достатъчно лепкавото чувство, четейки: „Цървул Цървулов”, „Знаковото лице на милиционерската мафия ще падне с окървавена глава”, „яростни защитници от ГЕРБ изведнъж усетиха, че гащите им са пълни с нещо кафяво, смрадливо и лепкаво”...  

 

Ашколсун на този „радетел” за „истинска демокрация” в България! Алтернативата „народна” на комунистите!

Само да се чудиш защо баш тоя се изаква по този унищожаващ го начин. Не ще да е от глупост – не изглежда такъв. Не ще да е от принципност – какво принципно има в това да мразиш така неистово. Да не би да е пък в едно задържане по демократично време за участие в наркодалавера, както пише в Интернет срещу името НКБ? Ама то е толкова малко, толкова епизодично, така сбутано всред другите на други огромни престъпления...

Прочие да оставим слугите и да се обърнем към Господарите!

След като Бойко Борисов съвсем в демократичен дух направи това, което искаше „народът” от него, същият този „народ” се обърка. Естествено! Ако на улицата протестираше Народът – без кавички и с голяма буква, той щеше да знае какво иска, къде му стиска чепикът. Но на улицата бяха мобилизираните. От озверелите без власт вече повече от 3 години социалисти, през анархистите – какво меко име за шпицкомандите на Сидеров, през изненаданите неприятно от гоненията към тях мафиоти и губещите тарикатските си надежди за аванта до глупаците, надяващи се държавата да им движи живота, каквито има във всеки един народ.

 

И сега к’во? Бойко, мамка му!, ни надцака коза „Оставка на правителството”. Тогава „сменяме боята” – „Оставка на Народното събрание”, „Не на разпускането му”, „Велико народно за нова конституция”, „Смяна на системата”, „Национализация на монополите”, „Оставка на президента”, „За програмно правителство на надеждата”, „Оставка на служебното правителство”... Изобщо пълно объркване! За това спомогна и първоначалната маскировка, поръчана от Партията: „никакви партийни знамена на протестите, да не каже Европа, че ние ги организираме”. Е, как да кажеш тогава под разветия ТРИБАГРЕНИК основната си цел - че искаш БСП да вземе властта! Само веднъж на един митинг на АТАКА се появи руското знаме – на 3 март точно, за да има повод!, и се случи онова, което се случи миналата седмица, когато левскари развяха знамена със свастики на футболен мач – глоба и предупреждение за изхвърляне от играта. Нашата преса, представяте ли си – дори нашата слугуваща на социалистите преса! - като скокна... Ужас! Никак не е лесно държавата ти да е член на Европейския Съюз. 

Но е много радващо! Поне за мен!

Да се върнем на Омразата! Само на онази по форумите, че иначе няма да ми стигне не само мястото, но живота, да я описвам всичката. (Това в скобите е от мен. Да не пропуснете лъжите им, които би трябвало да обясняват омразата им.)

- Aliya София, България, DNES.BG

Гледах интервюто на Иван Петров и други варненци, участници в протеста, по Нова ТВ в предаването на Милен Цветков - направи ми впечатление колко искрени (искрени?) и смели са тези хора, решили да се борят докрай срещу нетърпимата монополна експлоатация на българина. (Защо престанаха „да се борят докрай”? Нима „нетърпимата монополна...” вече не е такава?) И с какво чувство за отговорност пред младите хора на България Иван Петров заяви - "Няма да ги предам! Не искам младите ни да си отиват от България - вече 2 милиона си заминаха от Родината!" Достоен мъж. (Кое му е достойното? Че безочливо приписва 2-та милиона български емигранти на 4-те години управление на ГЕРБ? И че ни един от „отиващите си от България” не се отправя на Изток?) В същото време личеше дълбокото разочарование и лична обида на протестиращите от излъганите им представи за системата, в която живеят. Някак си не можеха да преглътнат факта, че срещу тях, мирни невъоръжени хора с право на изразяване на глас и гражданска позиция, бе изправена въоръжена до зъби жандармерия, водни помпи за разпръскване на демонстранти и хората бяха бити и помитани от полицията. (Изобщо не е вярно! Дори онези, които чупеха, хвърляха камъни и палеха, дори те не бяха „бити и помитани  от полицията!) Ако цял живот си вярвал в справедливостта на държавната управленска структура, в демокрацията, в която те убеждават и политици, и медии, ако си плащал чинно данъците си и си работил за заплатите и на политици, и на полицаи, ти е трудно да повярваш, че същите тези хора ще се изправят срещу теб и ще те бият, псуват и помитат. Докато в същото време твоите родители на село са ограбвани от набези на кокошкари, поради бездействието на платената от теб "родна" полиция.” (Ох! Няма да забравя да попитам тази Aliya дали тези неща са се променили, когато БСП вземе властта. Ще следя дали ще изчезнат кавичките на „родната” полиция. Обещавам!)

