Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2012 17:07 - Имали план, щели да бият
Автор: dobronameren Категория: История   
Прочетен: 2118 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Боже, Боже.

Преди 6 дни написах черно на бяло, че „Германия ще бие Гърция на четвъртфинал на европейското първенство по футбол”. Няма някакъв особен риск да предскажеш, че германският тим ще го направи, защото той е почти на върха на европейския футбол, докато гръцкият тим се мота още в базовия лагер. Успях да позная, нали, но това не е нещо забележително. Освен, че е съвсем маловажно. Провокацията беше съвсем друга.

Тогава, преди 6 дни, в Гърция течаха избори. Гърците трябваше отново да застанат пред урните след само 3 непълни месеца, за да направят следващ, този път успешен опит да прескочат пропастта, наречена „Вън от Европейския Съюз”. Обърнахте внимание, нали? Написах „Пропастта”! А ето това е истинско предсказание! Рисковано. Но не защото не съм убеден, че няма да се случи, а защото от другата страна се вижда повече от отчетливо озъбеното зло лице на комунистите в техния най-престъпен вид – сталинския. Решени да убиват, именно да убиват!, всички, които не признават тяхната власт. Което, ние демократите, не можем да си позволим да правим. Дори спрямо такива престъпници като тях! А това означава загубено пропиляно нахалост време за превъзпитанието им. Работа безнадеждна. Чакаме естествената им смърт.

Междувременно имаме много по-важна задача – да не позволяваме изграждането на нови техни копия сред подрастващите утрешни наши наследници. Именно за това, повтарям – именно заради това! – харчим своите собствени животи. Плевим градината си, унищожаваме паразитите, гризачите, змиите в нея. Не остава време да й се радваме и да се гордеем с нея.

Те какво правят? Вредят! Каква е програмата за управление на Ципрас (СИРИЗА) в Гърция? Аз не се съмнявам! Същата като на Путин в Русия, същата като на Асад в Сирия, същата като на Кастро и Ун, същата каквато беше на Нориега, на Саддам, на Кадафи... – терор над всички „не техни хора”, докато Светът биде запален в световна война. Която щели да спечелят те?!

Че как бе, чучулиги батьови? (Извинявай, Сополе, това ти определение е най-верния факт от твоята автобиография.) С какво? С танкове от миналия век срещу високите западни технологии днес? – уф, смешници! С рубли или с китайски юани, като ще се изпопребиете за долари и евро? - „Гъза си отваряте за тях”, както би се радостно изразил „Лордо от Итън”. Щото той знае, вече го е направил - купил си е титлата, обменяйки заработеното с дупене в конвертируема за Англия валута. С битови престъпници срещу честните хора? – В правова държава от Европейския Съюз? – Глупаци! Че и тъпи глупаци!

Че как ще стане това бе, чучулиги батьови,  като изпратихте вашите синове и внуци да се учат в Америка и Европа, а не в СССР или Китай? – Огромна грешка е да научиш мръсния къде е банята и да му пуснеш задължително душа. Ще стане чистник! Доказателство ли искате? Ами вижте рекламите по телевизията примерно. Само „Джонсън и Джонсън”. Да сте видяли клипче за одеколон „Тройной”? – ех, мъка...

bTV (защо пък само тя?- въпросът е мой) била турска, разправя един, дето се опита да си направи именно харем и това му изяде главата. Ще гледат Новия Парламент двамата командири отсреща от „Радисън”, ще си пият уискито... докато... Направил съм вече своята прогноза за тях - „Докладваха ми. Пуснали са вече душите им по подземния улей.” Що не четеш бе, батка?

Пък аз чета. Всичко, дори и твоите глупости, че и ги цитирам да се види какъв си простак. Именно простак, защото – сигурен съм, че се кефиш на тези мои лайняни грижи:

- 666! СУПЕР... преди 3 часа

  ...НА 22 ИУНИ 1941 ФАШИСКА ГЕРМАНИЯ НАПАДА ВЕЛИКИЯ СССР...ХИХИ...НА КОЛЕНЕ ТЪПИ ГЕРБЕРИ...!

- Жоро-бг преди 3 часа

  Вулгар-Ос,най-слабия отбор сте,клецахме ви с 4 парцала,ама ебахте Русия ,затова ще ви препикая труповете,но НЯМА ДА ГИ ОСЕРА! НЯМА! ОЦЕНИ ЖЕСТА МИ,ОЦЕНИ ГО МЪРТВИЙ! ЕБАЧЪТ НА РУСИЯ БЕ ИЗНАСИЛЕН!ПОЧИВАЙ В МИР ЕЛАДА,ЕБАЧО НА СЪВЕТСКАТА КЛОАКА!

