Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2013 19:30 - Хайде да си кажем МАО, Сидерови
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2250 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не ЧАО, което значи Чупи се, Ако Обичаш, а МАО – Махай се, Ако Обичаш. Грубо е, но безусловно необходимо!

То и Яне Янев е същият въртящ се смешник, но не е вреден за обществото ни. Напротив – дори е полезен с предупрежденията си. И не иска властта, а просто помага, както той разбира това. Докато Сидеров в прав текст си казва: „Дайте ми властта, аз знам как!”

Е! Да видим КАК! (В скоби са моите „дребни заяждания”.)

- Национализация на всички частни монополни дружества и отнемане на активите им в полза на държавата. (Добре звучи, ама те почти всички частни д-ва са монополни на пазара. Включително и телевизия АLFA. Държавен е само „контролът” върху някои от тях. Върху ALFA например няма държавен контрол.)

- Прекратяване на всички концесии върху обекти със стратегическо значение за България. (Хайде да кажем, че по някакъв начин отнемането на концесията за златодобив мине безболезнено, но как ще се отнемат например морските концесии на мафията?)

- Незабавно изравняване на всички доходи на българите със средноевропейските. (Обръщам внимание на думата „незабавно”, което означава да се намерят „свежи пари” веднага. Как ли? Засега като вземем доходите на всеки чужд инвеститор в България. После следва отказ от Валутния борд, за да се отвори печатницата за пари.)

- Напускане на всички европейски структури в които членува България, както и напускане на НАТО. (Дребният въпрос: какво ще стане с инвестициите, които напуснатите страни имат у нас вече? По-едър въпрос: случайно ли е, че няма атакистки призив да не се включваме след това към страни, различни от посочените, например Русия?)

- Да се забрани на всички „колониални” партии да участват във властта. Да се остави на гражданите да управляват държавата, водени от единствената „неколониална партия” АТАКА. (Кои българи ще имат право да се наричат „граждани”? За турците, живеещи в страната ни например, питам специално. А за какви ще бъдат обявени членовете и симпатизантите на „колониалните партии”?)

- Властта на гражданите ще се осъществява чрез рефендуми. Лесно инициирани – със 100 хиляди подписа само. (Как ще постъпи гражданската власт, осъществявана от АТАКА, ако на някой рефендум се окаже, че „колониалните” граждани са повече от „неколониалните”? Наема ли се да твърди партия АТАКА, че това ще бъде невъзможно да се случи в бъдеще?)

- и още много по-дребнотемия...

ТАКАВА ПРОГРАМА Е НЕВЪЗМОЖНО ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА!

Поради следните огромни препятствия пред нея – национални, регионални и световни. Отзад напред:

- Светът вече е разделен. И няма „необхванати” страни. В какъв смисъл сидеровите националисти искат България да стане зависима само от себе си? Възможно е само чрез преразпределение. Преход от един лагер в друг. Само, че това става с война между лагерите. Световна война! Защото тръгнат ли прецедентите... (Да го кажа в стила на furijka - Отишла една кукла на гости с приятеля си на едно по-голямо събиране. Но там един друг я харесал. И сега как да постъпи? Ако се обърне към новия, ще го отнесе от стария. Ако гледа в очите стария, новият ще й го натресе. Ако реши да избяга? – Това нито старият, нито новият ще го допуснат.)

- За да се подреди държавата, са теглени кредити от друга държава. Изведнъж кредитополучателката по някакви причини отказва да връща взетото.  И прецаканата в случая чужда държава се „свива примирена” и прежалва отпуснатата помощ. Я! Това може да стане само, ако някой плати масрафа. Може и другата, „приемната нова” държава, да плати дълговете й от собствения си джоб. (Коя, Сидеров, е приемната нова държава, която ще плати дълговете ни, преди ти да обявиш Независимостта?)

- Зад тази „Програма” стоят 400 хиляди, нека бъдат половин милион българи. Как ще бъде изпълнена тя, когато останалите 6 милиона българи смятат, че тя ще донесе само вреди на държавата им? При това неприемането на такъв национализъм им е генетично заложено! 

Глупости на търкалета !  

Такъв е моят извод за АТАКА и Сидеровци. Ако беше само това, щях да напиша в заглавието ЧАО вместо МАО.

НО На опасни търкалета !

Защото това ще вкара нас българите във война. Не световна – това не зависи от нас, но в гражданска – със сигурност!

И „нарязани” от безотговорни глупаци !

Ако не се справел със задачите, които си е поставил, Сидеров обеща да се откаже от политиката. Голям праз! Хитлер дори се самоуби, но германците още носят последиците от „задачите” му. С кой акъл АТАКА-та тръгва по стъпките на националсоциалистите?!

Никой в България няма да му позволи това. Неговата „национална” доктрина не е лявата социалистическа. Която разчита на обединените усилия на всички страни от новия социалистическия „лагер”. Още по-малко е дясната герберска, която разчита на подкрепата на Обединена Европа.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. podvodni - Хихихи, ами ако има начин?
06.04.2013 14:54
Хихихи, ами ако има начин?
цитирай
2. dobronameren - Ами, няма начин
06.04.2013 20:59
Няма начин, ако ракетите ти имат обсег на действие 1000 км., да бомбардираш да Америка, която е на 10 000. Няма начин да скочиш на височина 5 метра, дори да си председател на МОК. Няма начин с максимум 20 депутати да управляваш България, която е член на Обединена Европа. Няма начин, отдавна няма начин, да се сбъднат мечтите ти, podwodni.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1893205
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930