 

- И какво направихме? Едно голямо...
Манол Глишев 
mglishev.blog.bg

„Оставям настрана, че тези, дето бихме искали да се прави нещо повече, се оказваме нежелани еУементи и „провокатори”. Това вече веднъж го чух на Орлов мост. Пък после някакви пияници ни газиха с червени автомобилчета. Сигурно пак протестиращите сме били виновни. Оставям настрана и подозрението, че така наречените координатори са или пълни бездарници, или полугерберасти с леко розов уклон. (Забелязвате демагогията глишева, нали? Кой организира протестите... И окончанието „расти” – да напомня за педерасти.) Но виковете „браво на полицията” вече са върхът на Стокхолмския синдром. Чакам да чуя от камиончето на координаторите и хита „Евалла на Живков” или пък химна на МВР в изпълнение на Веско Маринов (да ме прощават дамите за мръсната приказка). Не ме разбирайте погрешно. Искам да има протести. Не искам Народното събрание да се саморазпуска, преди да е гласувало промени в Избирателния кодекс. Не искам БСП на власт. Искам българите да се вземат в ръце... ама май много искам. Нищо. Надявам се, че когато късата памет и липсата на воля отново се изпишат върху задниците на съгражданите ми, ’97-а ще се повтори. Разбира се, дори да имам късмета това да стане, ние пак удобничко ще я забравим. Но ми се ще, страшно ми се ще да обеднеем още, да изгладнеем още и след година-две поне временно да спрем да се лигавим. Да обесим последната Тиква на червата на последния Чебурашка и поне за кратко да поживеем като нормални хора.” (Ей това „да обесим”! – за Тиквата, Глишев иска най-много. А Чебурашка е вмъкната просто така, за отвличане на вниманието. Крокодила Гена нямаше ли да е по-подходящ? Или името Гена не звучи съвсем по руски?

- Еврейското безумие Автор: eltimir

Идат някакви измислени избори. Никакво гласуване! Да ги лишим от легитимност. Никакво гласуване за партии, в чийто ръководства има евреи. Сер Гей Станишев, например е херсонски евреин. Никакво гласуване за партии, сервилничащи пред евреите. Такива като ГРОБ, ГЕРБ или как се казваше тая българоубийствена партия. (Понеже не намерил човекът еврейски корен у Борисов, твърди, че също е виновен, защото „сервилничи на евреите”! По тази логика самият Елтимир е лишен от легитимност. Какво като Тертер, онзи, производителят на сиренето, е живял на неговата улица. Да не цитирам тук друго, че ще стане една рядка... ) Или като смешната партийка на агента на Мосад Яни Янев - Пинокио. Никакво гласуване за партии, в чийто ръководства влизат небългари. Като ДСБ, чийто лидер е драгалевски циганин. Ама то други партии не остават, ако приложим тези критерии. И Волен е свързан с Изсраел. (Отбелязахте ли – Изсраел! Басирам се, че не е печатна грешка.) Значи - никакво гласуване!  Значи ли това да се отчаяме? Не! това значи да нанесем ответен удар срещу гадните миризливи евреи. И ние ще го нанесем. Евреите трябва да си платят за злото, което ни донасят. Аз се кълна в това!” (Уф.)

 

- Не банков заем, а национализация georgi georgiev @arih.blog.bg

„Два пътя има пред нас.Единия предлаган от служебното правителство, другия искан от народа. Единия път предлага банков заем от 1 милиард лева и оставяне на икономиката ни в чужди ръце. За всеки е пределно ясно,че това е част от пъкления план за световно заробване.Тези пари ще трябва да се връщат с лихви,а няма как да ги върнем при положение,че нямаме собствена икономика. Другия път минава през национализация на енергетиката. Път,който след години ще надмине с пъти тези 1 милиард лв. без да ги връщаме на никой. Единия път ще подобри временно положението ни за да ни отнеме и последното,което ни е останало.Другият път ще ни върне постепенно това,което ни е било отнемано. Въпрос на избор.”

 

- Скелет в пустинята...или момичета и момчета с воля - моля!
Автор: theeconomist

„Преди три години и нещо се пъчеха, че имат политическа воля . Сега "политическата" им, някъде изпадна и им остана обикновена воля. Да спасят България от катастрофата на предишното управление. Твърдят и че нямало да обвиняват за всичко предходните управляващи. Щели да са толерантни.

И вчера разбрахме следното:
- пак ще има усвояване на милиарди от ЕС / приоритет селско стопанство, но без Миро Найденов щото.....абе неудобна тема /
- пак ще има електронно правителство, толкова електронно,че ще пръщи / вече ще има собствено, ново министерство /
- пак ще има победа и то окончателна над престъпността / до сега победили организираната, от май, май почват дребната, уличната и битовата, всяка една, по един мандат /
- пак ще има енергиина ефективност / това санирани панелки, това собствен газ, това интерконекторни връзки, това големи енергийни проекти, това каратисти в борба с цената на тока................./
- пак ще се оправят доходите на хората / до сега трябваше да оправят своите и на своите хора, ама сега "от земя до чужда коса" и на останалите /

Внушителен, реалистичен план. Доверете му се! Най - важното е, че вече сме го виждали.”