- дори не чета шизофреничните ти излияния , но не защото обработвам ануса на майка ти старата курва от факултето, не , седесаро-педерасин !Просто защото знам ,че всички те са плод на това че си бил гаврени от комунисти,заслужено гаврен !Всеки ден паля свещ и се моля за смъртта ти, уродливо джудженце , искам те в гроб , искам да уринирам върху вкочаненото ти , посиняло трупче, ясен ли бях , педерастко недоразумение? !!!!

- 666! СУПЕР... преди 3 часа

 ... ПУ...ДОЛНА НЕГРАМОТНА ГЕРБЕРСКА ТВАР ПИШЕ ТУКА...!

И т.н., и т.н.

Ало! Модераторите от blog.bg, къде сте? Това не е ли „нарушение на правилата на сайта”?

Е разбира се! Но вие се правите на умни копелета – Колкото повече такива простаци се „вихрят”, толкова повече „от народа” ще възприемат следващите думи за чиста монета и ще им ръкопляскат:

„БСП: Имаме план, който ще изведе Европа от кризата. За 3 години управление на ГЕРБ 400 000 българи останаха без работа, хората масово обедняват, няма увеличение на доходите, икономиката е смазана. Това заяви лидерът на ПЕС Сергей Станишев пред български журналисти в Брюксел. Червеният лидер отбеляза, че на фона на тази стряскаща ситуация управляващите отговарят: „Вижте ни, ние строим магистрали”. Лидерът на БСП обаче изтъкна, че дори и в това най-прокламирано действие на правителството, ГЕРБ не се справят по-добре от предишния кабинет: „За три години правителството на ГЕРБ е открило едва 50 км магистрали, докато ние пуснахме в експлоатация 114 км и осигурихме финансиране. Това са фактите”, каза още бившият министър-председател. Вчера Станишев и председателят на ЕП Мартин Шулц се срещнаха с президента на ЕС Ромпой и обсъдиха подготовката за обща Декларация на лидерите на ПЕС с конкретни мерки за икономически растеж на ЕС.”

 

Мили Боже!

ТЕ още са тук и имали план! Ужас ме обзема. ТЕ имаха план и за Втората световна война, който струваше 100 милиона човешки живота! Те имаха план и преди 23 години, който забави – с още колко години? - демократичните промени на България. Сега се засилили с план за Европа!

Как да се изразя! С футболен пример например. Не ме страх от манталитета на Стоичковците. Те са прости ритнитопковци. Но понеже са и много такива, не бива да им се дава възможност да се доближават до Земята, защото ще я помислят за топка и ще я ритнат.

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - А БЕ...
24.06.2012 17:38
На ония дивак 666, дето бил 'супер' щото се насира редовно в селската кръчма, просто му трий коментарите щото е неспасяемо говедо просто.
цитирай
2. georgealall - голяма мешавица, големи глупости
28.06.2012 15:33
това, че гераминя ще бие можеше да го предскаже всеки.... гермнациет от години игарят най-стойностния футбол и не е новина. гърциет обаче се представиха изненадващо добре - удържаха дълго време равностойна игра, изравниха на германците, и до края се бориха. Върнаха цели два гола. Много верин неща има в темата - но и мноог неверно. не разбах от чий зор си скочил(а) от футобола на политиката. нито пък можах да направя вързката между Сириза, нашите комунисти и Путин - тук си се оплескала говориш за различин неща. Сириза са мързеливци и хитреци - по скоро може да ги сравняваш с луканов и жан виденовото време. Путин няма аналог в страните от ЕС. той е диктатор. най-близкото сравнение е Бойко Борисов. А къде отиде на БТВ, от мачовете, през това което става в Гърция, пък съвсем не ми е ясно, още повече че хората са прави в протестите си - тази телевия ни облъчва със сериали на турсик по Великден, което не е нормално и постоянно прави гафове. От катуница с Бенатова до изказванията на Д.найденова.
Инаеч не отричам - поолжението в Гърция е тревожно, ама леля Меркел ще ги оправи. Ако те не щат ги чака голям глад и после трудна и баван стабилизация за 10 години. Другият вариант е ходене по мъките за 50 години. Среден път няма.
цитирай
3. dobronameren - До georgealall
28.06.2012 16:29
Длъжен съм да отговоря. Понеже е сравнително дълго, ще го направя в отделен пост - "Сериозно ли го мислите". Търсете утре - 28 юни 2012
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dobronameren
Категория: История
Прочетен: 1872415
Постинги: 669
Коментари: 2593
Гласове: 1611
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031