Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2013 17:08 - Доган не го убиха, но неговото ДПС се самоуби
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 4222 Коментари: 6 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Не мога „да се спася“ от изкушението да коментирам атентата срещу Доган, както и от обвинението, че се занимавам с него. Единствено мога да ви помоля да прочетете следващото.

То не е невярното Местаново, че в България е заплашена демокрацията. Не е подлото Станишево, че щом срещу Доган е стреляно, всеки българин трябва да се страхува за живота си. Не е политически нечистоплътният Сидерово-Каракачански повод да въведем СС-диктатура в страната. Не е тъпотията на Диков да доказва физкултурната си умност като стреля по пилешки бутчета. Не е „отзвукът на деня“ по Герговската NBT телевизия. Не е съветът на Борисов да си гледаме строежите и да не обръщаме внимание на стрелбите между братя-мафиоти.  Написаното е прогноза за резултатите от изборите у нас след половин година. Моята прогноза.

Е, те тук сега ще се разпищолят срещу мен всичките в блога кушели, чари чавдари, ентелегентни  економисти, кризи, дризи и одризи, дивите дядовци и техните побеснели бабички и внучки… Що бре, драги? Аз не съм по-умен от вас, изключвам суперите 666. Просто използвам добросъвестно и не за моя изгода източниците на информация за събитията. Ако трябва „да го вържа“ с атентата - не гърмя с псевдо пищовче, а с истинско. Амунициите ми не разпръскват червен пипер. Затова ирониите ви за мен от рода „Бил. Знаел. Познавал.“  са като енимехмедовата заплаха. Размахва такъв пистолет, дето не достига за обвинение в убийство, а само за хулиганство.

Не съм „бил“. Вие сте били! Зная!  И вие знаете, ама не смеете да си признаете, че ще трябва собственоръчно именно и поименно да си обършете посраното. И познавам! Естествено. И вие можете да достигнете моето съвършенство, ако отворите широко затворените си очи.

Ама на какво се надявате? Впрочем, без да напускаме темата, да се ограничим с конкретното тълкуване на днешните й проявления. Не е важно дали гърмежът е бил истински, кой точно е гърмяният, кой ще гръмне като прощален салют, пиратка или балон, пълен с въздух под налягане. Не е важно, че Доган не го убиха. Важното е, че Догановото ДПС се самоуби.

Кой нормален български гражданин ще даде своя глас на изборите след половин година за партия, чиито най-добри избраници са зверовете, говедата, фанатизираните мутри, които видяхме на конференцията на ДПС. Баш там! От първия ред столове, най-близо до трибуната! Чрез фото и ТВ-камерите пред очите на цяла България! На всичкото отгоре те сами си спретнаха този излагащ ги дискредитиращ спектакъл. Което означава, освен всичко друго, че са завършени глупаци.

Кой ще ибриксира такива кандидати за управление на европейска България?

- Лютфи Местан ли? Да говориш бавно съвсем не означава, че говориш умни неща. Доста често това означава, че самата твоя мисъл тече бавно. А в случая местанов много вероятна причина е, че той трябва да изчаква Гласът в слушалките си. Иначе се получава микрофония.

- Сивият кардинал или Данчо Ментата? Хайде, холан. Аман от нагли тарикати. Гьонсурати. Да си ги прибира обратно компентната двойка в „Единство“. Пардон – в Единния Съюз.

- Твърдият електорат на ДПС ли? Техен ред е да избират – между нас и онези тъпи биячи от VIII-та национална конференция на ДПС. За вас не знам, но аз лично имам високо мнение за истинските български турци.

И тъкмо това, последното, е най-голямото ми основание да твърдя, че на изборите Местановото ДПС и Сидеровата АТАКА ще постигнат сходни резултати. Лошото е, че онази кукувица Меглена ще принуждава ГЕРБ да разчита на коалицията „Ярешки“. А те са толкова сигурни демократи, колкото Костовите.

За днес това е. Добронамерен хубав ден желае.

P.S. Референдумът на 29 януари ще завърши не с три, а с две НЕ-та. Няма да събере необходимия брой гласове, за да бъде валиден и гласувалите с НЕ ще бъдат повече.

P.S. Не съм забравил, че съм обещал да разкажа новата история на СДС. Когато Костов го направи партия. Не съм променил и намерението си поредицата постинги за това да имат общо име – „Фабрики за илюзии“. Просто изчаквам по-подходящо време.




Гласувай:
10



1. drakulla - съгласен съм,
22.01.2013 21:43
с тоя кьотек им отидоха мнооого избиратели ( и от техните)...представям си колко ги е яд...през всичките тези години нито един българин не можа да направи нищо, а сега един от техните им разсипа рахатлъка
цитирай
2. dinkov - Динков
22.01.2013 23:25
Всички в България сме български граждани. Няма значение етноса. Проблем между нас обикновените българи и турци, няма. Аз лично имам, дори мога да кажа приятели турчета, с които много се уважаваме. Между другото много работят. Проблема е ДПС. От Движение за права и свободи, то отдавна се е превърнала във феод на Ахмед Доган и обкръжението около него. Жалка история. Жалко за самите турчета. Наистина българските турци са свестни. А тяхната Родина е България и те ценят това. Номера е заедно да си направим държава където да си изживеем живота всички щастливо. А дали можем ? Там е въпроса.
Ицко
цитирай
3. pvdaskalov - Четях, възхищавах се на саркаст...
23.01.2013 18:05
Четях, възхищавах се на саркастичния тон, който аз лично не го умея до такова съвършенство, и си мислех, че турците от Делиормана, от които имам прекрасни впечатления като работни, чистоплътни, гостоприемни, майстори на десертите, нямат нищо общо с главорезите от конферентната зала. Ми това си е чист фанатизъм и проявление на звяра у човека. Срамота!!!! И ако тези редове бъдат прочетени от моите познати в Свещари и околните села, където съм бил с години по археологически разкопки, нека знаят, че в тези побойници ние, сънародниците им, не виждаме самите тях... И когато прочетох от автора на постинга: "За вас не знам, но аз лично имам високо мнение за истинските български турци", а после и подобни думи в един от коментарите тук, отдъхнах си, че няма да се конфронтирам с колегите си блогъри. Последно. Не мога да си представя по-точно заглавие на постинга от избраното...
цитирай
4. lostov - Колега
24.01.2013 13:43
Искрено се надявам да си прав за тези две прогнози. Че голяма част от досегашният електорат на ДПС ще се отдръпне от тях и че референдума за "Белене" ще завърши с не... Надявам се!

И поздрави!
цитирай
5. kostadin - Преди 20 године турскоговорящите ...
11.02.2013 08:50
Ог твоите уста вп Божите уши!Но ти сиизгубил връзка с реалността.Случилото се превръща Доганчо в мъченик и знаме на борбата им за автономия и отцепване барабар с половин България
Преди 20 године турскоговорящите гласоподаватели бяха към 800 000.
Пита се след 23 години колко с колко е нараснал техният брой,даже без да броим циганите приели исляма.
цитирай
6. dobronameren - На kostadin - колко са турците на Доган
11.02.2013 19:14
ще отговоря в началото на м.юли т.г. До тогава ще търся реалността с която съм бил загубил връзка. Днес е 11 февруари, четете на 16-ти, когато продължавам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1883949
Постинги: 670
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930