 

Излъгаха ли ни? А сега на къде? Влака на прехода спря на спирка България/ аtanas koleff @ackoleff.blog.bg

„Протестите отминаха, тоест не - тлеят. Появяват се спорадично и разпокъсано и неориентирано. Има даже и инспирирани такива. Просто се справиха за сега с тях. Не! Само така си мислят. Лъвът се готви за скок. От време на време ръмжи и си показва зъбите, но ще скокне. Просто кога ще е? Ето това е въпроса?” (Не само в това е „въпросът”. По-важно е в каква посока ще скокне народа. Защо реши, Колев, че това ще е в твоята посока?)

 

- Няколко по-кратки. Да не изморя „народът”!

 

асан -босия преди 4 минути

от вчера в парламента има свински грип......от прасетата .......

 

комедия-трагедия преди 20 минути

Държавни изменици. Крадете бе, крадете, докато не ви линчуват един ден.

 

Анонимен преди 26 минути

Ето това вече ми харесва депутатите ги е страх да ходят на работа щото народа може да ги стъпче на поредния протест.

 

Анонимен преди 27 минути

Тия всичките да си приготвят кърпа, паста за зъби, четка за зъби, два чифта бельо и да се нареждат пред затвора.

 

ПРотестиращ

Протестиращи, първото ни искане към сегашното Народно събрание трябва да бъде да ни си върне ИМЕТО, което ни отне през 1989 година,,Държжавата да стане,,НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,, полицията ,,НАРОДНА ПОЛИЦИЯ,,, армията ,,БЪЛГАРСКА НАРОДНА АРМИА,, и така нататък,Искаме всичко да ни се върне,което ни отнеха като народ и след тово ни ограбиха,

 

ДАРДАМАНА

малко сте жалки сте и за никакав хуи не ставате (Пише се с Й, глупако! Добре поне, че да го използваш не се иска да знаеш правописа му. Според мен тук Господ е сгрешил!)

 

Тези са незаконни! 

Изборите през 2011 г. бяха фалшифицирани! Предсрочните избори трябваше да бъдат още през декември 2011 г.
Щяхме да имаме поне 4-ма души по-малко самозапалили се!

 

Василев преди 8 минути

Кво става бе???Що не протестирате, големи селяни сте ,промиха ви мозъците с някакъв служебен кабинет!!!Вън на протести с камъни и тояги, само така ще склонят да ви отхлабят примката около врата!!!Толкова сте прости, че направо ме е яд!!!Едно нещо да подхванете и не може да го доведете докрай!!!Лапайте мухи и събирайте пари за новите сметки, шарани прости български!!!

 

Язък за барута ! преди 13 минути

Както вървят нещата Тиквата може отново да се търкаля по пътищата с ножици в ръце. Не бива да се забравя, че този мръсник първо опростачи всички нас и след това фалира държавата. Нали за това го изгонихме ? Този лешов цървул знае, че няма да бъде съден. Днес, макар да е никой, след него вървят два камиона заптиета и той продължава да се вози в държавни джипове. Изглежда, че изхарчихме барута за нищо !

 

СРС преди 1 минута

И на цирковата площадка в Арена, Бочко ще се ВЪЗРОДИ КАТО ФЕНИКС. Дано само преди това да си е направил Клизма, да не затрупа привържениците си.

x2012x

„Ако лумпените не могат да свършат работа , то почакайте до есента да видите лудите как ще се разплатят с управляващите !”

 

- За 12 години заради корупция в Китай са разстреляни 10 000 държавни чиновници/ Автор: borsi

„За периода от 2000-та година досега в Китай са разстреляни близо 10 000 държавни чиновници, които са били уличени в корумпираност. За същото време други 120 000 са били осъдени на различни години затвор, уточняват китайски източници.
Коментари:
shout

Като чета за разстрел, та се сещам за един документален филм за др. Ленин, та ... в първите години след Окт. революция се появяват много крадци, разбойници, проститутки из различните губернии. Ленин получава стотици телеграми за това. Единственият му отговор беше с телеграма с текст: Разстрелят! Разстрелят! Разстрелят! Май това трябва да е решението и при нас, не само за чиновниците!

djani

ЕС се разпада. Алтернативата му е БРИКС. А Китай е в БРИКС. Възможно е в недалечно бъдеще този сценарий да се разиграе и у нас. Ако не загубят главите си, някои ще загубят имотите си....

hristo27

Бедна ми е фантазията, ако наши управници бяха поработили една-две години в Китай. И как са свикнали да искат подкупи...

 Изхарчих си лимита за място само за глупостите по форумите. Ами анти-бойковите громения на журналисти, социолози, политици, анализатори, синдикалисти...

 

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1873564
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031